99

mm

преди 12 години

Нека всеки с товарен микробус натовари по 2-3 кучета от квартала си и ги закара на следния адрес.Столична община ул."Московска" No 33 София 1000Екоравновесие няма право да заселва бездомни кучета в жилищен район, било то кастрирани ваксинирани и прочие. Това е незаконно.

98

Анонимен

преди 12 години

А останалите ако пак ги върнат там, значи тия са си направо престъпници!!!!!!!!!

97

Анонимен

преди 12 години

Защо регистрираното домашно куче трябва да се води с намордник,къс повод и да почиства след него,а другите са без ограничения.За тях кой носи отговорност-областния управител,кмета,директора на "Екоравновесие" или анонимните неправителствени организации.Един изяден човек-три убити/евентуално/кучета.Сега чакаме следващата зловеща човешка смърт и пак три кучета/отчетени/.Какво ли би станало,ако се появят човекоядци.Общината им поставя чипове,изкъпва,ваксинира срещу грип,нахранва и ги освобождава.

96

viktoria35

преди 12 години

Защото кучетата отнемат човешки животи.Ти как би се чувствал ако нахапят до смърт твой близък, роднина или теб?Май не добре а?!

95

s

преди 12 години

Егати варварската държава! Защо не почнат да приспиват и пияните шофьори или корумпиранит държавни служители.Цялата държава оправиха и до кучетата опряха

94

кк

преди 12 години

В моя квартал продължава да е пълно с кучета. Много кучета.Нищо не се промени.Оставка за кметицата!

93

outsider

преди 12 години

Ако бездомните кучета в София бяха например осем, тогава четири приспани щеше да е голямо постижение наистина.

92

Кава

преди 12 години

Столичната кметица отменя ЗЗЖ ли? Кой доказа, че са точно тези, които са нападнали професора? Кой доказа, че са агресивни? Защото така й трябва на кметицата затова ли се евтаназират? Да удовлетвори очакванията на простия народ? Ей че тъпотия......21 век - България!!!

91

Анонимен

преди 12 години

Цецка Цачева нали каза,че отново вкарваме виетнамски студенти и гастарбайтери!Така явно ще се решава проблема с песовете, защото те ще ги изядат!Обаче как после ще се отърваме от виетнамците не знам, то и без това имаме много ***!

90

3456

преди 12 години

Вили, бая нагло изказване, като се има предвид, че нахапаният възрастен човек от същите тези същества вече го няма!Не е нормално непрекъснато да има нахапани, а вече и фатални случаи, а това да продължава да се толерира. Къде живеем, питам аз?!

89

Кучемразко

преди 12 години

АЗ убивам средно по четри на вечер без разходи с лопата!Жестоко е но и те хапят жестоко!

88

Анонимен

преди 12 години

Да вземат да приспат така и политиците..

87

Анонимен

преди 12 години

123, намери си мъж да те обича, не разчитай на кучетата

86

Анонимен

преди 12 години

вили, то и шикългрубер е бил голям любител на кучетата, а и е бил и вегетарианец, така че тезата ти издиша отвсекъде, който обича кучета, обича само кучета, те са антихуманни същества

85

Вили

преди 12 години

Лесно се казва за избиване, този който го казва лесно го прави и с останалите живи същества.Без сърце , ум и разбиране са тези хора.Бачкатора е в това число.Много са хората, малко са човеците!По очите на кучетата се чете тяхната обич.По движенията, злобата, и произнасянето на думи от устата се познава най-бързо човека!Всички са важни е отговора за анонимен.Зо Коко-не се чудят, а разбират.Когато те нападнат независимо от кого и Вие, се браните, удрате биете се и става така, че се придобива сила.

84

БАЧКАТОР

преди 12 години

Да избият и останалите 19 ,какво им се чудят на тия озверели песове. И да се забранят със закон разни организации които защитават ***. Жал ги е за кучетата а за хората не.

83

Илиян

преди 12 години

Живея в USA от повече от 10 години, до сега не съм виждал куче бездомно да броди по улицата за повече от половин един ден. Лично се обадих имаше едно в моя квартал , дойде службата и го прибра веднага . Какво става с него не знам. Предполагам поне съм чувал че ги прибират за около месец два ако не се намери стопанин да го потърси или някой друг да го осинови се унищожават. Другото което е, че масово хората които искат домашен любимец си го вземат от подебен приют а не от някой породисто място.

82

мунчо

преди 12 години

Чух,че лично Весилин Маринов ги приспал изпял им три от най-новите си песни и те не издържали до четвъртата горките....

81

Анонимен

преди 12 години

вчера отивам да си платя наема на хазайката, която живее в съседни вход. стигам, а долу 2 хубави бездомни кученца почват да ме лаят. звъня и чакам да ми се отвори, а кученцата си ме лаят. хазайката отвори и се качих, а тя ми казва "ами защо ли те лаеха, те са кастрирани?". А аз се питам, ако бях на 70 години и се прибирах с торба с покупки дали щеше да ми се размине само с лаене? Ама майната му, като стана на 70 и да ме изядат все тая, все пак те са по-важни от някакви си хорица!

80

до 117

преди 12 години

и на тея с капс лок също, баси ***.