14

Анонимен

преди 12 години

14: ***

13

14

преди 12 години

До 5:Аз съм мъж. Освен 2 топки, които не са лоени, други нямам... :) Всчико останало по мен се нарича 'мускулна маса'. Публикувай си мела, ще ти пратя снимки, за да изплакнеш окото ;)

12

asd

преди 12 години

Ужас, във фитнеса женки почти няма. Защо? Ами защото е много по лесно да си купиш секси рокличка със секси обувчици, да натъпчеш сутиена с подплънки и да се маскираш с 1 тон грим. Ако жените прекарваха във фитнеса половината от времето което прекарват пред огледалото, резултата щеше да е страхотен за тях и за нас. Но ще трябва да се поизпотят малко, а те не искат, защото са намерили много по-лесния начин. Малко са ни мързеливи жените, затова на плажа ужаса си остава за нас мъжете.

11

Анонимен

преди 12 години

Има 2 вида дебели - такива които са го приели и такива които не са.Тези които са приели че са дебели, нямат проблеми - обличат си се с това с което им е удобно и се харесват. Обаче тези дето са дебели, но се надяват, че все пак могат да заблудят някого - те са много зле. Измислят какво ли не само и само да прикрият дебелите си ***, а то това е невъзможно - не можеш ад налееш 3 литра вода във бутилка за 2 литра :)

10

байо от село

преди 12 години

На село бански костюми не са необходими , караме я по натура.

9

до 6

преди 12 години

Чети по-внимателно"Не съм много съгласен"значи първо не съм "маце".Второ на Графа има 7 магазина за бански и ако целях реклама щях да си напиша адреса.И трето "От коя провинция си?"мога да ти отговоря много хубаво на този въпрос,но по този начин ще слеза много на долу до твоето ниво.

8

Анонимен

преди 12 години

КОМПЛЕКСИ...

7

до 3

преди 12 години

тук ли реши да правиш реклама??

6

Do No.5

преди 12 години

Алооооооу, селУУУУУУУУ! Права си! Вярно, че вие на селУ не си купувате бански! То май на полето и по кюлоти може да излезе човек! :D :D :D :D

5

до 3

преди 12 години

Готин подход за безплатна рекламка, маце :) От коя провинция си?

4

Алооооу 4-ти

преди 12 години

Кви бировози са момичетата я гледайте се вий мъжете на кво приличате - лоени топки хахаха.

3

*

преди 12 години

Причината е, че малко от тях се отъждествяват с приетия в обществото идеал за красота. Виновни са също пробните в магазините. Големите огледала и ярката светлина дразнят", коментира проф. Тигеман.Най-добре се избира бански в тъмна стая без огледала! Баси причината, която изтъкнаха учените! А това, че 75-80% от младите момичета приличат на 'бировози' не е причина за трудното избиране на бански... :)

2

Анонимен

преди 12 години

Не съм много съглсен с тази статия.Имам магазин на Графа за бански и виждам доволни и усмихнати клиентки.Просто за всеки тип човек има подходящ бански.Желая ви страхотно лято.А на конкуренцията, които всяка година си сверяват часовника по стоката ми мога само да.кажа.......КЛОУНИ.

1

абе...

преди 12 години

....слаби или не ,важно е да сме на море.