5

ПроЗДи агрономи

преди 12 години

Абе не е газ: според тъпите агрономи, дето кой знае какво са учили и дали могат да четат фосфинът е твърдо вещество, намиращо се в главите на селските труженици, завършили Аграрният университет ( Боже мили, и те учат УНИВЕРСИТЕТ! ) - Пловдив. Та според тях този фосфин не е опасен, те си го ядат за закуска, а мъжете го пият вместо бира, така че може да се хвърля където им попадне. То си им личи: бива просоттия и тъпотия, но агрономическият инат и мързел край нямат. Ти му казавш : газ е, ама стрина Пена си държи на своето: твърд е като мен и *** като мъжа ми Никола! Хвърленото на *** вещество не е препарат, отделящ РН3, а чист, 100%-ов фосфин и не е опасен, а се яде и пие!, Гиди прости агрономи: защо не го занесохте в къщи да го дадете на кокошките и прасето да го ядат, а го хвърлихте на ***!

4

96799

преди 12 години

mda fosfina e GAZ fosfovodord . d*ba tapite oligofreni kvi *** ste vie we

3

Димитрова

преди 12 години

Мързелът - да не провериш, като не знаеш, хич не е за смях, но нямаше как искрено да не се засмея на първите два коментара. Благодаря на авторите им!Сега аз поне научих, че фосфинът е газ и си припомних, как изглежда спортната зала във Варна.

2

ined

преди 12 години

do 1: Как да го разберат, тоя е пред спортната зала във Варна и си мисли че е в "Хаджи Димитър", пък ти очакваш да различи газ от прах.

1

Тъпанари

преди 12 години

Фосфинът е газ. Не го ли разбраха вече?Аман от експерти