142

хан Крум

преди 12 години

Елате пак в България!!! Чакаме руски братушки!!! Самор с вяра и кръс можем да избием турците!!!

141

Бесарабски българи

преди 12 години

Да живее България и Русия!!!!! Българи и руснаци са братя!!!!

140

Анонимен

преди 12 години

След като е бил осем години Главен секретар на Светия синод, епископ Дометиан по препоръка на Държавна сигурност е изпратен да оглави през 1979 година Акронската епархия в САЩ. Неговото досие е най-дебелото. Няма и съмнение, че много от сведенията, които е събирал в чужбина са попадали и в ръцете на КГБ. Най-вероятно не пряко, но чрез посредник от руската православна църква. Сведения за Москва са заминавали и от другите митрополити агенти това е вън от съмнение, твърдят офицери от ДС.

139

Анонимен

преди 12 години

Както вече е известно отворени бяха досиетата на Светия синод и се оказа, че 11 от 14- те митрополити са били агенти на Държавна сигурност. В папуците на владиците беше пуснат горещ въглен, темата за тяхното сътрудничество е още пареща и затова руският патриарх идва, за да успокои духовете. Няма нищо странно, че той ще бъде посрещнат на ВИП летището от трима наши митрополити, които са били агенти под прикритие: варненският Кирил, старозагорският Галактион и видинският Дометиан. Изборът на посрещачите е показателен, коментират бивши офицери от тайните служби. Още по-показателно е, че негов официален придружаващ по време на посещението е Дометиан.

138

Анонимен

преди 12 години

А ЧЕТЕТЕ...:шестнайсетият патриарх на Русия Кирил е бил агент Михайлов на КГБ / това разкритие направи вестник Таймс/. Още на 25 години става представител на Русия в Световния съвет на църквите, а през последните двайсетина години е ръководил отдела за външни връзки на Руската православна църква. А това са все длъжности, които пряко се контролират от тайните служби. Не изключено той е да е бил един от каналите, по които е течала информацията от нашите агенти с расо към КГБ, коментират експерти в разузнаването. И сега прибързаното посещение на патриарх Кирил се възприема като братско рамо към нашия клир, приятелски и колегиален жест, за да могат да преодолеят паниката и стреса. А идването в Пловдив освен друго, се тълкува и като намек към дядо Николай: по-кротко, стига си плямпал за досиета и тайни служби, ако искаш да наметнеш бялото було.

137

Анонимен

преди 12 години

КГБ - *** Е КИРЧО ЧЕКИСТА!

136

Хасму

преди 12 години

Алоо, русофобите пуснете си ТВ 7, предават на живо от Пловдив

135

Анонимен

преди 12 години

Русофилите са по жалки.. не може и да си българин и да имаш национално достойнство и да лишеж чужди зад*ици!

134

Свилен

преди 12 години

Извинявам се за езика ама вие русофобските *** само от това разбирате. *** ***! 99% от вас, които плюят Русия и руснаците, в училище са цитирали и учили наизуст Кат Русия няма втора, тъй велика на света...нали бе ***??? И ако трябва в исторически план да се сърдите на някой, то това е оня *** с лулата (Чърчил)...айде вземете си сега хапчетата и чао!

133

Хасму

преди 12 години

Айдее, още форумни историци. Това за антируските настроения го знаем. Впрочем, те са валидни и до днес, вие само ги повтаряте като папагали. И само не ми обяснявай, че Запада е бил пробългарски настроен.Въобще, вие русофобите сте някаква сбирщина анонимни мишоци, скрити в *** *** и запенени от злоба. Направете си труда и отидете през септември на събора на русофилите на яз. Копринка и ще разберете колко жалки сте всъщност.

132

до 215

преди 12 години

Нямаш ли страх от БОГА бе *** празноглаво.

131

глупаци

преди 12 години

Вместо да плюете по Русиа четете бе,погледайте малко руска телевизия да видите - хората показват Болгар,новини за Нашата цивилизация,разкопки.Стига плюхте,направо сте се изюдили с нашите журналисти да гледате само АЗИС И СОФКА.Мир вам.

130

Анонимен

преди 12 години

Западът е бил настроен не антибългарски, а антируски.

129

Анонимен

преди 12 години

Българска автономия не е имало, защото руснаците са се страхували от това, да не би да се оправим без тях. Затова са се набъркали тука с мръсните си ръце. А Батак няма нищо общо с Русия, това поне не изкривявайте. По-добре европейска държава, отколкото руска губерния, като не ви изнася - чемодан, вокзал, Сибирь.

128

Хасму

преди 12 години

Хаха, 215-и, ще му обръснеш топките на "руския поп", *** нещастна!

127

до 215

преди 12 години

Що не вземеш да се облечеш като "бунтовните сливи"(*** riot) и да изпееш една демократична садо-мазо молитва например в църквата в БАТАК!!!!МАМКА ВИ, ВИРУСИ ГАДНИ СЕКТАНТСКИ!!!!!

126

Анонимен

преди 12 години

Да хванем руския поп и му обръснем брадата. После ще го изгоним в Русия. Голям резил ще падне! Когато го види президента Путин,ще се тръшне на земята от мъка и обида. Ще бъде шамар за руснаците. Ей хора,още ли не сте го изгонили? Трябваше още на летището да му покажем червен картон.

125

ДО 208

преди 12 години

По добре руска губерния,отколкото турски вилает.Колкото и да ревете българите и руснаците винаги са се обичали.

124

Хасму

преди 12 години

И за Берлинския договор си чел някъде в "Уикенд", навярно. Каквото е сторила Русия е било достатъчно. За да се противопостави е рискувала да влезе в конфликт, вероятно и военен, с целия Запад, който ако дори и "Уикенд" си чел е бил изцяло АНТИБЪЛГАРСКИ настроен.Сега чакам и кофа помия по отношение на Сьединението на България.

123

Яна

преди 12 години

мир.