6

Анонимен

преди 12 години

7 Tи си замесен.

5

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

АЗ бях в Лисабон когаото това момиченце изчезна. Тъй като продължих пребиваването си там още няколко месеца след събитието, познавам случая в детайли тъй като всички медии само за това пишеха, а и не само португалските, а също и английските, френските, немските и други европейски, понеже Португалия е важна туристическа страна и европейците като основни нейни посетители силно се вълнуваха от проблема. По случая`работеха най-добрите криминалисти от Португалия и Великобритания, помагаха им изтъкнати експерти от други страни, а се правеха и частни разследвания, но за съжаление случаят тъй си и остана неразкрит.Моето мнение, като човек внимателно следил всички перипетии на разследването, е че отвличане не е имало. Детето е било убито по непредпазливост от един от родителите -- най-вероятно от майката -- след което двамата родители са унищожили трупа в съучастничество, и са прикрили следите, като за пред следствието лансират версията за отвличане. И двамата са хора с много висока интелигентност -- по професия са лекари.Впрочем, това мое мнение се споделя и от много други хора, които са следили случая.

4

Анонимен

преди 12 години

Глупакът 4-помислих си че е българче-Мади,кръстено на дядо си Мъди,затова прочетох новината.

3

Анонимен

преди 12 години

Ако са я изнесли за *** ще я намерят някой друг път... Следваща възможност е да е продадена на бездетно семейство, което да си я гледа като свое дете. Другото, което е в България има достатъчно изчезнали хора. Дайте нашите си проблеми да оправим, че тогава да ни товарят с чуждите, а?

2

БГ.

преди 12 години

Нали? Например малкия Съвестин-баща му се уби да го търси,цялата планета прерови,а тия ни занимават с Мади.

1

Валентин

преди 12 години

В България има толкова много случаи на ненамерени хора! Защо трябва да четем истории за някакво си английско семейство?!Нека решим нашите си проблеми, пък тогава да се занимаваме с чуждите.А и не мисля, че английските медии са препълнени със статии за изчезнали Българчета!