35

вярващ на w35

преди 11 години

До w35 хей Нострадамус как го предвиди. Напиши нещо и за доган и неговата *** БСП.

34

соларис

преди 12 години

Каква е разликата м/у БТВ и останалите й сателитни канали,комиците,пълна лудница,господари на ефира,някое предаване;гласът на България,Мюзик Айдъл.......и до там.....всичко друго е боза,евала на Диема + че те поне изкупиха Нова и правят нещо по-интересно,поне пускат филми,спорт и що годе добре се справят,тия от бтв махнаха Халваджиан,сега ще ги видим какво ще правят....

33

Венци

преди 12 години

Ето защо са тръгнали да тормозят с такава агресия зрителите си за пари с това йово

32

Българин

преди 12 години

Да изкарат Киролюба Бенатова от нафталина и да я направят рекламно лице, да им вдигне рейтингите :))))))

31

Хачо

преди 12 години

И другите ТВ не ги харесвам,но Бтв-най-вече.Жена ми като се събуди и......до 24 ч гледа само \бтв.......от сутринта до вечерта.Аз като се върна от работа сядам със слушалките на инфрачервено и редя: Дискавъри,Нейшънъл джеографик,Анимал планет и т.н......Бтв ли?само като им видя "предаванията" и.....влизам в нета иби вземам книга за четене..

30

Тубата

преди 12 години

Коментарите не са много, но няма нито един положителен. бТВ, нещата вървят към харакири! Обидихте и малкото си верни зрители с йезуитските гонения на "авторските" ви предавания по тубите. Дръжте си ги! Гледайте си ги!

29

w35

преди 12 години

След година новината ще е за фалита на бтв.

28

Анонимен

преди 12 години

И без това никой не ги гледа.

27

karo

преди 12 години

Ми кат се управляват от това момче дето неможе да казва Р ка няма да са повече рекламите. И имат наглоста да съдят за нелоялна конкуренция други телевизии. В условията на свободен пазар. А момчето го насадиха и за председател на медийната асоцияция. Егати головодника. Преди години източи държавната телевизия, нощо чудно и на тази да посегне........

26

Анонимен

преди 12 години

От както даваха на един трети март супер *** американски филм не ги гледам!

25

Анонимен

преди 12 години

Аз БТВ не гледам, така, че не интересува това!

24

coop

преди 12 години

БЯХА ЕДНА ДОБРА ТЕЛЕВИЗИЯ,НО,С ТЕЗИ ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТИ,И С ТЕЗИ ТУРСКИ СЕРИАЛИ,НЕ СТАВА,ДА СТЕ ВИДЕЛИ КАПИТАН ПЕТО ВОЙВОДА ПО ТУРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ,ИЛИ СТЪКЛЕН ДОМ,ИЛИ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР,ТОВА Е НЕДОПУСТИМО,НО И ДРУГИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ СА СЪЩАТА ПОМИЯ,ЗНАЯТ ЧЕ НАРОДА РАБОТИ ЗА 200 ЛЕВА НА МЕСЕЦ,НО НЕ ПИТАТ ЗАЩО,ЗНАЯТ ЧЕ РАБОТОДАТЕЛИТЕ ГАЗЯТ ЗАКОНИТЕ,И ЗА ТОВА МЪЛЧАТ,ОБИЧАМ СИ РОДИНАТА,НО МРАЗЯ ТАЗИ ДЪРЖАВА,И НЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯ,ПОВЯРВАЙТЕ МИ

23

tosh

преди 12 години

да фалират дано.аз спрях да ги гледам.

22

Анонимен

преди 12 години

Ами трябва да се плащат тези турски сериали няма как. Аз тази телевизия откакто почнаха да дават турски буклуци не ми е на дистанционното.

21

*/*

преди 12 години

Ани Салич да си облече скъпата рокля и да призове да пуснем по един SMS преди да ги изчистим тях.

20

BG

преди 12 години

Дано БТВ да фалират. Желая им го от сърце... Когато спрем да ги гледаме това ще стане факт.

19

долу булгаристан тв

преди 12 години

А дано фалират и закрият тая помия БТВ,да изчезва веднъж за винаги от България и да спре да трови населението с ислямски азиатски помии.

18

Ончо

преди 12 години

Вижте им само символа на Тайм Уорнър - всевиждащото око и се замислете кой управлява медиите и какви сатанисти са в центъра на тази, а и на други индустрии. Четете повече книги и не си губете времето пред телевизора, ако не искате да свършите като зомбирани ***.

17

Боза ТВ

преди 12 години

БТВ е голяма боза. Дори да имах само 1 канал и това да беше БТВ, нямаше да го гледам. Турски простотии, *** чалга новини и изобщо тотална простотия. Като сложим и Славчо за капак нещата стават "перфектни" :)

16

Анонимен

преди 12 години

Види се то че не е рентабилно да си платена медия власта пари не дава!