42

Tracian News

преди 12 години

Какво става аркадаши?Защо спряхте да плюете гърците?Слюнката ли ви присъхна?Му-ха-хаа-хааа!Когато говорят фактите и Тангра мълчи!

41

КАМАТА

преди 12 години

ГУСТО МАЙНА ! ИМАМ ТЕЧЕН ВАЗЕЛИН, ЗА ВСИЧКИFYROM И ТУРАК *** !

40

Анонимен

преди 12 години

БРАВО НА ГЪРЦИТЕ ,ВЧЕРА НА ИЗБОРИТЕ ТЕ ЗАБИХА ПОСЛЕДНИЯ ПИРОН В КОВЧЕГА НА ЕС И ЕВРОТО ,ЛЪЖАТА НА ЮДЕО-МАСОНЧЕТАТА РАДЕТЕЛИ НА ГЛОБАЛИЗМА ВЕЧЕ НЕ МИНАВА ,85% ОТ ХОРАТА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ НЕ ЖЕЛАЯТ ПОВЕЧЕ ТОВА НЕДОНОСЧЕ -ЕС И МАЗНИТЕ БЮРОКРАТИ В БРЮКСЕЛ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО И НА ВСЯКА ИМПЕРИЯ И ИДВА КРАЯ ,И ВСЯКА ЛЪЖА РАНО ИЛИ КЪСНО ЛЪСВА

39

?

преди 12 години

Да очакваме ли Михалолиакос от национал-социалистическата Златна зора да прати доведения си син евродепутат, да направи жена си главен редактор на партийния вестник, а после да се залюби с някоя млада активистка?

38

Хасму

преди 12 години

Тракийчето, *** манталитет до край ни е познат. Дай нещо за българите.

37

do 32

преди 12 години

Navremeto i vafli nevahte da se iznasyat , mnogo ste zle.

36

КОСТАС ПАНТЕЛЕИМОН

преди 12 години

ЕЛЛАДА ИМА 6 СТЪПКИ ЗА ДА СЕ СПАСИ..1.ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО,СЕНГЕН,ЕС, И ЕВРОЗОНА=4 В 1 5..ТРАЕН САЮЗ ГЕО-ПОЛИТИКИОС САЮЗНИЦИ РОССИА КИТАИ ИРАН ИНДИА,БРАЗИЛИА6.СТАВАМЕ ЦАСТ ОТ РОССКАТА ФЕДЕРАЗИА И ПОЧВАМЕ ВОИНА С ВУЛГАРИТЕ И ТУРКИТЕ ЗА ВИЗАНТИИСКА РЕКОНКИСТА НА ГРЪЦКИТЕ ЗЕМИ--ТРАКИА МИЗИА И АНАТОЛИА..

35

сестрата на Уорлик

преди 12 години

не е к. пък може и да е ? както и да е като отвориш английска или американска преса взе за гърците пишат нищо че били леви , колко били бедни, онеправдани , колко много фета имало в САЩ , тъй тъй рекал бай *** и си направил добре сметката кого баламосват .

34

Анонимен

преди 12 години

Ето до това доведе социалния разврат, другарки и другари!БОЛИ, МНОГО БОЛИ, когато трябва да слезеш от мерцедеса пак в/у магарето!30 години изборите в Гърция се печелят със СОЦИАЛ-ПОПУЛИЗЪМ, пари назаем, стандарт назаем, живот назаем!Кредиторите да пият студена вода, а гърците да си вкарват драхмата с десет нули и да си гласуват за чалга-партиите.Щото случаят с Гърция има много сходства с германския след ПСВ - целия този ляв и десен популизъм!Хубавото е че Гърция не е Германия :)

33

Tracian News

преди 12 години

"Българката Снежана Илиева, една от 11-те *** със СПИН, заловени в Гърция, забременяла на 12 години от баща си или брат си. Драмата на живота й разкрива гръцкият вестник "Тема", цитиран от 24 часа. Фактите обаче още не са потвърдени от българските власти. Снежана е живяла до 12-ата си година в Казанлък. От малка са я наричали Казанлъшка роза, защото пръстите й никога не кървели, когато заедно със семейството си беряла рози за гръцки бизнесмен, занимаващ се с етерични масла. Точно когато навършила 12 лекар съобщил на майка й, че дъщеря й е бременна в 4-ия месец. Според признания на момичето, наченала или от баща си, или от брат си. 4-*** мъже вързали краката й за кон и я изоставили гола в местност на 60 км от Казанлък. На корема с нож написали: "Срам". ..."

32

maiorski

преди 12 години

Рано или късно всички страни на Балканите ще имат еднакъв стандарт, или Гърция ще въри назад докато ни стигне ...или ние напред, Гърците правят тройна колаиция, Сърбите правят тройна коалиция (а ние тая баница сме я яли...и резултата го знаем ...нека и те минат по пътя си) Румунците си свалиха правителството с вот недоверие миналата седмица ......нека си гледаме наща кочинка ..и да се оправаме полека лека ....

31

Tracian News

преди 12 години

Топ Новини "Бг *** със СПИН родила на 12 г. от баща си или брат си""Ученичка измъчва приятелка с пръчка в ануса""Шофьор от градския транспорт си показва пениса от автобуса""Съпруга на арестуван митничар: Без лев съм, прося!""Българка от Ню Йорк ще съди Азис заради побой"more Tracian news : - plovdivmedia/52889.html

30

до 37

преди 12 години

Като не му е мястото тук, защо го вкарвате в постингие си. И не са за гъркини - четете и слушайте внимателно. Рускини са и има интервюта с една, която е заразила предполагаемо ок. 700 души. Съчувствам на хората и стискам палци за дълъг живот ..Като плюете Гърция го правете с факи, а не с емоции и неподходящи обиди

29

до 34

преди 12 години

Не е точно така. Повечето са гъркини. Снощи съобщиха по един от гръцките канали за арестувани още 6 серопозитвни гъркини. Не се поддавайте на расистка дезинформация. Но не тук е мястото да се комантира това.

28

Анонимен

преди 12 години

Тежката икономическа криза увеличи рекордно безработицата в Гърция и принуди гъркините да проституират. Така СПИН епидемията ще стане неизбежна подобно на някои африкански държави, където повече от 60% от населението вече са болни от СПИН.

27

до 18

преди 12 години

Вълната от СПИН не е от гръцки ***, а от рускини- засекли са мин. 18 , ХИВ-позитивни, като самите момичеа не са подозирали, че са ХИВ- позитивни, чувсвали са се доре, а мъжете не са ползвали кондоми. А повечето им клиенти са семейни..Това е голямо нещастие- семейният ти партньор да те зарази със СПИН и предлагам да не спекулираме.

26

Анонимен

преди 12 години

Aбе тази теория за по голям пазарен дял при ниско евро не всякога върви,немските стоки като са по скъпи от нашите защо се продават по добре ,пък и основните разходи са за горива,като стане долара по скъп ,ще купуваме с повече евра,никой досега не е прокопсал че е обезценил валутата си,само в учебниците има такива теории

25

Наблюдател до 31

преди 12 години

За пръв път чувам,че е добре когато ти се обезценява паричната единица.

24

но комент

преди 12 години

Еврото поевтинява!Че това трагедия ли е бе ,будали?Нали така европейските стоки стават по конкурентни и ще се увеличи износа и ще намалее вноса?

23

Хасму

преди 12 години

Ей т`ва трябва да стори и Пожарникаря и чак тогава да се сравнява с Тошингтън. Печелиш 20% процента на изборите, но понеже си с най много получаваш бонус 50 места. Ако и всички останали да са против теб. Не ти трябва да люспиш *** и националисти. Чиста работа, законна. Айде герберастите к`во чакате, времето тече!