95

насока

преди 11 години

Остави ги властимащите, по-лошо е за властнямащите1

94

alex

преди 11 години

Разликата между гърците и нас не е само в стандарта на живот, а в това че гърците са патриоти и мислят за себе си като за едно цяло. А повечето тука плюете непрестанно. Как може да ви обича някой и да приема държавата ни насериозно, като сами ние не се обичаме??? Жал ми е за вас, защото никога няма да разберете какво е национална принадлежност. Събудете се и най-накрая действайте и мислете като българи! В противен случай винаги ще се борите с вятърни мелници и все някой "бойко" ще ви е виновен!

93

до псевдоАр...@@

преди 12 години

Лошо нещо е махмурлука ! Особенно ако си пил "нафта"!

92

Анонимен

преди 12 години

Много се заблуждавате, като си мислите че нещо зависи от нас. Българската вътрешна и външна политика се диктува отвън . Ние вече сме безгласни букви. Щом едно медийно творение ни стана премиер ......

91

до 105

преди 12 години

Извинявай,че се намесвам в спора Ви, но това е вярно.Действително гръцката икономика е сравнително голяма по обем за европейските мащаби и именно за това кризата в Гърция е голям минус за Балканите и за БГ в частност. Лошото е ,че те имат балкански/ наш/ манталитет, повече почиват и хитруват отколкото да работят. Но и ние БГ не сме стока.....

90

Истина

преди 12 години

Не съм нито фашист нито краен националист (щото нямаме държава) но вижте кои партии влязоха в Гръцкия парламент , това в България трябва също да стане , но няма да стане защото изборите се манипулират а и се стимулира *** популация , те се ползват като законен начин да си купиш власт.Европа нехае , но в момента Българите работят за да взимат *** социални.

89

Анонимен

преди 12 години

Защо не го напишат ясно - гръцките комунисти имат малко пред ПАСОК и са втори на 2-3 % от НД. Крайнодесните Хриси авги и Анексартити елини общо имат около 18 %.Архиси епанастаси!

88

ceco

преди 12 години

Предлагам га направим подарък на гърците. Да им изпратим всички ГЕРБ-ерасти!

87

Анонимен

преди 12 години

НФЦБ е поредната партия, готова на всичко за да седне пред държавната ясла и да ***. Хахаха, стига са крали ГЕРБ, време е ние да крадем, хихихихи!

86

Венелин

преди 12 години

Безхаберните маляки влизат в нашия сценарий. Така както са го подкарали, скоро ще ни стигнат и задминат в класацията отзад напред...

85

НФСБ

преди 12 години

НФСБ лансира умерен национализъм, запокити лидерския принцип и води откровен диалог с обществото. В редовете му се вливат недоволни читави персони с широка социална база. Логичен е наказателен вот на българите. Нищо чудно НФСБ да консолидира 40 % от избирателите. И това без нито стотинка подкуп...А крадените пари на ГЕРБ кой ще излапа? Естествено - ***! И хоп...подмяна на вота! Това е демокрацията в България! Факт!

84

към Националистите

преди 12 години

Българският национализъм трябва да се изчисти от крайностите не само в приказките си, но и на дело. В него трябва да залегнат социални идеи, които да се отстояват. Сидеров направи грешката си, че подкрепи ГЕРБ в антисоциалната му политика. Затова Атака престана да бъде първа националистическа партия. НФСП трябва да го има в предвид. Крайностите плашат хората. Българите се нуждаят от радикална социална националистическа партия, насочена към проблемите в България - междуетностни и социални.

83

АРИСТОТЕЛ

преди 12 години

Ужас! Това ли е лицето на демокрацията? Срамно е да си с вълчи глад откъм устата и безхаберен, вонящ и скверен откъм ануса! И да се изживяваш като националист! Платон, Сократ, Демокрит...трева да пасат! Май от прословутата демокрация на Стара Гърция остана само творението на Плутарх : "Където не достига лъвска кожа, пришиват лисича!"

82

така ли?

преди 12 години

Гръцката икономика произвеждала 10 пъти повече от нашата???!!...Какви ги пишеш бе,това е най-голямата фантасмагория,която съм чел.......Всичко при гръцките тарикати е един голям фалш,само Господ знае какви са истинските неща там!!...

81

Анонимен

преди 12 години

Ако Гърция е в криза, ние сме си направо мъртъвци.Гърция прецака и ЕС, а ние ще си бъдем винаги прецаканите.

80

Balkanski

преди 12 години

Ne znam kakvo ima i kakvo niama v Garcija, no e vidno i jasno ,che tova sa nai-golemite LAZCI v sveta,ot koeto te se gordejat a balamite plashtata li ,plashtat.Ne viarvam da ima oshte balaci da im viarvat na vechnite lazi.

79

Somebody

преди 12 години

В Гърция посегнеш ли на парите на народа падаш от власт, а в Бг, направиш ли го - бетонираш мандата си - жалката картинка сме ние! Гърция до година ще напусне еврозоната, за ЕС е малко вероятно. Много е възможно да върнат и драхмата, а това по-скоро ще бъде полезно за икономиката им, съчетано с умерена инфлация. Ще видите, че след 5 години, Гърция пак ще е добре, а ние и след 25 пак ще сме бедни!Истинската демокрация е тази, при която народът има реалната власт да свали властимащите...

78

мързеливи хитреци

преди 12 години

Както се очертава Гърция си е наумила да излезе от ЕС.Хич не им пука на гърчолята, че повече няма да има кой да им дава заеми. Достатъчно е да не върнат тези който вече са взели. И няма да ги върнат. Ще ги връщаме всички останали от ЕС.Куриоза при тях е, че държавата е задлъжняла и няма пари, а народа има и пари и имоти. Остава само да се научат да работят, което ще е най-трудното за тях.

77

Анонимен

преди 12 години

stava interesno v evropa ,da vidim v bg schi zaduhali vjatur ili naroda schet e vse v magla

76

СМЪРТ ЗА КОМУНИЗМА

преди 12 години

Демокрация във грция няма,щото гърците са богати със заеми,ние сме бедни и почти се добрахме до демокрация изпращайки червеногъзите безродни комуноиди на *** на грция.Всъщност какво искат грците,изкуствена държава,създадена от московските рашки.Извинявайте но историята на грция,такава дори каквато ни разказват че е ни най малко не може да накара грците да имам национално самочувствие.Минало , настояще и бъдеще - мизерия.А малко на север - начало Българското Възраждане !!!