35

секретарицата

преди 12 години

Докога хората ще се бият за нема нищо? То може да стане меле, но това вече е престъпление. Сега ще им повдигнат обвинения за нарушаване на обществения ред, за хулиганство и причиняване на телесни повреди ! И в Ихтиман *** се бият, ама ги съдят по УБДХ, но тия ще ги смачкат...... Жалко за пострадалите хора!

34

до 35

преди 12 години

Мутрите едва ли ще тръгнат да се трепят с колове и секири, те директно щяха да се стрелят. Това е работа само на ***, според мен.

33

Анонимен

преди 12 години

*** rabota ama ot balgari napravena

32

Анонимен

преди 12 години

Не са ***. Долна баня е известно място, където мутрите си строят вили. Трябва да ги осъдят всичките за хулиганство.

31

фииууууууу

преди 12 години

А в Горна Баня

30

Анонимен

преди 12 години

Чалгата до там води - доказано и се доказва ежедневно.....

29

Анонимен

преди 12 години

Случилото се е грозно, и е показателно за манталитета на населението.Не я асно дали са ***. Може и българи да са. Но каквито и да са участниците случката е грозна.

28

до Българин:

преди 12 години

Прекрасен коментар! Много истина има в думите Ви!

27

чалго - умри

преди 12 години

Бах или Бетовен ,туй е въпроса - са слушали въпросното стадо павиани ?

26

Българин

преди 12 години

Лицемери сте всичките обаче да ви кажа честно. Ако въпроса е българи vs *** всички сме заедно, но спомене ли се нещо за провинция почвате да се делите на селяни и граждани. Сложете нещата в контекст моля ви, един Истанбул има повече хора от цялата ни държавичка, смешен е тоя измислен конфликт. Ако провинцията не е развита и столицата няма да е европейска, да се сърдите на хората че искат по-добър живот е висша форма на цинизъм.

25

sevtus

преди 12 години

А така! Продължавайте да го дялкате и шлифовате мат'рияла с длетото на простия шовинизъм, докато окончателно се превърне в стадо от ***, гонещо *** в също толкова безсмислено упражнение като куче - опашката си.Скоро и студените земи и горещите лета ще се обясняват с *** проблем...

24

нашия

преди 12 години

"Незабавно на място е изпратен автопатрул, който при пристигането си заварил следи от кръв, разпръснати по земята дървени колове и секири, както и две жени от квартала.Те обяснили, че пострадалите вече били транспортирани в лечебни заведения."Незабавно докато дойде патрулката, пострадалите вече са транспортирани до болниците.. сигурно тамън са ги изписвали дори докато патрулката е пътувала към инцидента :D

23

Анонимен

преди 12 години

Държавата няма закон за опазване на обществения ред! Политиците се правят на умрели лисици и не го забелязват, а там трябва да е фиксирано, кога може да вдигаш шум и кога не. Ако гражданите нямат вяра, че органите ще им решат проблемите, вземат правосъдието в свои ръце. Дали са ***, българи, граждани или селяни, няма никакво значение.

22

Дедо Йоцо

преди 12 години

Дано да има пукнали ***!

21

Анонимен

преди 12 години

Сблъсък на етническа основа между *** и роми...

20

Анонимен

преди 12 години

до 20 :ей туй и аз исках да му го напиша ама не ми се подреди в кратуната:)

19

Анонимен

преди 12 години

Както винаги от бсп.бг винаги са с 'актуални' новини!!!!Сигурен съм че ако дойде краят на света от бсп.бг ще пуснат новина седмица по късно!!!!

18

До № 19

преди 12 години

...Братле, от това което пишеш си личи , че си някакъв много специален *** !!! ....Не си в чуждина - просто си в някое село си се мъчиш да се правиш на оригинален!!! Но - за това трябва и малко мозък , а не само наглост като твоята !!!....Дали сме *** или не - това е въпрос . Но едно е сигурно- селският *** и *** в случая си ти !!!

17

Анонимен

преди 12 години

По въпроса за селяни vs столичани....всички сте една и съща ***, просто защото целият ни народ е една голяма ***. Не знам само кога ще го осъзнаете товаСофиянци да не би да не се млатят? Пример: ЦСКА с/у ЛевскиЗащо да говориш на "ядеме" да е правилно, а да говориш на "тоз-оноз" да е грешно?Защо да имаш селски маниери изглежда по-зле пред арогантността и перченето на софиянци?Казвам всичко от позицията на неутрален зрител. Живял съм навсякъде, вече ме няма в България. *** сте, това е

16

Анонимен

преди 12 години

Хаха див кютек :D