12

Анонимен

преди 12 години

17 лумпенизирани *** обременини с нацистка идеология.

11

Анонимен

преди 12 години

качи го на боклуджийския камион редом до *** да мята кофи три месеца и ще му дойде акъла- временнохората по света звезди или както е модерно тук VIP личности осъждат на трудтук НИЩО

10

Анонимен

преди 12 години

Това с трошенето на автобуси не е никакъв хулиганизъм, точно жив вандализъм си е, ама нейсе...

9

Анонимен

преди 12 години

Да не говорим, че на нормалните стадиони, не говорим за софийските кочини, а примерно в Ловеч или Бургас, а сега и в Разград като влизаш, полицаите ти махат капачките на шишетата.Само че като си купиш вода от магазина в стадиона, си имат капачки и няма полиция, която да ти ги взима.Абе изобщо не са изпипани нещата покрай спорта и запалянковците.С няколко думи, може да се обобщи, че на мач в България може да се влезе с 2 присъди и пълно бойно снаражение и група заложници.

8

Димов

преди 12 години

А ти ако утидеш на мач, ще забележиш, че лелката дето ти дава билета, не я интересува как изглеждаш, там където са полицаите няма такива снимки, а всеки може да иде с шапка и очила.Глупостите ги пишеш ти и ако главата ти беше излизала от *** и бе ходила в чужбина, щеше да е на ясно, че в нормалните държави билетите се издават след като потвърдиш, че си пълнолетен, което значи показване на документ, при което забраната веднага излиза.Да не говорим, че има много мачове с вход свободен.

7

LSFC

преди 12 години

Ne govori gluposti ... ako otide6 na pone edin ma4 .. 6te vidi6 kak snimkite na tezi koito imat zabrani za ma4ove vizqt na vhodovete ..

6

Анонимен

преди 12 години

Точно така, тия "пичове" още на следващия мач са сред предните редици на сектор Г. Просто това наказание е безсмислено. Никой не следи кой ходи на мач и кой не. Истината е да ги накарат да платят щетите в троен размер + глоба за хулиганство и следващия път ще се замислят защото ще трябва пак да извадят сума от 500 до 2000лв а може и повече зависи какво са трошили.

5

Димов

преди 12 години

То в България, билети не се издават срещу документ за самоличност, така че на практика е невъзможно да се следи присъдата.

4

Мен

преди 12 години

Поредната безсмислена присъда - няма кой да контролира те дали ще ходят на стадиона или не. Единствено ако ги заловят пак.. евентуално.. може би... Боли ги ху.....бавата шапчица !

3

varg

преди 12 години

всичките са фенове на ц*ка

2

horus

преди 12 години

Не разбирам що за *** държава сме като всяко комплексирано пияно пубертетче може да се натряска, да вика, псува, тормози и чупи и за това получава "едногодишна забрана за посещаване на мачове и заплащане на щетите" ?!?! Ясно е обаче че докато си имаме политици и най - вече премиер ритни-топковец положението ще е такова. Сега що премиера или Бербатов дето са за "спорта" и развиването на футбола не кажат нещо ? Даваме пари за спорт - даваме пари хулиганчетата да си избиват комплексите !

1

БОЛИ

преди 12 години

ГИ ФАРА!