29

Анонимен

преди 12 години

TAKA E V EDNA DURJAVA KOGATO MINISTURA NA VUTR.RABOTI E POLUGRAMOTEN, SLUGA NA EDIN SAMOZABRAVIL SE *** NA IME BORISOV, KOGATO U4ASTVA AKTIVNO V IZBORITE S CEL DA SE PODMENQ VOTA, KOGATO V PRAVITELSTVOTO IMA MURTVI DU6I ZA KOITO SAMO EDNA CEL IMA, LI4NO OBLAGODETELSTVANE.KAKVO ISKATE OT TOZI PARLAMENT, KAKTO I OT DRUGITE?SAMO OBE6TANIQ I NI6TO. SEGA IMA NOV ZAKON ZA KONFISKACIITE. 6ESTTE IMOTA NA CVETANOV NE SA LI POVE4E OT 250 000 LEVA? ZA6TO NE E RAZSLEDVAN, KAKTO TOI TAKA I RODITELITE MU?

28

Анонимен

преди 12 години

само не мога да разбера къде е вината на полицията тук ?събират се доказателства, но САМО и ЕДИНСТВЕНО прокурора решава дали ще повдигне обвинение, ето полицаите са намерили косми по трупа на момичетои са ги дали за експертиза, според са си постъпили повече от правомернода не говорим, че доказателства са били дотатъчни и за СЪДЪТ да му наложи мярка "задържане под стража"така, че тези обвинения спрямо полицаите работили п случая са меко казани "смешни"издънката на Цветанов не коментирам !!

27

крис

преди 12 години

тва ни е държавата, една пумия

26

Анонимен

преди 12 години

"Смятам да водя задължително някакво контрадело, защото истината трябва да възтържествува. Истината ни прави свободни", категоричен е Пламен Трифонов.Браво Пламене!Постави ги на място всичките от МВР!

25

Анонимен

преди 12 години

AMI SEGA VSI4KI NIE SHTE PLASHTAME ZARADI EDIN 4OVEK DO KOGA SHTE IM TARPIM GRESHKITE ........?????

24

Анонимен

преди 12 години

Сега прокурора, решил да му повдигне обвинение,да му плати обезщетение! Във Н.П.К гледа съдията,във Н.П.К гледа и прокурора. Един, безспорно доказан престъпник,не може да бъде оневинен от съдия! Ако, доказателствата са не достатъчни,тогава ,прокурора връща за доразследване делото на полицията! Щом прокуратурата е повдигнала обвинение, което не е обосновано, да си носи отговорността ЛИЧНО!!! Стига държавата е плащала,за грешките на своя,правораздавателен орган!

23

a

преди 12 години

Като осъди държавата, нека парите за обезщетение да му ги платят конкретните лица, които не са си свършили работата и са го репресирали, а не всички ние с нашите данъци.

22

Анонимен

преди 12 години

в комбинация с новият закон за незаконно придобито имущество нещата ще станат наистина брутални---------------- Е, колко брутални да станат...? За мене, като нямам незаконно придобито имущество, много ли ще е брутално?

21

Анонимен

преди 12 години

Нито телефона е доказателство, нито полиграфа, само глупости пускат от полицията. Това са косвени доказателства, по тях може само да се гадае.

20

toni

преди 12 години

От текста ми става ясно само е едно,че всичко се подслушва,записва,филтрира,шпионира и изобщо си е *** майката!Държавата и нейният така де се нарече пастор-Б.Б не могат да постигнат абсолютно нищо без това.Представете си и в комбинация с новият закон за незаконно придобито имущество нещата ще станат наистина брутални.Да не говорим,че вървим право по пътя на Гърция,така че драги хора ни чакат доста лоши години,ако тези гадове останат на власт

19

ЕС

преди 12 години

Кво стаА бре ,....убийства ,изнасилвания ......и виновни никога няма ----фъф ---Бг ....????????????

18

До 15

преди 12 години

Напълно сте прав. В Америка пък най-малко някой може да осъди държавата за това, че е бил държан в затвора без доказателства. Да не говорим, че цялото Американско законодателство само претендира за мнгоо права и много свобода, в действителност е така само за определени неща - може и да осъдиш някоя верига за бързо хранене или съседа си за вдигане на шум, но за всичко, което по някакъв начин може да се свърже с безопасността на Американските граждани, няма шанс.

17

Анонимен

преди 12 години

12.05.2012 - Национален Протест срещу безобразията в България! Подробности във ФБ!

16

Анонимен

преди 12 години

"Не е нормално да задържат някой толкова време без доказателства."Не е нормално да пуснат главния заподозрян на свобода ама на!

15

az

преди 12 години

а не е ли възможно телефона да е бил в сухата река наистина, а той без телефон в парка? задължително ли телефона да е в него? или е говорено по телефона ли?

14

Анонимен

преди 12 години

Цветанов да плати от джоба си на човека, много избърза пред телевизията да каже: имаме задържан. Точно тогава ако не се лъжа избухнаха и събитията в катуница и за да не се нагнетява напрежение арестуваха невинен човек. Оставка за некадърния министър!

13

new koz

преди 12 години

Много ясно че ще си търси правата, даже е длъжен. Въпроса е ние ли ще плати-ме грешките на някои държавен служител??? Знаете ли какво е полицаи: мама и татко го изпращат да учи, там е пълен пансион и след няколко години силно казано учене е уреден до живот 20 години ще го храним(и ще има привилегията да има работа но да не работи даже по зле) и за капак на всичко ще взима после 20 заплати на куп + гигантска пенсия.

12

Def

преди 12 години

Праве човекът да си търси правата, но въпросът е до кога ние данъкоплатците ще плащаме за деиствието или бездействието, безделието, малоумието или наглоста на поредната мишка скрила се зад анонимноста на държавен служител / без значение в кое ведомство работи и какъв е казусът/. Зад всяка проява за която е осъдена България стои някой Иванов, Петров, Стоянов а не някакво виртуално лице. И крайно време е да се премахне понятието колективна отговорност, което оневинява група хора без значение какво

11

Спокоен

преди 12 години

Има адвокати, които в момента потриват ръчички от кеф. Защото е ясно, че тъпата територия българия, отново ще бъде осъдена свирепо заради милиционерските малоумия. Да , ние ще платим, но не ми е жал ! Докато не фалира тази *** държава и не измре от глад и последния *** гласувал за Герб, няма да има оправия !

10

jitan

преди 12 години

Миналото лято пуснаха Чеци да си ходи на море,а сега пак идва лято ???