164

666! СУПЕР...

преди 12 години

....НА ТОЯ МВРТО МУ Е ПЪЛНО С ПРЕСТЪПНИЦИ ...!

163

Анонимен

преди 12 години

аман от перничани!

162

Анонимен

преди 12 години

Дай на простака власт и му гледай сеира!!!

161

до 180

преди 12 години

Живял си 3 г. в Америка и си се върнал? Сигурно си се върнал, защото си некадърен или мързелив. Който може и бачка, там е супер.Само нещастниците се връщат.

160

Анонимен

преди 12 години

Мммм, добре, този на снимката ще да е един от бандитите. Добре, че са го хванали най-после, целият ограбен народ му пожелава да лежи по-дълго!

159

666! СУПЕР...

преди 12 години

...КРАСИФ И МНООО УУМЕН...!

158

гласувал за ГЕРБ

преди 12 години

Поредните PR глупости! А ставаме ли по-добре? Има ли работа? А икономика има ли? Олигарсите и монополистите държат ли ни още за гушата? А инвестиции дойдоха ли? Не ви вЕрвам вече. И няма да гласувам за вас!!!

157

BANSKALIA

преди 12 години

TUK IMA 2/3-MA PLATENI BSP-ZI , KOITO SE PREDSTAVQT S RAZLI4NI IMENA I NOMERA.

156

цветангутан цветанов

преди 12 години

равнис мирно. какво шушукате тука бе. ей сега ше ви пратя заптиетата.

155

ММ

преди 12 години

Какви са тези смешни кодови имена дето измислят постоянно - "ОПАСНИТЕ" lol :)

154

Ф-1

преди 12 години

Защо в БГ милиционерското МВР никога не публикува имената и най-вече СНИМКИТЕ на престъпниците?Във всички нормални държави физиономиите на бандитите са по ТВ,в пресата та дори разлепени по улиците.Всички престъпници в БГ са свързани с МВР,те са покровителствани от комунистическата партия,която не се заблуждавайте, командва МВР и в момента.Няма да им покажат снимките,защото хората ще познаят в тях обкръжението на управляващите,техните съветници и честите гости в офисите на МВР.

153

Анонимен

преди 12 години

До тук - добре! Остава обаче МВР наистина да си е свършило работата и да е събрало и доказателства и то по посочения от закона ред (защото и това има значение) че тези са извършили това за което са ги задържали. Иначе ако са ги задържали по "оперативни данни" - всичката пара е отишла в свирката и пак ще има "ама ние ги хващаме - те ги пускат"

152

Анонимен

преди 12 години

Много лошо че са ги заловили. Трябвало е да ги отстрелят при опит за бягство.

151

до 117

преди 12 години

ЕХ, АМАН ОТ РАЗБИРКОВЦИКАК БИЛО В ЕЛ ЕЙ, КАК БИЛО ВЪВ ВАШИНГТОН, КОЛКО ПОЛИЦАИ БИЛИ ТАМ..... АМИ ИМА ЗНАЧЕНИЕ ТЕРИТОРИЯТА - КВ. КМ., ПОСТРОЙКИ ИЛИ НЕ.....АМА АЙДЕ, НАЛИ ВСИЧКИ СМЕ ТРЕНЬОРИ ПО ФУТБОЛ И СПЕЦОВЕ ВЪВ ВСИЧКО.

150

до 180

преди 12 години

Ей неграмотнико чети съдържанието а не се хващай за изпуснати букви,цифри или думи,ние пишем мнение въз основа на истината,а не сме на ИЗПИТ другарко Петрова по Български език или по Граматическо писане или Краснопис,ако си учителка ходи да преподаваш в училище на учениците а не нас РАБОТНИЦИТЕ и ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ,дано схванеш намека с простия си мозък....

149

az

преди 12 години

i az taka iskam da vljaza s njakoi kala6nik vav VKS PROKURATURA I VAV VSI4KI BANKI pobarkaxa ni ve4e s glupostite si

148

Анонимен

преди 12 години

остана и да ги изпуснат от заложната къща да избягат с матриала,баси

147

Анонимен

преди 12 години

Съгласна съм с коментар 51. Все нещо на нашия народ му е не както трябва: ако няма задържани за престъпление, реве по форумите, че МВР са некадърници; ако задържат някой: пак няма угодия, пак рев срещу полицията, че били смешни. Докато сме такава нещастна, вечно неудовлетворена и мрънкаща ***, ровеща кой бил комунист, кой демократ, няма да се оправим.

146

1

преди 12 години

Цифрата 11 000 000 000 НЕ Е 11 милиона :), както не съществува и думата "кЕрия", ама неграмотниците веднага пишат мнение.Ами отиди да живееш в ш...та Америка!За сведение - живял съм там три години;)

145

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ=БРЕГ на престъпността.Цветанов вече не си знае апартаментите а Боко-тиквата и неговата другарка в живота Цв.Бориславова станаха милиардери.ДА,МИЛИАРДЕРИ.Вярваш ли си на написаното.Или вземи се ощипи и се събуди.