204

ceoc

преди 11 години

6tom trovi - v zatvora!!!

203

аз

преди 11 години

Ало .Пешо. да. злобни сме към престъпниците и така трябва да бъде .Това че ти ги жалиш сигурно има някакво обяснение.Ти си го знаеш.

202

Пешо

преди 12 години

Кви сте се закефили ве нещастници?Всички ние сме потенциални затворници.Щял да лежи 9 години,малко му били,как не се срамувате от тъпанарщината си.Никой,ама никой незнае какво може да му се случи в живота.Замълчета и си кажете"пази Боже",а тази завист,тази злоба доникъде няма да ви заведе,жалки мижитурки.

201

азиа

преди 12 години

точно така

200

Анонимен

преди 12 години

Ако беше в България щеше да получи условна присъда. Така е, като не знаеш къде да ги пренасяш тия наркотици. Ще му замине живота в панделата - като на медиците ни в Либия. *** - каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи са казали хората...

199

radoslav

преди 12 години

9 години отиде му живота , но явно големите мафиоти в бразилия не са като тук и ги вкарват!

198

Венелин

преди 12 години

Сложили му 7.2 кг кокаин в куфарите без да разбере! (преди това на 2 пъти му слагаха допинг и той пак беше невинен). Той да не си мисли, че бразилците по палмите да живеят?!Да не говорим, че за пръв път чувам някой да води детето си на тенис турнир в Бразилия! Да не е Orange Bowl този турнир, та ще я води там?Всичко е ясно, но като се има предвид що народ щеше да се изтрови с този кокаин в България - малко са му дали!

197

макс

преди 12 години

Справедливо ! Сега ЦРУ да тьрси кой му сложи кокаина в куфарите ........Тогава може да се окаже невинен ...

196

se 1

преди 12 години

Значи ако някой погребва българския спорт и държава не е проблем, а Боевски най-лошият. С какво да се занимават спортистите след като държавата им е погубила хляба? Счетоводство? Банкерство? Всеки си има глава на раменете и сега ще си понесе наказанието. Глупаво е обаче да се нахвърляме върху него. Нима хората, които затриха един от най-великите български спортове (щангите) са по-малко лоши от Боевски? Щом са ви такъв трън в очите искайте от държава да затрият спортните училища.

195

kodjabashev

преди 12 години

mnogo sa 9 godini,kak se lejat?

194

Анонимен

преди 12 години

Na pe4eliv6ite-4ESTITO!!! Ot sarce se radvam! :-)))) Polu4i si go mangala!!!!

193

vic

преди 12 години

- Скъпа, станала си като Г. Боевски!Тя:- ?!Той:- Качила си девет килограма без да усетиш!

192

от вън

преди 12 години

стига сте показвали постиженията му за тогавашното време е бил уважаван сега като е сгрешил трябва да си получи заслуженото ,няма значение титлата му като сее смърт титлите са без значение,ако и да космонавт ,разберете това ***.

191

Анонимен

преди 12 години

Гълъбинчо за съжаление мамин свинктера на дупето скъса ли се няма оправия .. Така че при следващото посещение на жена ти кажи и да ти донесе вазелин ! Съветвам те душко иначе цял живот с памперси не е лесно ...

190

м

преди 12 години

Боевски е виновен. Това е личното ми мнение. Как така ще му се скъсат и двата куфара и ще поръча на някакъв си непознат куриер да му донесе в хотела новите и прочие. Толкова е ясна истината, че няма накъде. Как има наглост да гледа в камерата и да лъже!? Мисля че присъдата му е правилна и задоволителна.

189

анонимен

преди 12 години

очакваше се присъда..поне аз очаквах ..ами честито..няма мърдане..ще си я лежи

188

хехе ..

преди 12 години

не знам кви закони има в Бразилия ама това ако се беше случило в Щатите или пък съседна Гърция Гълъбинчо щеше да лежи ДОЖИВОТ! Факт!

187

Анонимен

преди 12 години

spoko Boevski shte qdesh samo banani i shte se pechesh na celogodishno slance..........a jena ti tuk shte stane bogata nali si ima biznes

186

Анонимен

преди 12 години

kav e bil toa kufar sas 7 kilograma kokain i oshte tri da teji ne Galabine ne go li yseti che za prazen kufar teji mnogo be?????????????ama ei tova e da si shtangist i da ne ysetish nqkoi kilce drogav poveche...............

185

Баровец с Г55амг

преди 12 години

ЕЕ хора вие се радвате.Ама мен ми се реве.Гълъбине Гълъбине 5 звездни хотел дет ще бъдеш 9 години кой ще го плаща бе Гълъбине.Наш човек си кво да те правим.