73

solaris

преди 12 години

Не обвинявам никого,само хипотизирам,САЩ удря небостаргачите,пуска език на Ал Кайда за дълга целува и във всяко изевление на техен служител в речите има едно и също : борба със световния тероризъм,тероризъм,тероризъм" едно и също,само и само да си намерят начин да е*ът арабите,да им вземат нефта и да си продават оръжията,а данъкоплатеца да не пита коет от къде е,а да знае че живее сигурно и е защитен от всичко,НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРЕДИТОР И НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДЛЪЖНИК ТОВА Е САЩ,жалко само за тези 3000 души.

72

Юесей

преди 12 години

Господ забавя,но не забравя! Никой не може да избяга от американското правосъдие и справедливото възмездие.

71

Анонимен

преди 12 години

Всичко си е ясно - фарс и удар срещу собствения си народ. Целта - нов враг, носещ името "Ал Кайда". Тероризъм и продажба на всичките оръжия, които САЩ прозивежда, както и пробив във близкия изток с цел петрол. Конспирацията "Орион" ясно показва, че щом истерията около "тероризма" отшуми (а това ще се случи много скоро), тогава САЩ ще са принудени да си търсят нов световен враг, а именно - инсценировка на нападение от извънземни, с цел поставяне на цялата планета под техен контрол !

70

Анонимен

преди 12 години

Be tq rabotata qsna i decata razbraha 4e vsi4ko e edin golqm fars.Tkiva geroi kato osama i tam drugite...... zaebi ti ama jalko sa tolkova nevinni jertvi

69

ами бъркаш съ

преди 12 години

Не съм чул Буш младши Доналд Ръмсфелд както и шефовете на ЦРУ и шефа им Моссад да са обвинени

68

васко

преди 12 години

Ми то е ясно - щото си е вътрешна работа. Тия терористи големи специалисти ги изкараха:)А сградите трябваше да се съборят от алчност - премахването на азбеста се оказва твърде скъпо и е по-лесно да се застраховат и съборят от "терористи"

67

Анонимен

преди 12 години

DA I, HAKAT IMJEKCIQTA, KVO SE HABQT SAMO S PROCESI...

66

:)

преди 12 години

Ако не ги признаят за виновни, кой ще им върне тези 12 години унижения и лишения?

65

Анонимен

преди 12 години

Е вие докато ги осъдите те ще пукнат от естесзтвена смърт.Изобщо това с "терористичния" акт на небостъргачите беше толкова глупаво и плоско.Трябваше да сложат зарин или нещо по-гадно в метрото-тогава никой нямаше да се усъмни.И без тва от години пискат,че арабите праат атомни бомби и химическо оръжие.Щеше да е чудесен повод а и нямаше да изглежда така нагласено... Американска му работа- Осама им е бил агент после са решили да го разкарат.

64

С.М.

преди 12 години

А за сграда 7 защо нищо не казвате бе :-) Как пада третия небостъргач? Защо никой не говори за това :-)

63

Алов

преди 12 години

Трябва за национален празник да го обявим 11 .Толкова гювдета тогава се изпекоха та да им ее за урок.

62

Анонимен

преди 12 години

Тез пък ! То минаха 11 години от тогава бе !

61

Анонимен

преди 12 години

Една тъмна афера в историята на САЩ. Колкото стана ясно кой уби Президента Кенеди, толкова ясно ще стане кой взриви кулите на световния търговски център. Жалко за загиналите невинни хора!

60

bg

преди 12 години

I nekolko tona zlato se izpari i demoni4nata mursha Rudi Gullianni zapoveda da se preustanovi turseneto,beshe objaveno za iz4eznalo-stopilo se,izparilo se,zatisnato,sma4kano,vbilo se mnogo nadulboko v zemjata.

59

Анонимен

преди 12 години

Това, че нямало загинали евреи, как го измислихте? Има списък със жертвите, ако си направите труда да го прегледате, ще видите, че има и израелски граждани и много с еврейски фамилии.

58

Анонимен

преди 12 години

а американските атентатори които избиха толкова народ в другите държави,ами америка до кога ще се бърка в целия свят и ще прави квот си поиска,я да си налягат парцалите,толкова милиарди похарчиха за оръжие и самолети,великите американски войници които убиват хора се превърнаха едва ли не в герой!!!!!!

57

Анонимен

преди 12 години

Друг път драги туруристи, кат си вадите пашапорти ги правете от евтини горящи матряли. Кви беха тия негорящи, взривоустойчиви пашапорти дето паднаха почти у полицейскию участък....И йоще въпроси има *** нема смисъл да се напрягаме...

56

Анонимен

преди 12 години

Има Съд и Справедлива Присъда,Решенията на този Съд влизат в Действие веднага!И са без право на обжалване(инстанцията е последна) и траят Вовеки.

55

Анонимен

преди 12 години

какво отвличане на самолети? отвличане на самолети никога не е имало, не може да става и дума за такова нещо.

54

Томас

преди 12 години

71А тебе кой те излъга, че не са създадени от престъпници - по време на златната треска основните хора, които отиват в сащ са именно престъпници с желание за бързо забогатяване. Хора избили индианците и бизоните.