174

Анонимен

преди 11 години

Местене на агенции и министерства=повече държавни разходи, а за обикалянето на хората по тези агенции-загуба на време, пари и нерви!

173

Анонимен

преди 11 години

Знаем, че мазните софийски душички по агенциите газ пикаят и "не им се нрави" идеята. Ама тя идеята и не е като се местят агенциите и вие с тях, паразитчета.Идеята е да се подпомогнат регионите и да се създадат работни места и там, което няма как да се случи, ако си запазите топлите службици и кандисате да отидете "в провинцията".А косвеният и по-важен ефект ще е, че хората няма да се налага вече за всичко да търчат до "столицата" и надутите чиновници-деребеи там.

172

Пловдивчанин

преди 11 години

На превъзбудилите се псевдостоличанчета ще кажа, че нито Пловдив, нито Русе са "Горно *** или Сусурлево".....аз лично не знам да има по-срамна столица в Европа и дори в Близкия Изток от милата ни София.

171

Анонимен

преди 11 години

Всички комлексирани псевдостоличани плюят ли плюят по "ПРОВАНСА".....

170

наблюдател

преди 11 години

"Финансовият министър заяви още, че е оптимист за повишаването на пенсиите и вдигането на заплатите в държавните организации." Ясно, идват избори.

169

Наивник от Русе

преди 12 години

Дянков, Борисов, Найденов, четете повече чужда преса в интернет... ! Така ще научите какво правят другите,щото явто не знаете какво и как точно да го правите.Вестник " Банкер" го пише изчерпателно с преструктурирането и на камарите си във вчерашната си статия.Продават скъпите имоти в Лондон ,милионите вкарват в бюджета и ддепутатите ги местят в ...Манчестер. Аз бих ви закарал в ....Мичурин...или ...Мърчево...

168

Анонимен

преди 12 години

Правителството на ГЕРБЕРИТЕ да се премести в Централна Африка ще е най-добре, съсипвате страната бе некомпетентни ***!!!!!!! Махайте се !!!

167

при

преди 12 години

България се пише с голяма буква, Софиянецо!!!! А иначе старозагореца пали колата и идва в София. Защо това да не си ти? И защо тези 70% не се променят (без разбира се да има спад на икономиката в София)?

166

Пра

преди 12 години

Най-смисленото решение на правителството. България, освен София - ЗАПАДА. Няма реализация за младите хора. От едни подобни агенции - малко или много се заформя някакъв вид дейност, различна от наличната към момента. Това, че 2-300 човека ще се преместят само по себе си няма да даде кой знае какъв тласък, но с дейноста си - това създава работни места.ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО! С днешните методи на комуникация, не е проблем (до сега по скоро съм бил критик, да не си помислите че съм гербер..

165

Гарфийлд

преди 12 години

Много искам да видя някаква (дори и бегла) финансова обосновка за цялото упражнение. Първо - колко ще струва всичко това и второ - какви ще са ползите/икономиите или к'вото там се очаква от цялата *** х.йня.

164

Анонимен

преди 12 години

Г-н Дянков е от гилдията на Кардашиян! Като се появи някаква новина за милата кака Ким с диференциал като малък камаз с 2 ремаркета, всички ДРУЖНО извършване ритуала по местенето от единия крачол в другия! А бат ви Дянков като пич мести по цели агенции. а са повторили новината, а бат ви Бойко Борисов осъмнал я в Плиска, я в Преслав... щото там няма много натоварване (вярно и метрото на Бойко няма да го има, друго ще си построят), а ако потретят новината може и до Високата порта да се преместят.

163

Анонимен

преди 12 години

Значи в бюджета има пари за местене и изплащане на обещетения на чиновници, но пари за увеличение на майчинските и за лекарства на онкоболните няма. Хм... интерестни приоритети имат тези хора. Дори за популисти не стават, много жалка история.

162

гошко

преди 12 години

Поредното доказателство, че ПРОСТОТИЯТА не ходи в гората.........не съм го казал аз -бг.поговорка е......

161

Анонимен

преди 12 години

"продажба на ненужни държавни активи"? Пък аз си мислех, че ненужни са пасивите, не активите... Тъй, де, ама не съм учил у америчко, явно тяхната икономика е на друг принцип.

160

Анонимен

преди 12 години

PREDSTAVI SI 4E OTKRIVAS STARTIRAST BISNES .... RAZHODITE ZA PAT OT EDNO VEDOMSVO DO DRUGO . PRIMER!!! DNES PORADI GRESKA NA S4ETOVODITELIA I SRIV NA SISTEMATA V KLON NA SIBANK TRI PATI SAM HODIL DO NAP DVA DO NOI I DO DRUK KLON NA SIBANK . I NE MI OBIASNIAVAITE ZA ELEKTRONNI POSTI I INTERNET TAM VAPROSNITE INSTITUCII HI4 GI NIAMA . OT PERNIK SAM.

159

Анонимен

преди 12 години

Не само агенциите и министерствата трябва да се преместят. Иначе е половинчато решение. Но все пак пътя е правилен и трябваше да стане преди 20 год. Например в САЩ е така и дори не най-големите градове са център на щат.

158

Томас

преди 12 години

мрън мрън - сигурно тия дето говорят "ако имали работа" в няколко ведомства никога не са стъпвали по тия ведомства, ама им дай да мърморят.

157

Анонимен

преди 12 години

И колко ще ми струват тези Бокови игрички? Ако аз имам работа в няколко ведомства с обиколен билет ли ще ги посещавам? А сега има ли обиколни билети? Например В. Търново, Пловдив и после Русе. Кеф, ще напълним на жп-ейците гушките, щото ще пътувам с първа класа, за да се наспя между градовете.

156

Анонимен

преди 12 години

абе тоя луд ли е ? някой път дали ще чуем или прочетем една поне икономическа обосновка за нещо, което решат да правят ? или и той ще каже като земеделския "ми то се оказа скъпо"

155

Анонимен

преди 12 години

ми ще плъзнат сега по места, да си подсигурят колкото може повече гласове, във всеки град има *** гета