26

Попов

преди 12 години

Абе аватар ли си , къв си - спри да се правиш на ***!! затапиха те 15 пъти и то добре, ти дори не умееш да се аргументираш! аре ходи да сереш по други форуми - ту не си ни актуален!!

25

Avatar

преди 12 години

Фалшиви ИнициалиДОста си глуповата ;)

24

Фалшиви Инициали

преди 12 години

Аватар - *** гурелива е ***. Личи си по това какво възпитание ти е дала. Ако изобщо имаш майка. Че сам не се уважаваш - и това е ясно, по отношението ти към околните. Не изразяваш кой знае какво мнение по темата, липсва ти такова, както предполагам мнение ти липсва и в живота. Поведението ти определено говори за превъзходството на нещо / някого наоколо. Сигурно подухваш на шефа за да си изкарваш кинтите, дето толко се фукаш с тях. За това си нещастен :)

23

до 17

преди 12 години

докторе има още Ц.Ц;Б.Б Д.Д абе всичките вие ги водите на отчет.

22

Анонимен

преди 12 години

До 21 - и не само на лекарствата, на учебниците, книгите, детските храни и стоки! Да провери и за семейно подоходно облагане!

21

ицо

преди 12 години

Само ДДС-то на дарителските смс-си куцаше ама вече да сме спокойни че и с него се оправиха....

20

Анонимен

преди 12 години

Може, а дано, ама надали!

19

бай Ганьо европеец

преди 12 години

Който иска - прави го ! Който не - търси причина! Тоя ръб нещо много се заинтересувал за европейските привички! Ама да види и ДДС-то на лекарствата как е в Европата!

18

Avatar

преди 12 години

Фалшиви Инициали (19)Хич не ме е еня за кого работиш - това, първо.ДО СЕГА СМС-ите се облагаха с ДДС, сега Дянков търси вариант да го махне. И въпреки това празноглави клявки като тебе намират какво да издрищят и да го оплюят. Що не пищя по Курвешарски ***, мърло гурелива? Дето си съчиняваше едни излишъци в милиарди, а за да отпусне фонда за лечение в чужбина средства за някое дете, родителите му трябваше да минат през деветте кръга на ада? Що тогава не квичахте, *** червени, ами сега сте запeлтечили, когато се намериха хора с честност и достойнство и тръгнаха да оправят комунистическите мискинлъци?

17

Фалшиви Инициали

преди 12 години

Аватар - нещо по-смислено не можа ли да издрискаш?! 300-те лева отдавна съм ги минала - аз шефове нямам, работя за себе си! Тук става дума за благотворителност!! СМС-и за дарения! *** ***! Ти знаеш ли колко им е трудно на голяма част от хората да преживяват със средствата си за елементарен живот, камо ли за лекарства? Тия дето много лаят, като тебе , точно тях ги ги застига. Ако държава е опряла да яде ддс от средтсвата на болните хора - Е*ем ти и държавата! И на теб прогнилата глава!

16

tosh

преди 12 години

Дянков първо трябва да се допита до господарите си и после може да действа.

15

Доктор Петров

преди 12 години

Абе хора, ако някой хване този човек от снимка, моля ви върнете ми го в клиника на 4 км.

14

Насо

преди 12 години

Ще се перат много пари от там...

13

До 12-ти

преди 12 години

Колко куршума имаш заседнали в мозъка ти?

12

Avatar

преди 12 години

Фалшиви Инициали (10)Прогнила дупка си ти и тези като тебе, дето изкарват по триста лева заплата и плащат по 10 кинта здравни осигуровки. Парите в хазната са от данъци - тоест, от работещите. Щом не са достатъчни за добро здравеопазване, то вината е на тези, които не изкарват достатъчно средства, за да ги осигурят. Просто и ясно. Не виждам къде слагаш тук държавата - тя да не бере пари от дърветата? :)))

11

Avatar

преди 12 години

Глуповатите *** *** на умряло и се дуят по сайтовете като да си придадат важност някаква. Смех голем... Гледайте го Дянков, че след втория мандат на Борисов като Премиер, ще го замести точно Дянков и ще доразмаже, каквото е останало от червените *** :)))

10

Житан

преди 12 години

По-добре е ти да паднеш в дън земя,щото СМС-тата не са проблема на хората...Проблема си ти пинчер смотан!

9

Фалшиви Инициали

преди 12 години

Не "може", а трябва да отпадне! Като, че не стига, че тая прогнила дупка, наречена държава, не може да осигури адекватно лечение на гражданите си, та им се налага да просят от обикновения народ, ами си позволява да краде и от даренията! Срам!!!

8

Chikatilo

преди 12 години

Алоооо Дянков ти до тоалетната ходиш ли без становището на ЕС???? Затова ли сме в тоя измислен ЕС питам ?

7

Анонимен

преди 12 години

Дянков, за толкоз просто и логично нещо - чакаш да ти разяснят от ЕС?И каква точно услуга предлага мобилния оператор и на кого?Предлага услугата набиране на средства, които държавата отказва да плати (но пък няма нищо против да вземе), за услугата лечение например, за издръжка на неизлечимо болни в държавни заведения, например.