37

BUL

преди 12 години

Е, дано след тоя случай поне за малко родителите се поспрат да предлагат пари на директорките и откъдето минат, защото ще е добре камери в кабинетите да са заплаха и на тия, които предлагат подкупи, знаете, че процеса е двустранен. Ако подкупните директори са един на десет, то подкупи предлагат поне четвърт от родителите, или греша? На делото да не се окаже, че въпросната госпожа Кунева е поканила полицаите :)

36

гошо

преди 12 години

затвор ..........................само така.

35

Анонимен

преди 12 години

Как може да се занимава с такива неща да падне толкова ниско. И това ми било директор на детско заведение.Отвращавам се от такива хора. Трябва затвор направо.Това е безобразие.

34

кука

преди 12 години

То и моите деца ги взеха с рушвет,с мотив,че групите пълни.Таткото сигурно е Ушев и за това са я гепили.Шефката толкова се е самозабравила,че не и пука какво работят родителите иска си не даваш и няма място класика.

33

new koz

преди 12 години

Кунева с това име се бандити "Кунева"

32

Аз

преди 12 години

До хах..Едно е копирна машина, за яслата - съвсем друго е 700 лева, за джоба...Нали??

31

Анонимен

преди 12 години

Да живее Бойко Борисов

30

Костов

преди 12 години

До 31 Българин: Абе, "българино", ти нормален ли си да защитаваш тази жена?!Какво значи "тази ли е най - корумпираният държавен служител "? Нима има повече и по-малко корумпиран служител, при това педагог и директор? Мястото на тази жена е в затвора.

29

Someone

преди 12 години

Povtarqm se ..... VSICHKI POD NOJA !!! ZAKONA E ZA VSICHKI !!!p.s. do 31 golqm *** si ti !!!

28

Георги

преди 12 години

А защо да не я задържат и тази? Нека да ги закопчават всички корумпирани. Не може да се оправдава с факта, че не е "най-корумпираната"

27

Антония

преди 12 години

Моля, пишете "директорката", а не "директора". Няма нужда изкуствено да променяме езика си.

26

Българин

преди 12 години

Извършен е чутовен подвиг от родната полиция. " Спипаха" голям престъпник.Искала подкуп от "нещастна" майка тя се съгласява и...После се "обажда"на родната полиция и "щрак" белезниците.Евтин водевил.За миг обаче живота на тази нещастница се обръща .Против всякаква форма на подкупи съм ,но тази ли е най - корумпираният държавен служител ?Нима катаджийте са по- малко подкупни ,нима не знаете митничарските вили и имоти ?Намерихме си изкупителната жертва." Разпни" я.Зрелища да простолюдието.

25

doko

преди 12 години

v sliven na more za 3 meseca

24

гарантирано от ГРОБ

преди 12 години

Тарифата е ок, в условията в което живеем си е направо без пари. Родители, плащайте! И пуснете нещастната директорка, тя не е виновна! Да обясни министъра защо няма места за децата ни!

23

Софийско мамче

преди 12 години

Ако можех да уредя детето срещу 700 лв на ясла, веднага ги давам.Блазе им на варненци на тарифите!

22

!!!

преди 12 години

Е*и му майката и ***!!!Ей-толкова ли нямат съвест някои хора бе?За дете става въпрос!!!И за какви смешни пари се говори-700 лв.Корупцията е слязла на много ниско ниво,а това означава че хората са....!!!Отвращават ме такива хора!!!За подобно нещо искам ефективна присъда!Да се научат НЕОБРАЗОВАНИТЕ И МЪРЗЕЛИВИ ВРЪЗКАРЧЕТА,който лежат на гърбовете на работещите хора,че така няма да я бъде!!!Направо ми се повдига!

21

Анонимен

преди 12 години

Кви Софиянци в София и кви варненци във Варна бе? Всичкото село се изсипа в големите градове. От 35 човека фирма, от Варна сме само 3 ***.

20

хахаха

преди 12 години

Точно пък софиянци имали най правилния говор...смех

19

варненец

преди 12 години

Що коментирате Варна бе долни шопи.Софиянци и софиянки въобще не са долни *** ,нали?И софиянци въобще не са авантаджии и мързеливци.А пък за това кой говори правилно може да поспорим.

18

osata

преди 12 години

Нормално е във Варна, защото да успееш да запишеш детето си в детска градина или ясла е все едно да спечелиш голяма сума от тотото. Защото общината и кметството са абдикирали от този проблем и грижата им е да влагат пари там, откъдето могат да печелят. Остава решението частна детска ясла с min заплащане 500 лв/месец. В същото време при общ доход над 350 лв/човек родителите са лишени от детски добавки!!!???Но такава е грижата и на държавата ни за демографската криза и се приема за нормална!