81

Анонимен

преди 12 години

Съвсем се обърках...първо го пуснаха тоя Чеци, щото доказаха (с телфонна клетка) че когато е настъпила смъртта, той вече е бил на друго място. Другия пък - Пламен се оказа, че са го арестували защото космите на Чеци приличали на неговите....е космите на Чеци не си ли приличат с тези дето са на собствената му глава? Някой сравнил ли ги е изобщо? И аман вече от експертизи и косми - има убито момиче, те само с косми се занимават и накрая, някой адвокат казва: Еми те космите не са доказателство...

80

Анонимен

преди 12 години

Горкото момиче!!! Да те убият някак си се понася, ама да те *** това животно...

79

Стефано

преди 12 години

Моля ви се пуснете гоооооо......а, ако не, ДЕБЕЛ да знаеш, че ще те чакам като излезеш...колкото и време да отнеме това! Тая *** физоономийка ще бъде променена както само аз си знам!

78

Анонимен

преди 12 години

Интелигентен изглежда Чеци,едва ли е убиец !

77

Анонимен

преди 12 години

Без днк беше ясно кой е убиеца.Само работещите по случая се чудиха .. ха ха ха..Българско смешно правосъдие.Това беше най обикновено престъпление .което отдавна трябваше да е приключило.

76

Анонимен

преди 12 години

Bulgarskite eksperti vkarvat nevinni hora v zatvora ,dobre che beha tiq ot avstriq

75

Анонимен

преди 12 години

Да работата в полицията понякога смърди-там има пияни и убити от страст по време на секс,убити заради един пробит лев,от завист,от злоба,ей така защото на някого му се убива..И всички арестувани са невинни,ама най-невинните,после като влязат в затвора пак са невинни.Затворите са пълни с невинни...Да в полицията бачкат с невинни убийци и вони ама яко.

74

смърди

преди 12 години

Да тук в БГ всичко смърди, особенно когато трябва да се разкрие убийство. Не съм доволен от разследването, защото Русенов е виновен и от самото начало всички разбраха. А какво стана с Лазаров, обвинен за убийството на двете сестри, нима вярвате в скълъпената история, просто убиеца е друг. А за другото убито момиче, защо главния свидетел се е самоубил.

73

ама че работа

преди 12 години

Май става ясно, че на тоя Русинов хич не му е чиста работата. Ами ако с негови приятели са изнасилили Яна и са я убили за да не ге издаде, тази версия как я виждате...За този Русенов чуваме само лоши неща, движисе със съмнителни личности, казват че не е обичал да му отказват жени. Обича купоните и пиячката и даже се дрогира. Този човек е убиец и мястото му е в затвора. А искаха да натупят някой невинен като този скитник, даже и свидетели намери Русенов, а какви са свидетелите все негови приятели

72

just me

преди 12 години

Здравейте!Понеже в реалния живот нито държавата ни, нито полицията ни имат шанс дабъдат нормални, предлагам една алтернатива, игра, където ние сме политици, бизнесмени и т.н. Можем да направим България велика:

71

Анонимен

преди 12 години

Всичко около тоя смърди миналата година отказа полиграфа а разследващите приеха за чиста монета показанията му "бях с жертвата после си тръгнах" пак прикриват някой няма да се учудя и ако излезе невинен накрая!

70

....

преди 12 години

Тоя Чеци явно е от новата ДС - я колко лесно е пресякъл границата. А в нощта на убийството е изпълявал мисия - сигурно е имало защо. И като опитен служител си е носел различни косми - да обърка следствието. Елементарно, Уотсън ...Аз като се прибирам вкъщи, винаги си слагам по един рус и два-три черни косъма по дрехите, щото ако случайно има само рус или само черен, домашното следствие веднага ме слага на полиграфа. А като са разноцветни, обяснения много ...

69

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

уФФФФ!Щур разврат!Пияни, дрогирани животни.

68

bahur

преди 12 години

а бе като има матрял от още трима, сега го викат в конака да го бъхтят дорде си признае ли? писна ми да му гледам мутрата по сайтовете, кой ви даде паспортната му снимка и с какво право...и този път ще го пуснат, ама лаф да става...

67

Анонимен

преди 12 години

"Според заключението й част от намерените биологични находки са от него, а друга част са от две неустановени лица." ....Може пък да не е виновен тоя...

66

РънърсЪ

преди 12 години

Ухх на Батяяяяя цепенячИтУ!И дънь забраиш вЪзелина батьоуту.

65

jitan

преди 12 години

В най-скоро време може и да чуем: На съда всичко е ясно,да влезе Яна!!!

64

гурбетчия

преди 12 години

Абе вие не можете ли да убивате по-нежно бе ?! Какви са тези убийства с проявен садизъм?! Дори и *** не постъпват като вас !!! Вие като убивате какво си представяте ,че убивате Кара Ибрахим от филма " Време разделно" ли ?! Напълно се се побъркали !!!

63

Анонимен

преди 12 години

Чеци никога няма да лежи в затвора *** такива !

62

Анонимен

преди 12 години

Този е убиеца. Личи му че не е психически стабилен и като се напие налита на бой. В затвора - нашето подредено общество няма нужда от такива индивиди, за да пребъде.