162

Гад

преди 12 години

КОЙ е тоя дето сравнява живота на едно дете/човек с това на едно скапано куче !?Имаш ли голямо/злобно куче, сложи му голям повод, сложи му намордник, ако щеш си вържи ръката за кучето !!! Това куче сега да го гръмнат, а на тая *** да и треснат една ХУБАВА глоба !!!

161

Мотан Джонс

преди 12 години

Изпуснато от безотговорните си родители 8-годишно кръвожадно хлапе, нахапа зверски по дясната *** невинно кученце-ротвайлерче, което е играло с топката си. Изплашени от нечовешката ярост, с която детето им е нападнало беззащитното куче, родителите на хлапето са се опитали да извъртят нещата, уж че кучето се е хвърлило върху детето. Добре, че случката е станала пред очите на активисти на Асоциацията на защитниците на нахапани от хора кучета, които са успели да предотвратят по-голямо кръвопролитие от страна на разбеснелият се малчуган.

160

Андрешко

преди 12 години

А викам да те оставят теб срещу глутница гладни ***, да видиш колко са беззащитни. ;-)

159

До 181

преди 12 години

И ти си лицемер, сигур яко набиваш мръвки от заклани животни, ама четеш морал на другите. Лицемерче.

158

kef

преди 12 години

Kolkoto po-beden stava bulgarinat - tolkova poveche ozlobyava. Vse iska da koli , da trovi - a ne vzeme da si reshi rgeneralnite problemi . ANDRESHKOVCI. Kato izbite kuchetata shte vi tryabva nov vrag - moje da sa pensionerite ili invalidite - abe vajnoto e da ne moje da se zashtitava.

157

Кресна ми

преди 12 години

Ами да, то и за наръгванията с ножове в дискотеките е виновна металургичната индустрия...Като имаш опасно куче, държиш го винаги на каишка, и го държиш здраво! И ако не си го обучил да не напада хора без причина, за теб глоба, за него - куршум. Пък после обвинявай която си община щеш.

156

a horata?

преди 12 години

Настаниха в дом братчетата, насилвани от британеца63-годишният мъж, а и майката на децата са задържани в ареста30 апр 2012 15:29 ------po vashta logika da iztrovime vsichki 63 godishni ----

155

Писна ми

преди 12 години

Писна ми от такива ***, които като видят жена с куче и веднага си представят, че жената прави секс с кучето. От същата порода си и отровителите и останалите избиватели на кучета. От този конкретен случай какво би трябвало да се види? Първото е, че общината не е направила както в нормалните държави - да има отделено място за разходка на домашни кучета. Ако ротвайлера се разхождаше в такова място, щеше ли да се случи тази случка? Не, разбира се, но е по-лесно да се избиват комплески вместо да с

154

Анонимен

преди 12 години

Не са виновни кучетата а хората. Защо най кучкарската държава Германия няма такива проблеми, защото там живеят хора а не лош материал.

153

хе хе хе

преди 12 години

една от тези рецепти и за дъртата"руса" и дебела природозащитничка, кучкарка,тя да вземе да си опитоми един бик/пак едро животно/, че да рахатяса

152

kamadev8

преди 12 години

samo zoofilite taka bezumno i vseotdaino obi4at ku4etata si 4e ne gi e enj za nahapanite i izjdeni hora.tova objsnjva jrostnata zashtita na psetata.i nepokltimata omraza kam horata.zoofilite zashtitavat svoite liubovnici,nishto 4udno 4e \gi zashtitavat jrostno.

151

Анонимен

преди 12 години

Да ви дам ли още полезни рецепти за бързи резултати?

150

!!!

преди 12 години

Омръзна ми от вашите кучета бре, не искам кучетата ви да разкъсват децата и възрастните. Агресивните кучета без наморници, които хапят деца(и не само тях) трябва да бъдат умъртвявани! Да се забрани отглеждането на кучета в многофамилни жилищни сгради (етажна собственост). По-високи глоби за собственик разхождащ куче без намордник - 50% от Средната Работна Заплата на собственика, за куче разхождано без каишка 30%от СРЗ на собственика. Ако куче причини смърт, собственикът да бъде съден като съучастник при нападението. Това е решението, другото са празни приказки!

149

Анонимен

преди 12 години

Свински дроб, суров с Б50- от агроаптеките. В дроба се правят прорези и се кисне няколко часа. Това действа светкавично.

148

до Светльо

преди 12 години

Нещо люто ме съмняваш, мой човек! Намери си жена, че от разказите си май се въодушевяваш нездраво!

147

Анонимен

преди 12 години

Парчета кайма с препарат за чистене на канали на гранули. Действа безотказно, до няколко часа и всичко е ок!

146

Светльо

преди 12 години

За да не бъда голословен, ще ви разкажа истински случай. Цяло Аксаково го знае. Преди много години семейство излиза някъде и оставя в къщи дъщерята на 16 години. Не и било добре. Добре, но нещо се случва и се връщат обратно преждевременно. В същото време дъщерята прави нещо с кучето. От шумам се стряска и куцето се заклещва. Момичето в уплахата да не я сварят се напъва и изтръгва със сила. От това получава кръвоизлив, но не смее да каже, да не се изложи. Слага си разни тампони, но на сутринта припада и я закарват в болницата мъртва.Така, че има такива случаи много. Някои ползват животните за секс. А това е извратено и подсъдно!

145

opasni porodi

преди 12 години

в много развити страни, опасните породи кучета са забраненида се отглеждат; при нас всеки ден са пиши за нахапани хора, политиците не реагират,те станаха част от кучкарското шоу;от една страна са безбройните улични ***, а от другата са домашните зверовеи почти няма парк или място в страната, направени само за хора, без каквито и да е опасни животни. Постепенно се превръщаме в джунгла, но това е въпрос на време.

144

Светльо

преди 12 години

Винаги подозрително съм се чудил, когато видя отношенията на готина мадама с голям пес, изплезил голям език и т.н., както и ***, разхождащи лубимите си ***, обикновено немски овчарки с рунтави опашки. Така, че , ако само част от съмненията са ми верни, не са ли те извратеняци, да не говорим за кандидат подсъдими???

143

,,LARI,,

преди 12 години

SEGA SHTE SLEDIM,SPAZVALI SE ZAKONA.