35

rosen

преди 12 години

Nqma zakoni v bilgariya nema takava dirjava kato Bilgariya

34

Анонимен

преди 12 години

КОНФИКСАЦИЯ на ПАЛАТИТЕ ИМ И АЙДЕ У ЗАТВОРО.

33

ТР

преди 12 години

Няма какво да преценява прокуратурата кой колко е виновен.Митничар без пачка не се прибира в къщи.Уволнение за всички 32-***.Достатъчно са се подсигурили с пари и имоти.

32

Анонимен

преди 12 години

Ами шефовете на РУ на МВР в Свиленград, Симеоновград, Хармални и Любимец които също са в схемата и ''покриват'' контрабандата?

31

Анонимен

преди 12 години

Беден митничар няма и сигурно няма и да има!!!!!!! И сега какво ще ги пратят на друго КПП??????

30

точно

преди 12 години

...особено имотите ,колите/които са регистрирани на баби,дядовци и "приятели"/ ДА СЕ ПРОВЕРЯТ !

29

Граничаря

преди 12 години

Мен.Цветанов,това трябва да се направи сега и на ЮМ/Кулата-Златарево/.Защото и тач си е така от 22 години.А мин.Дянков и ген.Танов казаха,че няма вече корумпирани митничари в РБ,те били отстранени с конкурсите.Браво на МВР,доказват обратното.А сега проверете имотите им,банкови сметки...и т.н.Успех.

28

Гудьо

преди 12 години

Не вярвам! Няма такива митничари. Няма логика при такъв щастлив живот в Родината!

27

Анонимен

преди 12 години

ЧЕ Свиленград и митничарите му на Капитана са от 20 години ясни на всичк иправителства.Там винаги е било и винаги ще бъде щото нали се сещате какъв поток и какви канали минават не случайно Свиленград е столицата на митничарите.

26

Анонимен

преди 12 години

Нищо ново под слънцето. Всяко правителство 'лови' корумпирани митничари и вдига пушилка около митниците. След което нещата си продължават по същия начин.....

25

Анонимен

преди 12 години

Това са само димки и пушек,а като се вдигне пушека същата картинка си продължава.

24

Анонимен

преди 12 години

Властта не ги натиска достатъчно корумпираните митничари и катажии, но и голяма част от народа си е за е.... не.щом видят фуражка и вече пригитвили парите (за да си нямат неприятности) ... аз предлагам, освен пари да готвят и вазелин, ако нещо дъщери имат - и тях да готвят ... така де (за да си нямат неприятности)*** народ, народ робски, народ за е...не.Техните внуци, може би, ще станат нормални хора.

23

до 26

преди 12 години

Митниците са златната кокошка за всяка управляваща сила и борбата не е за закона а за кокала...Не случайно всяко ново правителство започва с рокади именно в митниците.Просто тези на Кап.Андреево в момента са отчели по-малко пари нагоре по веригата и са настъпили нечии планове

22

:)))

преди 12 години

добро утро, сетих те се, открихте топлата вода :))))))

21

аватар

преди 12 години

ЦЦ си прави предизборен ПР,българина вечно е мечтал да бъде митничар на някоя митница,това и Ал.Константинов го е казал,така че рушвети е имало и пак ще има такъв е живота,а ЦЦ да не се прави че открива "топлата вода" и неговото време си отива.Митницата си е златната мина за работещите в нея !!

20

бг

преди 12 години

Тя само тая смяна е корумпирана......другите смени си нямат идея кви са тия глупости....

19

Анонимен

преди 12 години

Злите езици разправят, че същата смяна е треснала контрабандна пратка цигари на когото не трябва..!

18

hagen

преди 12 години

Еййй, забавихме малко месечната вноска за Цвъки... и глей ся :))) Сигнализирахте за неуместен коментарИзлиза според теб че на предното правителство са се отчитали редовно щом не са ги закачали.

17

Анонимен

преди 12 години

Ей *** какво лаете срещу ГЕРБ.Мислите ли че е лесно да се бориш с корупцията? Това най-накрая е ясен знак че управляващите имат желание да се борят с корупцията на митниците. Кой досега го е правил ? Никой. Всички знаят че митничари с 300лв. заплата живеят в разкош и никой нищо сериозно не направи. сега и другите малко ще ги е страх. Надявам се този път наистина да има вкарани в затвора.

16

Анонимен

преди 12 години

виште големите палати построени от тях ,на каква сума отговарят , по морета и балкани имоти имат взети , на внуци и пра внуци имат имоти купени , безобразието е от всякаде , много лестно се доказват тези безобразия , само да има мерак държавата