27

за емо антицесекарчя

преди 12 години

Тоз *** трябва да му забранят да влиза на "Армията" заедно с Лъчо Танев!Тримата заедно въртят далавери с трансфери в в ущърб на ЦСКА!Емо,*** гнусен,как *** Батков дължи пари на Мъри,на Гонзо и всичко е покрито и завъртяха номера с лиценза?Такъв случай в Европа няма,само подуенски пунгаши и *** могат да работят срещу България!Ицо може да е всякакъв,но не е участвал във вашите далавери със Сираков,Танев и &!

26

Бай ИБан

преди 12 години

Прототията си е простотия,но,при Ицо *** е феноминалност.Просто няма аналог.

25

Анонимен

преди 12 години

Далаверите в БФС съсипаха българския футбол. Вижте футбола на съседите - Гърция, Турция, Румъния, Сърбия. Къде сме ние? Само далавери и уреждане на синчета. А навремето стадионите бяха пълни с хора, защото имаше и футбол.

24

Анонимен

преди 12 години

Кирилов, БФС урежда мачове, играе "черно" ТОТО, "пътува" из Азия, играе мениджърски игрички, ръководи се от личностни симпатии /Лечков/, залага на даден отбор да стане шампион, като открито води война срещу друг да не стане такъв. Дали са виновни за нещо, а?Ицо може да не блести с особен интелект /не че Плешо или *** Сливенски имат/, но е принципен и обича футбола. Факт е школите му в Барселона и Етрополе.

23

фен

преди 12 години

Тотална детска градина.Всеки собственик и треньор искатда им свири любимият съдия.Иначе-бойкотЩо не вземат да избират съдиите на лотария. Такъв ти е паднал, такъв ти свири.

22

Кирилов

преди 12 години

Питам се следното:БФС ли е виновен, че футболистите не се интересуват от футбол? БФС ли праща футболистите по барове и чалготеки? БФС ли им сводничи на тия *** и ги запознава с пластмасовите цици и джуки като маймунски ***? БФС ли е поръчал фотосесията по *** на Йовов? .....................

21

Анонимен

преди 12 години

Умолявам всички заслепени прасета да прогледнат и да си спомнят изявите на тоя представител на малцинствата какви ги плещеше срещу България и всички българи.Или пък вие не сте българи?

20

а

преди 12 години

Впечатляващо простия и див д-р Стоичков трябва да бъде сложен на място.

19

Анонимен

преди 12 години

Aз бих гласувал за кюрда.Това е единствения начин да закриеме футбола в *** за винаги

18

Анонимен

преди 12 години

героите от 94 започнаха яко каране за баницата.футболист с акъл виждали ли сте.

17

диков

преди 12 години

Когато Перуката се опитва да измери на Ицо патката,Емо що ли си слага ***.Ако Ицо се кандидатира моье да бъде победен само ако Говедата гласуват по два пъти и Перуката брои гласовете.

16

МУНЧО

преди 12 години

ДЕВИЗЪТ НА СТОИЧКОВ _ ДОЙДОХ ,ВИДЯХ...УСРАХ..

15

Анонимен

преди 12 години

Какъв футбол какви 5лева?Това нещо в BG го няма от години,от колко години насам цска и левски са начело на А група всички мачове се уреждат в полза на тези две отборчета.Какво развитие на футбола очаквате от това???

14

Dj Samy

преди 12 години

Ima , Ima i to GOLQM KAMATA SHE GI SMACHKA Tia Mishoci!

13

bobi

преди 12 години

v momenta v Bulgari ima niakolko istinski muje-Stoichkov;Boristov,Cvetanov.v minaloto sa bili Stambolov;Stamboliiski;Skobelev.dokolkoto se se6tam poslednite trima sa ubiti.izvoda e 4e nie obichame da ni rukovodiat nikvi mizernici i zastavame sre6to tvurdite i iskrennite hora.abe vijte gov o4ite im na taia gad kostadinov i mihailov,lechkov-tva sa o4i na predateli

12

bobi

преди 12 години

razbirate li za6to sme meko kazano na dunoto.kakvo mu e gupavoto na stoi4kov?toi e chesten i se interesuva edinstvenno ot futbol

11

Def

преди 12 години

Фенове на всички отбори обединявайте се с/у некадърниците в БФС. Ицо Стоичков не е казвал че ще застава на чело на БФС, а че ще издигне достоен кандидат. Коментара на 9 е много точен. Тия съсипаха футбола в Бг.

10

nikicska

преди 12 години

След като и мишока застана зад мършите,значи има бъдеще за българският футбол :)))

9

Анонимен

преди 12 години

Христо Стоичков наистина е най-преуспелия българин за всички времена, но е и най-простия българин за всички времена. Управлението няма нищо общо с играенето на футбол. Той има качества за спорт, но няма никакви за управление. Ако той стане шеф на БФС, тогава вече наистина БГ футбола трябва да бъде закрит.

8

прасчо

преди 12 години

,Червени,сини,бели,оранжеви,зелени,сложете си ръката на сърцето и кажете имало ли е по-корумпирано и неуспешно ръководство на БФС ? Пред тези Батето беше пионерче !!!! Дайте ми 1 техен успех за всичките години и повод за гордост..........само СРАМ,СРАМ,СРАМ