42

Анонимен

преди 12 години

Хайде, хайде, най-често не плащат хора с големи доходи и по-рядко такива, за които сметките са непосилни /пенсионери с малки пенсии, болни, безработни със семейства/. Да опростят сумите само на бедните, а не на тези, които се правят на тарикати, и то на на гърба на съседите си. Иначе какво излиза: едни отделят от парите за храна и облекло за да са лоялни към държавата, а другите хитруват и накрая пак те облагодетелствани? Да, трябва да се борим с монополистите, но не по този начин!

41

айдее,

преди 12 години

*** ПА СЕ УРЕДИА!

40

с.

преди 12 години

Какво ще рече като си ползвал-плащаш!Защо търсят пари от хора със спрени радиатори тогава!?Сградна инсталация и тинтири-минтири!Такива като Вальо Топлото и господарите му направиха гуши като пеликани на ваш гръб и въпреки всичко жалите монополистите!Робски душици сте и такива ще си ***!Жалка история!Не може да няма давност за дългове!Утре ще дойде някой да ви тормози заради прадядо ви хайдутина!Жалка история!

39

Samuilov

преди 12 години

Господинчо, га еди кифтетата, що ни рива?Който неможе, да не ползва! Аз съм будалата, дето плаща и за такива тарикати

38

lady P

преди 12 години

не съм съгласна с решението !!!че аз като съм плащала редовно съм ненормална така ли излезе?явно това наистина е предизборна акция та тъпите от ГЕРБ...от обърках се от наследника на Тодор Живков...

37

анонимен

преди 12 години

Йоана,Талкуването се отнася за всички плащания,вкл. и телефон.

36

ОЗАДАЧЕН

преди 12 години

КАТО ЧЕТА ТУКА КОМЕНТАРИТЕ , ВИЖДАМ ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ЕДИН МНОГО ОПАК ЧОВЕК, КОГАТО ВСИЧКИ ВИЖДАТ КАК ТЕЯ МОНОЛИСТИ ОГРАБВАТ - ВСИЧКИ РОПТАЯТ И ПЛЮВАТ, ОХКАТ, ВЪЗДИША, ПЛАЧАТ ! ТСЕГА КОГАТО ДЪРЖАВАТА ЗАСТАВА НА СТРАНАТА НА НАРОДА ПАК ...НЕ МОГА ДА ГО РАЗБЕРА ТОЯ РОБСКИ НАРОД, ЗАСЛУЖАВА СИ ОРЕСИЯТА И ДА МУ СВАЛЯТ КОЖАТА НЕПРЕКЪСНАТО...!

35

rampage

преди 12 години

Tрябва пълен бойкот и спиране на плащанията към всички кърлежи - монополисти! Следващия път като си платите сметките погледнете какъв е дела на измислените такси отделно от чистия разход на било то електрическа или топлинна енергия! Всичко това е за скъпите почивки, ресторанти, джипове, бензин за тях и още хиляди благини на консумиращите мързеливи търтеи в топли кресла! Тези *** им се услажда все повече паразитирането на чужд гръб, така че очаквайте все по-тлъсти сметки и раздути тарифи!!!

34

ioana

преди 12 години

a za telefonite kak e..polu4ih sadebno re6enie ot neplatena smetka ot predi 10god..niakoi znae li ot smetka 60leva stanala 700

33

Анонимен

преди 12 години

Ето, това сме ние българите- завист и злоба ни тресе отвсякъде! Защо не приемете, че обикновеният човечец не си е плащал парното, не защото не иска, а ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ! Говоря за онези редови хорица, дето доходите им са под екзистенц минимума, дето работа не могат да си намерят / причини много/, и т. н. Тук съвсем не става въпрос за ромите! Но, така е у нас - не е важно на мен да е добре, важно е на Вуте да му е зле!

32

анонимен

преди 12 години

Бегло се запознах с някои мнения.Я, как вкупом се загрижихте за плащащите пенсионери?Та тези хора при тази инфлация и ежегодното двукратното увеличението на цената на парното , откъде ще намерят пари , за да плащат.Е това е ВЪПРОСЪТ!!!!

31

Анонимен

преди 12 години

Горките пенсионери, които първи бързат съвестно да си платят сметките и след това гладуват цял месец! "Свестните у нас считат за луди!"

30

Гордиан

преди 12 години

А за *** има ли срок на давност?

29

Ха!

преди 12 години

Че кой ще е луд тогава да си плаща изобщо сметките в тази смешна държава?

28

с.

преди 12 години

Вие сте жалка робска пасмина!Плачкате,да ви щавят ли бе!?Не може монополистите да са дремали 10 години и изведнъж да се сетят!3 години е предостатъчен срок да си потърсят парите и да си защитят правата!Не може да няма давност за тези неща!

27

Анонимен

преди 12 години

С плащането бях до тук! Излиза че съм ***, понеже съм плащал. В Бг само глупаците плащат.

26

....

преди 12 години

Само се шегувам. Чудил съм се на какво ми прилича Константин Пенчев в лицето - ами че на "омбудсман"! По-смотана дума едва ли може да се измисли. В този смисъл, на омбудсман ми прилича и Цветан Цветанов, но не само в лицето ...

25

да изсъхнат!

преди 12 години

благодарим ти герб, че се подигра с редовните платци!!!

24

Анонимен

преди 12 години

Имам съседи, които никога не са си плащали парното, и сега какво излиза - аз съм тъпака!!!

23

Schutzstaffel

преди 12 години

На Българя и, и трябва не омбудсман а конвент, ще стане страхотно щау като тръгнат да бягат разни царчета, раджи, юпита, магистрати, полицаи и тем подобен материал от канализацията