52

Анонимен

преди 12 години

Житан преди 1 ден......А на снимката строените май рапортуват така: Смяна сдадена,произшествия няма,рушветите са разпределени по надлежния ред!!!!!!!!!! __________ Само че това са гранични полицаи, не митничари!

51

Анонимен

преди 12 години

Затова искам митниците да отидат в Русе, защото там е най-значителната ни от гледна точка на приходи митница", посочи вицепремиерът.Ако русенската митница дава най значимите приходи - то трябва целия личен състав на митниците във Варна и Бургас (пристанищата) - да се разстреля на място без съд и присъда!!!!!! е

50

Анонимен

преди 12 години

Предлагам да ги премести в Солун!

49

Мунчо

преди 12 години

Мястот на Митниците е във Софийски централен затвол.

48

брокер

преди 12 години

Малеее, тоя ако изнесе още 3-4 министерства в други градове барабар с това на Финансите, съвесем ще свали цените на наемите и имотите в София!

47

ицо

преди 12 години

А аз искам дянков да се премести в сибир и да се връща от там. в началото ще ни стане хувабво, но после ще е още по-хубаво.

46

Анонимен

преди 12 години

Деидиотизация на тикви!

45

атака

преди 12 години

Де те и у Помака, къв български президнте си ти бе, гоцеделчевси ***

44

Житан

преди 12 години

......А на снимката строените май рапортуват така: Смяна сдадена,произшествия няма,рушветите са разпределени по надлежния ред!!!!!!!!!!

43

Житан

преди 12 години

Децентрализацията е успешна само тогава,когато има вече развита промишленост и земеделие...Изгради тези два стратегически отрасъла ,па после децентрализирай как си искаш,щото те вече са набрали скорост и се саморегулират...Закон от Маркс и Енгелс,ама няма кой да чете,че топлата вода не е измислена от Дянков или Борисов или Станишев!

42

anonimen

преди 12 години

A Finansovoto ministerstvo na dstrov Belene

41

кккк

преди 12 години

Нещо смислено предлага правителството, но дали ще има капацитета да го осъществи.Не е най-удачно *** Митници да ги праща в Русе, утре ще станем членове на Шенген и ще минаваме границата без проверка.Няма какво да плаче държавния служител в агенциите и комисиите, за това получават екстри към заплатите и социални придобивки, а на последък и големи бонуси.Ако не щеш да служиш на народа в къщи.Я как БА си управлява Щаба на ВМС във Варна, даже и щабовете на ВВС да изнесе в Пловдив и СВ в Стара За

40

Анонимен

преди 12 години

Дянков сега ще мести всички ведомства с "разум".Следващото правителство също ще измисли нещо разумно,абе ще падне местене...Пълна лудница!Може би за това и спряха телевизионото предаване за да следиме правителственото.

39

до 44

преди 12 години

На инвеститорите им е точно през оная работа къде е централната администрация на една или друга агенция ..................и въобще инвеститорите ни отсвирват като държава вече трета година :)

38

!

преди 12 години

По-аграрен район от Добруджа едва ли има, но там ще дупчат за газ, та Пловдив по съвместителство ще е и аграрен. Ако не беше толкова тъжна некомпетентността, щеше даже да можем да се посмеем от сърце. А сега... Сега през зъби.

37

anonim

преди 12 години

След фиаското с Белене и другото фиаско с втечнения газ правителството реши да вземе и едно смислено решение най-после!Браво!!!Така ще се намали безработицата на регионално ново не толкова от това ,че ще преместят агенци с по 150 човека,а от това,че за инвеститорите ще е все тая къде ще инвестират и няма да се съобразяват с това,че им е по-удобно в столицата заради съсредоточената тук администрация.Също така с преместването трябва да намалят щата в държавната администрация поне с 50%

36

gnevnia

преди 12 години

Предлагам, целият кабинет да се изнесе по най бързия начин в станцията ни на сибир, така най добре ще си починем от малоумието на управляващите и крещятата некадърност на дянков и компания, апропо един чинавник с леля Крисалина, стипендант на фондация Людмила ... Живкова, със закрита служба в световната банка и назначев у нас за министър, луда работа нема такава държава

35

do 5

преди 12 години

boli me za 6opite -- tiq ne sa kato ostanalite, tiq sa *** palni vi kazvam. napravo da gi premestqt i tqh v niakoia druga darjava ili da sa si grad darjava kato monako. to biva pretencii to biva da smu4at otvsiakade ama tiahnoto prehvarlia vsiakakvi granici. nagleci sa golemi.

34

до въодушевените

преди 12 години

Като почнете да обикаляте страната, като потни катъри, от ведомство на ведомство - тогава ще се изпари въодушевлението!ще забравите за шопи, добруджанци, тракийци и т.н.Нечия майка няма да излиза от устата ви...А столицата си е за това - АДМИНИСТРАТИВЕН ЦЕНТЪР НА ДЪРЖАВАТА!Митницата - в Русе?! На"вътрешна граница", коя то скоро би трябвало и да изчезне - УЖ?Ама да му е по-близо до дома на бат`Ваньо ;)

33

До 38

преди 12 години

Не бе. Гражданинът Х трябва да си извади някакъв докумнт и съответно трябва да обиколи 2-3 министерства! Не че работи в тях!