42

нина

преди 12 години

само не се самоубивай,по-добре обери банката на Цветелина

41

Смел сърце

преди 12 години

ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА ГЕРБ И ПОРАДИ ДОБРОТИТЕ КЪМ НАРОДА СЪЩИЯ ЗАПОЧНА ДА ОТВРЪЩА НА ДЪЛНОВИДНАТА ПОЛИТИКА НА БОЙКО И ГЕРБ СЪС САМОУБИЙСТВА. НА БОЙКО ЩЕ МУ ВРЪЧАТ МЕДАЛ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ЗА ОСБЕНИ ЗАСЛУГИ В ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПЛАН РАН-ЪТ. ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ И БАЩИЦАТА ВОДИТЕЛ БОЙКО

40

Анонимен

преди 12 години

Мръсни комунисти как не се затрихте ! Отиваите на бузлуджа и не се връщаите, задръстеняци такива в кои век живеете, другари били, как не разбрахте че няма да просъсществува режима ви, само вие и Северна корея сте еии напаст сте !

39

Анонимен

преди 12 години

Абе кво им става на тия хора бе?! Умират да се убиват като ги реже и мачка машината.А си мислех че японците са сбърканяци дето си порят коремите.Ама и ние не се даваме.България-нация откачена.

38

стъкЛен

преди 12 години

Не приемам самоубийството - за мен това е престъпление спрямо себе си и не е начин за бягане от проблемите. Може би, в дадени моменти, отчаянието е по-силно от живота.

37

ime

преди 12 години

Чудя се какво ще стане ако колето на влака мине върху тестесите ти?

36

zeitgeist

преди 12 години

Престъпниците от парламента взеха още една жертва.

35

Статист

преди 12 години

Ако погледнем статистиката на БДЖ,ще видим,че това е първото хвърляне под влак от както съществуват влаковете в България.(защото Герб е на власт)Това ме навежда на мисълта,че някой гербаджия е бутнал женицата на релсите и следователно ГЕРБ са изцяло виновни за случилото се.Да живее БСП.Ура за Бсп.При Бсп никога никой не е скачал под влак.Оставка на Герб.

34

Вагнер

преди 12 години

Само от заглавието на статията разбрах,че Герб са виновни.Ако влака беше управляван от Боко,щеше да спре,но уви..!Отново ББ не си е свършил работата.Нали другари!

33

Анонимен

преди 12 години

И аз не искам да живея но ме е страх.Безработен съм. Не знам как ще платя сметките. Вечер не мога да спя от притеснение. Всеки момент ще ми изключат и джиесема.

32

Анонимен

преди 12 години

Приятели,на 12 нека да си изчистим дворчето за един ден,май е по-лесно да го направим сами,вместо да се мислим кой друг би го направил и как. Хайде да си помогнем всички Българи заедно!

31

муспи

преди 12 години

Нашите назначени а не избрани правителства си работят по геноцида защото за това са ги назначили, а ние ги обвиняваме че не си вършат добре работата? Кой ги е назначил, за кого работят? За този еврейски октопод дето е захапал цялия свят, но към нас е по усърден, защото ни е харесал територията.

30

Анонимен

преди 12 години

Вече ми се повръща от тая държава. Наглост, корупция .И червени и бойко и кой ли не. Една чистка трябва голяма, тези не само са некадърни ами са и прекалено крадливи. Не става за живеене държава, в която се сключват договори за енергетиката на държавата на скрито ( Овчаров) където излиза Станишев и казва,че криза няма.И идва накрая спасителя Бойко и раздава бизнеси на мутрите си. Записват му разговор доказателство за корупция и нищо. Навсякъде другаде щяха най-малко да летят оставки и присъди!

29

от 39

преди 12 години

Феноменът е Севрюкова, не екипът с който работи, те са "само" учени. Не се изразих добре.

28

отн. Севрюкова

преди 12 години

до 32Добре сте я цитирали, много интересна жена, съвсем непозната в сравнение с Ванга. Тя е различна. Има материали в нета - Слава Севрюкова. Но тя е българка, просто е била омъжена за руснак, може би любител на алкохола.Иначе е работила съвсем спокойно с научен работник - феномен, познат в Русия и по света.

27

до 22

преди 12 години

Ако те затруднява българския език недей да пишеш.... в Мангалия медии нямате ли?!....

26

52 годишна

преди 12 години

Последните 20-тина години от живота си не ги броя. Язък ми за възпитанието, образованието и многото положен труд. Работата по 24 ч на денонощие и надеждата, че е за добро. Доброто го нямаше, подиграха се с нас. Сега няма работа, няма да има пенсии, няма стаж, няма пари.Станахме нашето поколение курбан /по-зле и от пенсионерите сме, те поне имат сигурен доход/. Статистически казано сухо и хладно-и аз съм от жертвите на прехода. Не ми се мисли какъв би бил животът ми при други условия - по-добър!

25

Анонимен

преди 12 години

На 50 години никой не те взима на работа, а до пенсия ти трябват 13 години още, а и тогава, ако не си направил 37 години трудов стаж, нямаш право на пенсия.....Без доходи не се живее... А ток, вода, данъци? Те отдавна надхвърлиха поносимата цена и станаха свирепо, озъбено куче! За транспорт, телефон, кабеларки, интернет изобщо не говорим....

24

Сinamona

преди 12 години

Вече 1/3 от хората по улиците са с някакви психични отклонения, на никого не му пука за тях, не ги лекуват, роднините им не могат да се оправят с тях, а ние през няколко дни четем как тоя се обесил на детска площадка, а оня заклал майка си и децата си. Моля държавата да направи нещо, на тези хора им трябва специализирана грижа. Ония ден си минавам с колата до едно училище и гледам -онанист се почесва почнах да крещя, а той взе тухла за да ме замери и избяга. Това на какво ви прилича, г-да полит

23

tosh

преди 12 години

Слава Севрюкова - за България:Държава на кръстопът.На кръстопътя свистят остри ветрове. Трудно се живее в такъв район. Но пък е страшно полезно - за каляване на душите. Брулени от ветрове, заякват... "Поздравявам жената, че е успяла да изкара 50 години живот в тази тежка страна. Накрая явно е станало непоносимо. Както и да е, призовавам ви да не се предавате колкото и тежко да стане, защото ще дойде един ден, в който ще се окаже, че ние, който сме устискали сме най-големите победители.