17

Хасму

преди 12 години

Ами децата? Или като във вица от байтошово време:- Другари и другарки, да ви е честито новото училище което ви направихме - открива Тошингтън ново селско училище.- Ама, другарю Живков, то деца нямаме в селото - репликират го селяните.- Нищо, и деца ще ви направиме - успокоява ги Първия.

16

до 14

преди 12 години

Абе ***, дядо ти от коя паланка изпълзя с цървулите? Живеем в 2012 година в ЕВРОПА, приеми го, комунизмът свърши! Как в доста по-големи градове в нормалният свят хората просто отиват и си записват детето в съответното заведение!!! Цялата работа е некадърност на управляващите, несправяне с проблема и насърчаване на рушветите...мамка им проклета!!!

15

Пепа

преди 12 години

Де да беше 700!

14

Анонимен

преди 12 години

Още повече ще расте! Да не си помисли някой сега, че са открили нови места наистина.....просто не се раждат деца.

13

Анонимен

преди 12 години

а по родните села на "софиянци" училищата и градините са празни и ще ги затварят! да се преместят голяма част от ведомствата по селата и хем там ще живнат малко, хем и софия ще се облекчи! каква е тая мания всички там да работят! колко институции само правят навалица, без да е необходимо да присъстват в столицата!

12

Една майка

преди 12 години

Моля,от една година ходя по социални служби и министерства за да приемат детето ми при все 4е сам самотен родител и никои нищо не прави.Това сие жива гавра с народа.ЛАЖЦИ

11

В грешка сте

преди 12 години

Намалява раждаемостта, в най-дисциплинираната страна в ЕС!

10

Анонимен

преди 12 години

Аман от Гербовски ПР-и. Като расте броя на местата, защо няма места за моите деца, а трябва да чакам до септември, за да ги приемат в ясла??? И как да се справям с работа и с гледане на деца до тогава?! Май трябва да ги водя на детска ясла при кмета, докато аз работя!!!

9

Месси

преди 12 години

Расте и броя на рушветите:(((

8

прасчо

преди 12 години

А нве намаляват ли децата

7

в София

преди 12 години

за съжаление моя "малчуган" си ходи на платено - 5500 левчета/ за 10 месеца от джоба на тате и мама - гарантирано от ГЕРБ!

6

Анонимен

преди 12 години

Като се увеличават местата ще се развалят рушветчииските практики как ще искат рушвет като има места навсякъде нали сме пазарна икономика?

5

Уф

преди 12 години

във връзка с класирането днес правят реклама :(

4

Chikatilo

преди 12 години

4...има резон в това, което казваш....да не говорим, че освен на децата пясъка е любимата тоалетна на кучета и котки ! Но нали те са по важни от децата !

3

дт

преди 12 години

Всеки ден минавам покрай кварталните ясли и градина и гледам все една и съща картина-учителките си приказват на групи а децата се ровят в пясъка като прасета.Вечер като ги взимат родителите им намират пясък и под дрехите.Да не говорим,че децата си хвърлят пясък едно на друго и дори го лапат... заразите с които е пълен пясъка са добре известни,но незнайно защо пясъчниците са основно място за игра във всички ясли и градини.Мнението ми е,че в двора на яслите и градините не трябва да има пясък...

2

Анонимен

преди 12 години

"Расте броят на местата" - разбирай- "Намалява броя на децата"

1

Chikatilo

преди 12 години

За кво са ви ясли бе? Стройте кучешки приюти те са по ''важни'' Едно куче струва 250 кинта на държавата...стройте им приюти с климатици ...възпитайте ги да не глозгат хората...уредете им прясно месце....а децата тях кучета ги яли ...