156

Вили

преди 12 години

А знаете ли колко процента от "заработените" отиват във "висшите етажи на властта"?За това обаче не се коментира,защото всичко е схема,в която минтичаря е действащото и губещото лице!

155

aaaaaa

преди 12 години

AMI TE KATO OTGOVARQT ZA TOVA KAKVO VLIZA V STRANATA DA IM NAPRAVQT ZAPLATITE PO 2500NAI MALKO V TURCIQ E 3000

154

куку

преди 12 години

*** народ, слаба държава! А бе братя българи, събудете се вече. Вижте "козерландия"-гърците, бе данеби да са по-умни от нас, а живеят по-добре!

153

Анонимен

преди 12 години

А бе хора що се чудите, идат избори! Ще пресечем корупцията, ето вече хванах митничарите на "калъпа", ще отнема незаконното имущество на вашите близки.Видяхте че съборих няколко бараки от "веселото селище". И ще заживеете по-добре. Това съм аз, бате ви Бойко и пак ще ми повярвате!

152

рефера

преди 12 години

Ха сега да видим кой ще застане на бялата точка за дузпи, ЦЕЦКО - ТАНОВ! Бе момчета,пак я объркахте и бате БОЙКО ще ви бие.

151

2233

преди 12 години

А деееее!

150

ates

преди 12 години

otde dirjava ima vse taya-bilgaria,opraviya nema da ima

149

Анонимен

преди 12 години

и кво сега ниски заплати за медиците дай да *** далак ниски заплати на митничари дай да залеем страната с евтини стоки които тука те за пазара стеват европейски шмекера печели производитя йок работа йок по тоя повод щото и кибрита си го внасяме щетите не са имотите на митничарите щетите са не конкуреспособната ни икономика още ведньж кашон кибрид 10 долара тука се продава 50 печели само познайте кой и бьлгарска фирма ако сьумее да продава за 50 под себестойноста 5 цента корекция от шмекера

148

niskoi

преди 12 години

sigorno ne sa pladili ndgore na nekoi i izgoriaha zatova da si pla6tat i za tih 6te ima iavno mnogo sa se oval4ili\

147

Анонимен

преди 12 години

Тук никой не си задава въпроса защо митничарите са с толкова ниски заплати?Защото някой умишлено ги държи с мизерни доходи,за да приемат подкупи,които след това се разпределят НАГОРЕ по веригата до най-високо ниво.Накрая бушоните са митничарите.И когато си се сдобил с 6 апартамента за нула време без да можеш да дадеш сносно обяснение как си спечелил парите за тях,да говориш за организирана престъпност и да си правиш ПР акции си е наглост от където и да го погледнеш.

146

СПОКО

преди 12 години

СПОКОЙНО МИТНИЧАРЯ ЩЕ МИНЕ ТЕСТА ЗА ИСТИНАТА ЗАЩОТО ГОВОРИ ИСТИНАТА чувал сьм след като дойде Бойко на власт измислили са начин просто нарочения го отпращат до тоалетната и те са слагали в някаква дупка там кой колко даде и в тоя случай детектора на льжата е безполезен надявам се органите да са били по сериозни в намеренията си е не стани ти да седна аз

145

md

преди 12 години

i az iskam da sum mitnicharka - mnogo iskam .

144

ВИЦ

преди 12 години

Колега митничар имал РД и колегите се чудили какво да му подарят..каквото се спомене ,все не става - имал си,по едно време един се почесал и казал : - "Предлагам да кара ДВЕ смени"!!!

143

eokdе

преди 12 години

една добра новина

142

Анонимен

преди 12 години

Цветанов искам да пуснеш по телевизията видеото с ареста.Преди ги пускахте , сега лентата ли свърши.....

141

Анонимен

преди 12 години

ЛЕЛЕЕ, ТИЯ КАК СА ФРАШКАНИ С ПАРИ, ...КАКВИ ПОДКУПИ ЩЕ ПАДАТ ЗА ДА СЕ ИЗМЪКНАТ!

140

селска тетка

преди 12 години

Maja Manolowa treski q tresat ako se prieme zakona za konfiskaciite. Saprugat j e mitni4ar. Kazwat 4e za wseki slu4aj se razwela s nego. Mnogo e zagrivena za naroda.

139

Анонимен

преди 12 години

8 обвинени ,и пари под дюшеците -до 10-20 минутки ще излезе.

138

Анонимен

преди 12 години

алоуууу митничарчето, колкото и да ти чудно има хора (хич не са малко), които мислят много по-различно от теб и няма да крадат, дори и да могат. Стой си в средновековието, лапай и се угоявай. Има много по-ценни неща от парите.

137

ясно

преди 12 години

Друго не знам, но по спасителните акции сега, поне ще се разбере кой митничар от коя партия е назначен и за коя е работил, преди да почне да прибира само за себе си.