112

секретарицата

преди 12 години

Бе тия корумпирани митничари няма ли да се кротнат вече ? Не стига че са на смяна, а отгоре на всичкото искат и пари от преминаващите. Това е чиста проба престъпление. Трябва да се сложат камери навсякъде на митническите пунктове, за да престанат да взимат рушфети. А доколкото се правят на тарикати - мястото им е в затвора или вън от митническите пунктове.

111

Алеко

преди 12 години

Даи ми Солунската митница да ти покажа как се става милионер.

110

tuluma

преди 12 години

bez kameri dori i v WC tata nyama kak da se opravyat mitnitsite. Drugiyat nachin e pone edns vtora ot sumata da e za tzvetanov i sie. Sega za 1 2 sedmitsi sijelyavam murgavite minavachti granitsata. aZa chtyalo i necstyalo im razglobyavat opelite za tsigari.

109

55445

преди 12 години

Iskame po strogi merki na Mitnicata s Turciq, ot tam vlizat kvi li ne bokluci i stavat evropeiski produkti ...

108

Анонимен

преди 12 години

абре убре шлифер

107

74067

преди 12 години

Така е , като си нямат богати тъщи и не дават консултации на фирми...Тоя *** на снимката също е за кауша , но пак натрапва тъпата си кратуна и наглия празноговор.

106

А ЗА ЦЕЦО КОГА?

преди 12 години

АМИ ЦЕЦОВИТЕ МИЛИОНИ ОТ КОНТРАБАНДАТА НА ЦИГАРИ. ЗА ТЯХ НЯМА ЛИ СПЕЦАКЦИЯ И ДОКОГА ЩЕ ГО ТРАЕМ. СПРАВЕДЛИВОСТТА ПРЕДИ ВСИЧКО, КАКТО КАЗВА ПИПИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ

105

Анонимен

преди 12 години

В България лесно може да се вдигне жизнения стандарт ! Всеки да бъде назначен за по няколко месеца , като митничар и готово! Даже бюджета ще е на излишък с бая милиарди ! Да видят тогава смотльовците от Шенген , кво се казва Швейцария на Балканите , а нафтата , ако ще и 10 кинта да стане !

104

Анонимен

преди 12 години

Някой чул ли е до сега да има осъден митничар ? Щото аз не съм !

103

хах

преди 12 години

спасител на плажа вижда мъж на средна възраст да плува странно. на место да гребе навън с ръцете, той гребе с две ръце навътре към гърдите.колегата му го успокоява:- Спокойно, нищо му няма, тоя е митничар

102

breneke

преди 12 години

Явно митничарите получават още един стимул от съпругите или любовниците си.След като знаят,че под дупетата им има втори дюшек от валута,явно правят въздушно врътки, за да не ги повредят.

101

Анонимен

преди 12 години

Чудесно, свършили са някаква работа. Ха сега всички граждани да попитаме защо няма акция срещу Цеко Минев и защо, вместо да се премахнат незаконно построените от 'Юлен' писти, се променя тихомълком закона и тези грабежи се узаконяват?

100

бюро по труда

преди 12 години

Добра акция.Ще се отворят нови 32 работни места.А що се отнася за тия митничари,те няма смисъл вече да работят,защото са осигурили три поколения като депутатите .

99

до 123

преди 12 години

Прокурор: Г-н Цветанов, откъде взехте парите за тези апартаменти?Цветанов: От скрина!П. : А кой ги сложи там?Ц. : Тъща ми.П. : А тя откъде ги е взела?Ц. : Аз й ги давах.П. : А вие откъде ги вземахте?Ц. : Нали ви казах вече - от скрина!:))))))

98

ПАРТИЗАНСКА БАЛАДА

преди 12 години

Трийсет и двама те бяха на брой,и паднаха завчаска първи при първий бой.Ще им издигнем паметник със сърп и ***,да се знае ,че последният корунпиран митничар е цоцал тука.

97

Анонимен

преди 12 години

НАШ ГОЦЕ Е "МЛАД" МИЛИАРДЕР

96

Анонимен

преди 12 години

Наш Цвъцко пък ги къта хилядарките в скрина на тъща си :)))

95

Анонимен

преди 12 години

Случаят предизвиква въпрос - защо тази акция е проведена сега. Митничарите не крадат от три месеца?

94

партизански стих

преди 12 години

Трийсет и двама те бяха на брой,и паднаха първи при първия бой.Ще им издигнем паметник със сърп и чук,да се знае ,че последният корунпиран митничар е цоцал тук.

93

Анонимен

преди 12 години

има ли някой българин дето не знае що е това чудо митничар.когато и да го арестуваш ще е късно.