36

Ани

преди 12 години

Лекар е призвание. Захаринов е невероятен лекар и се радвам, че малката Марина вече е добре.Поздравете доктора и целия му екип от мен!

35

KIRIL

преди 12 години

BRAVO!!!!NQKOI ZA SUJALENIE NQMAXA NEINIQ KUSMET!!!!! OT MEN KUSMET ZA NAPRED!!!!

34

здраве

преди 12 години

бързо и пълно възстановяване! и никакви беди повече!

33

GFY

преди 12 години

Дано се оправи детенцето! Вижте каква хубава усмивчица има

32

marina

преди 12 години

Bravo, hubava novina! :-)

31

Хм

преди 12 години

живо и здраво да е детето!

30

секретарицата

преди 12 години

Слава Богу - детето се оправя, но шофьорът, който й причина тази тежка телесна повреда ,как ще отговаря пред Темида ? Сигурно ще каже, че е невинен, защото не е видял детето да пресича на пешеходна пътека. Да - ама не ! Ще го отнесе сериозно , като го осъдят на лишаване от свобода. Тоя човек е за затвора, там да гние докато умре !!!!!!

29

mestessa

преди 12 години

Браво!Дано по-бързо да се оправи детето и да го видим като на снимката в училище.Малко да си отдъхнат и близките.

28

боби

преди 12 години

браво това е хубава новина.

27

Анонимен

преди 12 години

браво, дано се възстанови по-бързо детенцето !а какво стана с тоя, който я блъсна? замълчаха нещо по темата... или пак има поредното дело срещу "неизвестен" или "дълбокосъжаляваш, но неспазващ правилата" ?

26

Темерут

преди 12 години

А, бе къде прочете номер 14, че момичето е сакато? Сяда в леглото, значи ще се оправи! Да живее както казва чичо Тиквичка 100 и повече години момичето! На екипа, от истински лекари борещ се за спасяването и - поклон!

25

до 23

преди 12 години

Човек не кара "случайно" с висока скорост в населено място, нито "случайно" не спира на пешеходна пътека. Този човек е знаел какво прави. знаел е какво е да се движиш в града на оживена улица, че минават хора. Знаел е, че пешеходната пътека е място за минаване на хора без коли. Въпреки това е ВЗЕЛ РЕШЕНИЕ да не се съобразява. Това за мен е предумишлено убийство. Жалко, че трябва да стане инцидент и някой да пострада, че да се замислят...

24

Анонимен

преди 12 години

Алах му помогна на детенцето! Трябва да съберем средства и да му купим инвалидна количка за да се чувства за в бъдеще пълноценна жена. Дано умствено да се оправи ,защото след такива травми обикновено се получат заболявания като епилепсия или умствени увреждания.

23

До 6

преди 12 години

"Господ си знае работата".Глупостите и простотиите нямат край! А какво да кажем за всеотдайния труд на лекарите?Или те са *** пред твоя измислен бог?!Поклон пред тези медицински труженици,спасили почти от смърт това невинно дете!

22

Марко Поло

преди 12 години

Ето една добра новина.

21

Житан

преди 12 години

Нека си пожелаем никога да не ни се случва това и като шофьори и като пешеходци,защото едва ли този дето блъсна това дете е престъпник и едва ли ще го забрави до края на живота си. А таткото гледал телевизия в това време и в едно изказване вече прави сметки колко ще вземе като осъди шофьора

20

пес

преди 12 години

А така !!!Иде лято-време за игри.

19

simlim

преди 12 години

Чудесна новина! Много се радвам за момиченцето!

18

чичо Тиквичка

преди 12 години

Маринче, да живееш 100 години и повече, довечера ще пием с жена ми по една голяма ракия за твое здраве и за здравето на близките ти! Обикнахме те всички, мило детенце!

17

счетко

преди 12 години

Чета повече емоционални изказвания. Може би джигитите мълчат, или изтритият е бил от тях. Би било добре на такива да им се натякне и натърти че по пешеходните пътеки също може да вървят вървят и те и техните деца !