76

Името

преди 12 години

Добре бе ми 88ците Георгевци какво да кажат, на тях какво им е а...

75

Анонимен

преди 12 години

Честит празник на всички, които са именници, служат, или са служили в Българската армия! Да са живи и здрави!

74

Анонимен

преди 12 години

Честит празник на всички именници.И искам да попитам: А Тикво, Тиквоко, Тиквонка и Тиквоньо кога черпят?

73

:)

преди 12 години

Честит ми имен ден :)

72

Honorik

преди 12 години

Честит празник на всички християни и именници!Пожелавам ви много здраве,щастие,обич и успехи в живота! :)

71

Гошо Тъпото

преди 12 години

Честит празник на всички българи,именници и на Българската армия.Свети Георги Победоносецда бъде с нас и да ни подкрепя,за...добри дела.Да даде Бог здраве,късмет и дълголетие на...всички българи.

70

чичо

преди 12 години

от коментарите се вижда ,че мнозина тук приравняват гърците с византийците, което е абсолютна грешка и неграмотност. простотията по нашите земи не е от вчера и грешното наричане на гърците "византийци" е проникнало дори в летературата ни. създавана ,вижда се, също от неграмотници. прочетете в гугъла какво е византия и ще се убедите,че гърчавеещите се тук саилипровокатори или гръцки партизани,забегнали тук преди време, за да не ходят на училище в гърция.

69

:)))

преди 12 години

Много народи по света празнуват Деня на армията и като Ден на мъжа, защото мъжът по природа е воин.Да им е честит Гергьовден на всички мъже - български граждани, стига да обичат България! Да сте живи и здрави! И не ни се сърдете, когато ви критикуваме - не го правим от ненавист. Без вас светът ще е пуст и тъжен.Ние ви обичаме!

68

Патриот

преди 12 години

Честит Гергьовден!Бъдете живи и здрави и много щастливи!Поздрави на всички и весел празник!

67

Terziev

преди 12 години

inovativni balgari i balgarki /ne sa ot BAN, a sa rodolubtzi i sa rabotlivtzi na svobodna nezavisima praktika/, modni chastni firmi izrabotvat i pokazvat na defileta razlichni po razmeri i prednaznachenie BG flagove i razlichni systemi za okachvane na BG flagovete, da moje pri razlichni povodi - v praznik i delnik BG flag da e krasiva ukrasa i da radva ochite na balgarkite, na balgarite i na chujdentzite po sveta.....ama na tosi parad kak taka sa izbrali tolkova golemi razmeri ????

66

evgeni

преди 12 години

До: patriarchate***ec-patr.org, bartholomaios***superonline, sinod***abv.bg, contact***ecclesia.gr, lev***lev.v.vaОтносно: да сатанинските слуги -попове и папи,които са всъщност двата "агнешки рога" на "звяра"Дата: Неделя, 2012, Май 6 12:05:25 ЕЕЩЧуйте и това вие мошеници наречени "отци".Не зачетохте Божията Жертва,която бе дадена на света чрез Исус,но зачитате и КУРБАНЧЕТАТА от агнета,които дават заблудените вярващи,та затова за вас е писано в "Откровение на Йоана" 15ст и гл.22 следното:"А отвън са ПСЕТАТА*,чардейците,блудниците,УБИЙЦИТЕ, ИДОЛОПОКЛОННИЦИТЕ,и всеки,КОЙТО ОБИЧА ЛЪЖАТА И ЛЪЖЕ.

65

Къната

преди 12 години

Хор на Червената армия - Песента на ешелоните

64

тъц

преди 12 години

доказано е че всички гърци и византийци са гейове ...свети георги не е бил гей а е бил истински мъж следователно не е нито грък нито византиец..хаха

63

Честит празник

преди 12 години

И на БСПари и ГЕРБари и всекви други ...ари и моля днеска без попари

62

evgeni

преди 12 години

Господа депутати,празнувайки "празници"определени от служители на "звяра"-попове и папи,и приети като национални,ние фактически почитаме "истината " на Сатана и по този начин кланяйки му се,почитаме зависимостта описана в последната глава на "Откровение"-там където се казва:"И които притури и който отнеме от тази пророческа книга....".Тези празници,определени на хора и човешки имена са всъщност онази зависимост и ПРЕДСТАВЯЪКИ "формата" на посредничество към Месията,от която всъщност няма нужда нито Господ Исус,Който е Посредника към Отец Йехова,най малко пък ние хората,защото е казано :"Аз Съм -пътя,истината и живота" ;и още:"Няма друг освен Мене".Това са думите на Господа на Силите и кой може да ги опровергае ???!! Тогава тези празници канонизирани от нечестиви хора,опитващи се да заблудят вярващите чрез ПРЕДПОСТАВКАТА,като по този начин ОБЯВЯВАТ/в подтекст/ и канонизират себе си като "нужното" за посредничество към Бога.Не толерирайте неща и празници,които са най-малкото пагубни за българския народ,допускайки да бъдат въвлечени към това нечестие и богохулство.И после се чудиме защо по този начин се развиват нещата !!!

61

evgeni

преди 12 години

Подготовката за празника започва още от предния ден. Момите берат цветя и вият венци за агнето, което ще се коли за курбан. Месят се обредните хлябове, като най-големият се нарича на св. Георги.

60

Rusenez

преди 12 години

Chestit praznik Ruse.Nazdravee rusenziii

59

Историк

преди 12 години

ДО 72Какво си пил тази сутрин.Още от сега ли си се накълвал ,като донски казак?

58

до 72

преди 12 години

Поне на празника да ви спират нета в лудницата

57

ГЕОРГИОС НИКОЛАУС

преди 12 години

ГЕОРГИОС БЕРЕНИКОС--ПОБЕДО НОСЕЦ...Е БИЛ ГРЪК--ВИЗАНТИЕЦВУЛГАРИТЕ ПОЧИТАТ НАШИ ГРЪЦКИ МОМЧЕТА--ВОИНИ НА ВИЗАНТИАНАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ ВСИЧКИТЕ ПРАЗНИЦИ СА НА ГРЪЦКИ ПАТРИОТИ--ВОИНИ НА ВИЗАНТИА