187

of

преди 12 години

Сутринта водещия на новините по нова изчерпа темата с едно изречение... "на косъм сме да стигнем Албания"

186

Профи

преди 12 години

Скоро ще взимам колкото минималната а догодина трябва да мина на минимална за да взимам повече от колкото сега, ти ми кажи пияницо за какво се хвалиш?

185

е и ?

преди 12 години

Абе, на коя частна фирма й пука с колко се увеличава минималната заплата? И още 5 пъти да я вдигат, заплатата ми на мен лично няма да се мръдне, за съжаление! Но нищо, добре е за други хора поне, доколкото може да е добра хипер смешната сума 20лв...

184

сега

преди 12 години

Сега ще вдигат минималната пенсия с 6 лв и колко тръбене по медиите ще има не ми се мисли малиии

183

хм

преди 12 години

В Бг 1000 лв се смята като ужасно висока заплата , а реално погледнато това трябва да е средната , която горе долу отговаря на средната по стандарт на някои средностатистически държави в Европата.

182

Благодарност

преди 12 години

Хвала тебе, Тотьо Воевода, че ни увеличи така мащабно заплатите! Човек се почувствах бре, като прочетох за тоя икономически подвиг! Че умрем на тея 290 лева, ама с усмивка на уста, щото знам че децата ми ще вземат по цели 350 лева, а може и даже 400! Гордея се, че съм българин (с 270 малко по-малко се гордях)!

181

До 190,Силвия

преди 12 години

Силвия,права си,но само донякъде.Разбираш ли,че ако вдигнат майчинските,това ще бъде допълнителен стимул за ***,които и без това раждат по 10,15 чавета.Така техните доходи ще се увеличат много повече от твоите за едно или две деца.По-добре работодателите да се погрижат за съпруга ти да получава повече/или ако нямаш такъв твоят работодател да те стимулира.Ако си безработна обаче,увеличаването на детските няма да ти реши проблема.

180

Мизитурки

преди 12 години

А колко е инфлацията? А колко се вдигнаха всички продукти за полесната една година. Дали тези 20 лева ще покрият нещо?С това увеличаване с 20 лева се вдига всичко в здравеопазването! С тия темпове по-скоро извънземни ще дойдат на земята отколкото ще се оправи стандартна на живот на хората в страната ни.

179

Анонимен

преди 12 години

Е,осигурихте ***,като основен електорат.А останалите граждани и пенсионерите-кучета ги яли.

178

Анонимен

преди 12 години

БРАТЯ ВЕЧЕ СМЕ СВРЪХ БОГАТИ!

177

FOXY

преди 12 години

Верно ли? а с колко са се вдигнали цените :)))))

176

Анонимен

преди 12 години

С ГЕРБ напред! Бойко ни води към светло бъдеще. Гласувайте за ГЕРБ!

175

Анонимен

преди 12 години

а моята заплата падна с 50% откакто Сик/ипон са на власт! Получавах 1200лв сега 600!същата сейност както преди само че за по-малко пари!дали ще гласувам за Герб?

174

Реалност

преди 12 години

Мислих да пиша нещо но на средата го изтрих щото няма смисъл , всеки знае кои ни управляват последните 23 години.Само ще кажа че много съжелявам че се родих Българин.Това не е държава ами *** от *** комунисти.

173

Марин

преди 12 години

Направете нещо за себе си, вместо да чакате някой да ви оправи .....

172

до MMG

преди 12 години

Стига сте се оплаквали !! Никой не ви е виновен, че сте с по 2 висши и от 5-10 години работите за по 350 лева !!!!! Ако всеки си гледа собствената чиния, а не тази на другарчето ще направи така, че да изкарва повече !! Кой ти е виновен, приятелче, че с толкова опит си стоиш на минимална заплата ? ТИАко имаш малко мозък ще си намериш работа според ОБРАЗОВАНИЕТО ти, било то тук или в чужбина и НЯМА ДА ХЛЕНЧИШ по форуми, ПРОФЕСОРЕ !!!!!

171

pvlado

преди 12 години

S po 20 lv na godina i iska kachestvo na truda ! Pak govori ot interesa na rabotodatelite!Durjava i chasten biznes v BG sa veche mai edno!

170

s

преди 12 години

отново ще припомня моето предложение, вдигането на минималната работна заплата да стане за сметка на данък печалба на фирмите, можели с данък печалба да се осигорява висок жизнен стандарт за собствениците на фирмите ( повечето станали по още недоказан чест начин)?, а заетите в производството да имат доходи по малки от необходимия месечен минимум според НСТ, и как след като част от стоките отиват за износ а други се търгуват в българия се иска по висока производителност?

169

bg

преди 12 години

a do koga b6te mi vzemate pari koito dam vnesal v noi zaradi tavana AAAAAAAAAAA

168

Maketo

преди 12 години

Сабалем гледах по тв дека още малко ке стигнем албанците по доход ама лой иска мойе да провери заплатите у сомалия коко са та мислим още бая има да ги стигнем сомалийците