32

хммм

преди 11 години

къде ги виждате да падат тия цени на яйцата само това не разбирам, по магазините най-евтините цени са на ония Клевер десет за 2,99, такива са от месеци насам, само незнам защо излизат такива безсмислени статии, напишете една сега и че цените на горивата също ще продължат да спадат поне майтапа да е пълен

31

Анонимен

преди 11 години

няма да купувам, нека излюпят пилци от тях

30

бойко борисов

преди 11 години

Щом преди великден яйцата поскъпнаха до 30 стотитинки, а сега падат до 20 стотинки, то това значи само едно - СПЕКУЛА ИМААА. По точно има картел.Лично аз за Великден не съм купил на пук нито едно яйце - сега да си ги ядат сами.Ще се оправим когато цените за празниците падат а не обратното. Чак тогава ще повярвам че сме европейска държава /защото в Европа е така/ и имаме действаща пазарна икономика

29

А аз ......

преди 11 години

МОЙТЕ яйца ги подарявам на женките от ГЕРБ.Не ми се свидят.Само двечки, ама жълтък мнооооого.

28

Венелин

преди 11 години

Цените падат не защото Бойчето и Дянков са обиколили 2-3 магазина, а защото никой не купува яйца в тази жега. Да си ги мътят!

27

Анонимен

преди 11 години

E хайде, дано са станали милионери преди великден яйцетърговците и едри производители! Както сега милионери стават и търговците на домати! 7 лв домати на евтин пазар в пловдив, кое да избера - доматче или агнешко за гергьовден. Пфу. Гнус ме е и от двете в България, айде да си папкат милионите.

26

Somebody

преди 11 години

Е то Великден мина- сега могат да паднат цените - Бойко да не мисли, че е постигнал нещо я ... Доде времето за зеленчуците и както виждате те скъпват! Както казах предимесец - яйцата ще поевтинеят, когато падне търсенето им, а полските яйца, дори не са снесени още...

25

Анонимен

преди 11 години

Ко тана с ицата бе запъртакопроизводителите....да не би да са люпят вече ? Не мое се люпят *** мое се развалят и мноо мириши нал тъй ? Сея и производителите (вносителите) на пластмасови зеленчуци мое си ги рупат самостоятелно кат почнат да смърдят...

24

Анонимен

преди 11 години

На следващия ден след Великден в Била имаше "промоция" за яйца по 20ст от тези белите, които са били над 40сн, ни никой не купуваше- само от магазините идваха да зареждат и ги изкупиха набързо, както винагии сега ги продават в найлонови торбички, за да не се разбере кой е производителя (естествено не може да ги препродадат с кората)а сигурно и вече са станали запартъци :))))

23

Анонимен

преди 11 години

как така падат?та те си бяха толкова 1 месец преди Великден

22

анонимен

преди 11 години

тъй ли? а защо сега а не по велик ден? нека ги хвърлят с палетите развалени търгашите сега...купувача трябва да се уважава а не скуби и притиска по празниците..дано си вземат поука и станат истински европейци господата от бранша изобщо в БГ

21

До 31

преди 11 години

Няма нужда, полските са по-евтини стига миро мършата да не лобира явно!

20

до 28

преди 11 години

Ама ела ги произведи ти като са ти скъпи.Вече не е като едно време,да влезеш между редовете и да си напълниш торбите защото е държавно.

19

Simo

преди 11 години

e yaycata sa evtini vece, ami kokoskite????

18

коко

преди 11 години

след като всички производители и продавачи си ги завряха отзад и повече няма място,решиха да ги намалят.дано скоро да ги измътят.

17

Анонимен

преди 11 години

Точно па щото Дянков разпореди проверки и за това паднаха яйцата - ади стига внушения, щот си противоречите - нали не била открита спекула, въпреки разпоредбите за проверка за такава и ся едновременно с това, щото нямало спекула, ама имало разпореждане на Дянков и яйцата почнали да падат-смешници!

16

Томас

преди 11 години

великденския обир приключи - кой ще купува яйца вече? Ама да ги питаш хората защо купуват яйца и на великден - не знаят.

15

Анонимен

преди 11 години

Къде са сега ония бизнесмени дето преди месец ни обясняваха че били едва ли не на загуба, и че цената била с миничална надценка?!?

14

Олд Шетърхенд

преди 11 години

Не вярвам на тази статия,то и барела падна под 100 долара,ама...Намаление има само на облачността

13

evgeni

преди 11 години

До: blatoto***bnt.bgОтносно: ne se pogubvayteДата: Неделя, 2012, Май 6 17:47:20 EESTСтарание за "заявка",сценарии,последователност....но пак в Блатото.Хубави хора,не се старайте да узаконите нещо което е против самите вас.Лукавия има доста лица и характеристики, една от които е стархът,лицемерието и бягането от отговорност.Последната/отговорността/,"я" изяви ще в Едемската градина,чрез ЛЪЖА, карайки *** и Адам да се поклонят на неговият колега по хитрост-"Ябълката" наречена сега "Звяра".Така и сега попове и папи поставят вас заблудените да защитавате истините им .Не направи ли така Сатана,поставяйки "посредници",поради това,че сам той е лъжец,лицемер,човекоубиец и всичкото зло,което е негов "продукт".Тогава вие срещу кого сте тръгнали,не срещу себе си ли и своите си деца-въвличайки ги в собствените си "пътища" .Едно да знаете,че Луцифер и неговите "ангели"-демони,които са нечисти бесовски духове,прикривайки се зад РЕЛИГГИТЕ,тоест всичко това което не е от Господа, те са осъдени на вечно погубление в денят на Божият гняв,но дотогава ,вие не ставайте приемници на тези бесове и се озозвете заедно с тях,защото сега вселената е поставена в ИЗПИТАНИЕ,за да се види кой е с Господа и кой е с лукавия..ПАЗЕТЕ ВАС И ДЕЦАТА СИ ,НЕ СЕ ПОГУБВАЙТЕ !!!!!