80

Анонимен

преди 12 години

Браво Плевнелиев!Воят на комунистите е доказателство,че вършиш добри дела!

79

Анонимен

преди 12 години

Отишъл един *** на пазара,да си купи зеленчуци.Спрял се пред сергията с краставици и започнал да избира!Продавачът му предложил пресни краставички,встрани имало стари ,жълти презрели,за семе краставици.Помакът отхвърлил зелените и вземайки презрелите казал-Аз като съм ***,да не съм АХМАК,че да ям зелени краставици!!!!Че и тая ТИКВА!

78

Анонимен

преди 12 години

Какъв човек си бе ***?

77

Анонимен

преди 12 години

isbori idwat satowa xodiat

76

Lili_Vanilly

преди 12 години

Поредният ""амбициозен президент, който харчи отпуснатия му държавен бюджет за университетски и селски туризъм, за да си направи кефа да отиде на места, където друг държавен глава преди него не е стъпвал.

75

Dorella

преди 12 години

Ако още не ви е известно, той е президентът не на простолюдието, а на монополистите. За целия му мандат няма да чуете да говори нещо по тази тема. И правилно са го посъветвали PR-ите. За истинска битка са нужни истински оръжия, а не голи приказки поръсени с пудра захар!

74

Baba Yaga

преди 12 години

Разбрахме къде г-н Президента се е формила като човек, но може би беше добре да спомене и къде направи състояние - в Германия, не у нас! Плюс това хората не искат пари, а работа, пак нещо му се губи комуникацията с простолюдието...

73

Жеси

преди 12 години

Богатите хора може да са станали такива заради добрите си идеи и проекти, но за тяхното реализиране нали трябва да има и подходяща среда, в която те да се реализират. Такава среда у нас липсва. Нещо повече. Тя умишлено липсва. Всичко е в ръцете на група хора, успели да се домогнат до властта и парите, придобити не с труд и добри идеи, а с интриги, лъжи и крупни кражби. Ето това е истината и не случайно Президентът се пази да спомене наличието на сериозния монопол като дявол от тамян.

72

Анонимен

преди 12 години

ми добре си направил, ама каква новина е това за нас? кой се интерсува от този материал дето го четем?

71

anonimen

преди 12 години

Do 82 toi e kato Alisa vav stranata na cudesata

70

Gusanita

преди 12 години

Намерил се кой да говори за идеи! Без значение от пост и кой им дърпа конците, на всички в тая държава им личи, че нямат бегла идея за управлението на държавата, за енергийните й нужди и ресурси, и най-вече хабер си нямат за нуждите на хората, включително речовития Плевнелиев. Искрено се съмнявам тази опознавателна обиколка в страната да му отвори очите!

69

Анонимен

преди 12 години

разходил се

68

Till Lindemann

преди 12 години

От устата на Плевнелиев всичко звучи толкова прекрасно и лесно, че чак се чудя все още къде живее този човек, може би в някакъв паралелен свят!? Как у нас се прави бизнес като на всяка крачка те спъват - администрация, рекет на мутри, корупция... В една нормална държава е възможно да печелиш от идеите си, но не и тук!

67

Рени Илиева

преди 12 години

Да не умря *** дето го хвалеше Росен, че той сам не спира да се самоизтъква. На хората думи не им трябват , а дела. Като го гледам никакви полезни дела няма да видим от него. Ще се възползва максимално от дадените му правомощия като президент и до там.

66

perfektnata_burq

преди 12 години

а кога ще се формираш като президент и политик? защото до този момент нищо не си показал като такъв

65

Анонимен

преди 12 години

евтин пиар

64

..

преди 12 години

За съжаление г-н Плевнелиев не винаги може да "продаде" добре инициативите си. Или не казва нищо особено, както в случая с присъствието му на паметника на избитите от комунистическия режим, нито в този случай - мовивацията му можеше да се изрази и по-добре от това просто "да ги разбирам хората". Жалко е това, защото пропуска златни възможности да очертае своята визия за държава в услуга на всички граждани независимо от етноса и вероизповеданието. Дано да направи това от с. Рибново.

63

Д-ра

преди 12 години

Да бе формирал си се като малка овчарка в Ирландия и още си с такав нагласа:Роси имаше овчици бели като сняг,Те все напреде тичат и Бойко ги връща пак!

62

..

преди 12 години

Важно е президентът да иде в Рибново и чест му прави това. За съжаление изолацията на тези хора, породена от нечовешкия "Възродителен процес", е усилвана от нежеланието да се общува с тях, някакси да се правим че ги няма. Затова и те приемат пари от религиозни фондации от чужбина, затова и имамите могат да им казват - "българската държава не ви приема, само ние можем да ви помогнем".Поздравявам г-н Плевнелиев за това пътуване-в тази малка общност за този жест ще се говори с години.

61

?

преди 12 години

"Отивам в Рибново, за да ги разбирам хората" Не можеш да се разбереш с хората,ако не идеш до Рибново :)))