149

Аnonymous

преди 12 години

до 180Не вярвай на Бивол и Уикилийкс - работят по поръчка! Ако се вгледаш в статиите на Бивол ще видиш, че са определено тематични и удрят само в една посока, което е доказателство, че не са обективни. Уикилийкс е проект на ЦРУ. Един съвет: преди да провярваш на някой безрезервно, първо проучи кой е той, каква е информацията за него, какво цели и за какво се бори. Нета ти е в ръцете. За Саакашвшлши си дочул нещо, но не си разбрал много.

148

ii

преди 12 години

Тоз юнак за 2 години изпука целия резерв да държавата ... дано с малоумието си не събори борда,че тогава пак ще го отнесат сиромасите.Някой от тези вече са милардери, не мога да разбера как един не реши да направи нещо хубаво за България... ей така за разнообразие.

147

Пешо

преди 12 години

Сребърния фонд се за герб да си го харчат по магистралките!

146

възмутен

преди 12 години

Този човек е за затвора. Всички институции, дори и международни са "некадърни" според неговите думи. Вече обвиненията излизат извън пределите на държавата ни. Колко ли пари ще плащаме за неизпълнение на различни задължения на държавата, заради този "специалист". Тепърва ще видим. Но ще видим и как изхарчва и последния лев от заделяните в резерви, Сребърен фонд от предишните "крадци"! Този човек не го е страх от закони, от обедняването на хората, от явното крадене на нашите пари!

145

Анонимен

преди 12 години

192, а световната банка как мислиш, дали знае кого е изтървала (или от кого се е отървала) ?абсолютен профан е тоя, нищо не разбира от финанси, обаче знае как да харчи безотговорно държавни пари

144

Е Й КАКВО

преди 12 години

от това че много ги разбираме тия планове на талмуда.Всеки много знае ама си трае.

143

Ха

преди 12 години

Тоя па, и червен конец против уроки си е вързал даже......егати министъра!

142

Анонимен

преди 12 години

Сребърният фонд бил предназначен за харчене от Дянков, тия от тройната коалиция може ли да не знаят нищо за гения на световната банка?

141

Анонимен

преди 12 години

Kato vi 4eta komentarite se ubejdavam kolko mnogo prost narod ima v Balgariq ! Vseki komentira bez izob6to da ima predstava za kakvo stava na vapros . Da vzemat da premaxnat finansite kato specialnost v universitetite taka ili ina4e " finansisti " tuka bol !

140

българин IQ 200

преди 12 години

Е да, евреите ще му издигнете паметник. След като българите законно го осъдят и обесят по китайски модел на някой площад.

139

Анонимен

преди 12 години

Станишев ще ме съсипе,с тея капани,мекерето му с ***.Пускам плевнята.

138

IQ146

преди 12 години

ПРИзнателните българи с IQ над 100, един ден ще издигнем ПАМЕТНИК на Дянков, този ВЕЛИК БЪЛГАРИН!!!

137

Анонимен

преди 12 години

Къф е тоя червен конец на ръката,на това препотено акне от снимката?

136

Анонимен

преди 12 години

Миленчо Велчевия вече ни обогати с промяната на валутата Сега този ще ни довърши.най - лесно се обсебват държавни пари ,още повече, ако са спастрени от други правителства .Как да не се нагуши човек при такива спестяванияНали ако не го направят те други ще ги близнат милиардите.А,че не можеме да си произведеме даже храната -не е тяхна работа Стратегията за 2020 ще ни реши проблемите ,но и този филм сме го гледали от 1980 година живеем при комунизма

135

Анонимен

преди 12 години

ВСИЧКИ *** СА СВИНАРИ.

134

tosh

преди 12 години

до 174: и кво да почвам ли да уча иврит?

133

Анонимен

преди 12 години

Явно Кутев е увеличил хонорара на пляс пишештите защото са се малко езиково променили от "тиквочи" в "евреи" Едно е ясно ,че нищо не разбитат от фондове............

132

Анонимен

преди 12 години

Коментарите са повече от излишни.На всички е ясно колко по-голям американофил и слуга на САЩ от всичките герберасти начело с ББ взети заедно е вратовръзкоядещия Саакашвили. Щом той го натири тоя комплексар и лузър на п..ката му майна и му е забранил да влиза на територията на Грузия за какво иде реч??? Но явно Саакашвили определено е с чисто минало и евреите не могат да го манипулират, и освен това сигурно има достойнство. А ББ е ...... просто нямам думи. Четете в бивол. Там всичко е описано.

131

Анонимен

преди 12 години

До сега никое правителство не посмя да посегне на държавния резерв исребърния фонд. Това е най-наглото и тъпо правителство след като посяга и на тях. Малко им бяха парите от продажбата на Булгартабак. Една част от парите ги хвърлиха на земята във вид на некачествени магистрали, а друга част откраднаха. Това положение може да сеоправи само с общ протест против това правителство и свалянето им от власт.

130

анонимен

преди 12 години

Събуди ли се ***,по квиченето те познах.Имаш 5 думи в речника.