256

Спас

преди 12 години

Отвратителен червена плесен е плъзнала по младите. Чудя се защо не ходят масово на екскурзии в Русия, ами - я Париж, я Виена, ... абе все натам, а сладките млади ученолюбивци не искат да идат да се изучават в Русия.

255

мими

преди 12 години

много научили за русия,смешни ...

254

РАБОТОДАТЕЛЯТ

преди 12 години

Внимание! Плащам само на контингента. Някои са разбрали,че се плаща при употребени ключови думи "руски ***", "Империя", "ругатня+ Путин". Ядец! Плащам на изявени, постоянни автори. Не се надявайте!

253

Анонимен

преди 12 години

Никой няма намерение да напада Русия, всички се пазят от нея. *** са като луд с картечница.

252

до 296

преди 12 години

Агресорът винаги губи. Ако САЩ си позволят да нападнат Русия, заедно с руснаците ще се бие целият свят, дори и Европа. Янките обаче никога няма да направят подобно нещо, защото държават им ще се разпадне при първата избухнала бомба на тяхна територия.

251

Единна Русия

преди 12 години

Който е дразнил сибирската мечка,накрая е свършвал доста зле ! Справка в историята: "великия"Наполеон ,"железния"Хитлер и т.н и т.н ........

250

Анонимен

преди 12 години

Между 20 до 50 г. американците ще ударят Русия. Ако руснаците на намерят съмишленици, са свършени. А след това идва ред на Китай...

249

Аман от плямпала

преди 12 години

А бе, не чувствувате ли, че Българите сме се превърнали в една ***, която всеки може да смачка. Само плямпосване и големи арменски уста. Нищо не става от нас, убедил съм се. Девизът е, тръгни и ние сме зад теб. Само че, ако тръгнеш, след две крачки разбираш, че си сам-самичък. Затова ни се смеят хора от другите народи. А оплюваните от вас Руснаци си градят и пазят държавата, докато Българските хаплювци си разградиха границите, та куцо и сакато влиза и излиза в територията ни. Нарколиберали.

248

Влади-Мир

преди 12 години

Страшен си 291. Ти направо откри "Военния Философски камък". Така няма смисъл американците да поставят ПРО в Европа, а Русия да поставя "Искандери", после да излиза от ОСВ(2 стъпка), после да излиза от договора за ракетите със среден обсег(3 стъпка) и Европа няма да е изпепелена. Браво, как не са го открили това(монголци,хазари,турци,шведи,японци,китайци,французи,германци и т.н......) в продължение на 1000 години?!?!.БРАВО "спасителю на Европа". ;-))

247

Анонимен

преди 12 години

Da jivee Velika Rusia,yankee-***,***,***....

246

зико

преди 12 години

Исторически е признато че в света има три нации които могат да воюват Това са руската немската и българската

245

Анонимен

преди 12 години

Генерала е бил поркан естествено, още помня по време на едно генерал -щабно учение как един руснак генерал заспа и падна на пода................къф враг, дай им водка и са неутрализирани

244

ДО287

преди 12 години

Като победители Единия срещу Наполеон другия срещу Хитлер

243

Анонимен

преди 12 години

Че кой харесва англичаните - най-големите алкохолици(според последните проучвания). ;-))

242

Анонимен

преди 12 години

какво им се радвате токова на тези алкохолици?

241

Анонимен

преди 12 години

Интересно е, какво са правили Александър I в Париж и Георги Жуков в Берлин. ;-))

240

умерен

преди 12 години

Тез пияндурници са безинтересни. Едно време САЩ ги спаси от Хитлер, сега не виждам кой ще ги спаси от Китай..........

239

Анонимен

преди 12 години

Какво е правил Суворов в Алпите, можеш ли да обясниш? И наясно ли си, че по времето на Наполеон, съюзници на Русия са били Велика Британия и Австрийската Империя?

238

Анонимен

преди 12 години

Аз мога да ти задам същия въпрос. Ти къде и какво си прочел за това, че Запада бил нападал без причина? Аз твърдя, че ти си ***, можеш ли да ме опровергаеш? Ти си просто един ***. Прочети Достоевски как е критикувал политиката на Александър I, който се е съюзил с англичаните срещу Наполеон, ***.

237

Анонимен

преди 12 години

RUSUA VINAGI E BILA FAKTOR V SVETOVNATA POLITI4ESKA KARTA ,A 99 PROCENTA OT PLIUESTITE IA SA VETROPOKAZATELI GOTOVI DA PRODADAT I MAIKA SI ZA PARI.