26

анонимен

преди 12 години

Като плюете полицията и вярвате на всеки ***, купете си пожарогасители и дежурете. Обикновенно едни и същи *** подлудяват квартала докато някой не ги претрепе, полицаите го знаят и за това са го нарочили. А вие стига гледахте CSI дето всички си признават с тъга в очите. Не сте гледали тия измамници какви циркове разиграват и как се тръшкат, как се кълнат в децата си и как се смеят после на глупостта и доверчивостта.

25

bg

преди 12 години

BOKLYK

24

do smqtai

преди 12 години

priqteliu ,purvo nau4i koq uniforma e na policaite,koq na voenite ,koq na sydebna ohrana i togava pravi komentari...;)

23

Do no 7

преди 12 години

Sigurno si go minal toia test -za da znaesh tolkova podrobnosti po tazi shtastliva operacia?

22

qwer

преди 12 години

Ами този *** като е невинен го освободете и му спретнете една среща със собствениците на изгорелите коли и нека тогава пак да твърди,че е невинен,ще си признае и от къде е крал и запалителната течност и кой му е плащал,ако има такива.Тогава сигурно ще се моли да е в затворът.

21

Смятай

преди 12 години

Я погледнете снимката и си представете ,че полицая посредата е облечен с дрехите на момчето .... а момчето е с униформа .. Щеше да мине не мислите ли ?

20

anonimen

преди 12 години

Da si palil

19

куку

преди 12 години

ЩО така нашата полиция ми заприличва много ама много на нашата милиция ?

18

Анонимен

преди 12 години

Всеки който носи гориво в туба е подпалвач - каза Бойко.

17

Анонимен

преди 12 години

Какво стана с делото в Пловдив на Апартамента?Занесъл ли е свидетелство за съдимост???????

16

Анонимен

преди 12 години

Да ги дава на Европейският съд!Свикнали сме да плащаме,аз му вярвам,защото това е типичното милиционерско държание!Безнаказани!Огледайте се,колко МУТРИ са около вас,свободни!

15

Анонимен

преди 12 години

Какво е казал Исус-"Който е невинен,нека пръв хвърли камъка!"

14

Анонимен

преди 12 години

На детектора на лъжата!

13

@

преди 12 години

Имаше едни далавераджии от Мировяне, които даваха пресконференции,искаха оставка на Борисов и Цветанов,защото ги били и ритали..ама като показаха заснетите кадри при акцията и се видя при разследването че са платени мошенници, се омълчаха и дъщеря им от Фейса се покри..сега тоя ли е наред!?

12

Анонимен

преди 12 години

Абе като чета, май не е читав тоя, но от друга страна като знам (т.е. знам) методите на някои РПУ-та, въобще не изключвам възможността да са го нарочили наистина. Забележете, че не са отказали директно адвокат; имат известни граници, които не прескачат, но пак е голям арсенала им от методи да изтръгнат самопризнания, вкл. фалшиви. Дано справедливостта възтържествува!

11

ГЕРБЕРАСТ

преди 12 години

Щом Цецо е казал, че е тоя престъпника, тоя ще е!Конфискация на имуществото и 10г в панделата!

10

До 11

преди 12 години

Уместен и доста логи4ен въпрос! За съжаление пове4ето хора се връзват сляпо на това което им се поднася. Аз също съм склонен да му вярвам. Нека докажат противното и тогава ще им повярвам.....но ме съмнява 4е ще успеят.

9

Az

преди 12 години

Щом казваш така ще е ти по добре знаеш

8

Анонимен

преди 12 години

Тоя всичките коли ли е запалил? И тия в София и тия в провинцията? Никъде нито един не хванаха, затова съм склонен да му вярвам.

7

До 6

преди 12 години

И какво ти ли ще му плащаш издръжката в затовора и разходите по делото заплатите на съдиите и така на татък ? Това , че МВР е некомпетентно и за да разгадаят каквото и да е им трябват очеизбодни улики е друг въпрос . А до алкохолизма и хулиганството , ако затваряха за тях се сетете , че трябва да затворят 20% от населението на страната . За да са прозрачни да дадат улики , доводи , свидетелски показания . МВР хващат кои да е и му лепват насилствено , ако е глупавичак и няма добър адвокат супер!