80

Бонд 007

преди 12 години

Миналата събота бях в едно елитно заведениев Пловдивда ви кажа народа слуша чалга и играе като за световно::)В Бг чалгата,боб чорбата и бозата са на мода.

79

Frezy

преди 12 години

Ей такива като вас е*аха мамата на България! Защо го критикувате толкова много , а пък му слушате песните, преди ако не бяхте му купили албумите вие "българите" сега нямаше да е известен вие сте си винонвни !

78

Анонимен

преди 12 години

Не искам да го пребият защото е ***.Не искам да го пребият защото е ***.Искам да го пребият защото е чалгар!

77

до 87

преди 12 години

Ами като ти е прекалено дълга и безинтересна, защото я прочете, бе приятелю? Или още не си я довършил, защото запъна на думичката "жанр"?

76

Az

преди 12 години

Ние вече знаеме, че ще пее на Маракана и че е звезда, по-велика от Лейди Гага и Майкъл Джексън. Знаеме също така, че изрусен, обратен ром може да се превърне в звезда единствено и само в България,като се кълчи по чалготеките докато го замерват с тоалетна хартия и вие като пребита вълчица на пълнолуние.Е, ако това е слава - благодаря, предпочитам да си остана безизвествен,нормален, грамотен българин

75

kg

преди 12 години

"Кадилака пак се клати за най-големите тарикати"

74

Анонимен

преди 12 години

Прекалено дълга статия, която занимава с безинтаресни неща.

73

бай-Иван

преди 12 години

Кой ***..к написа тази статия. каква е тази носталгия към мутровска култура.Азис никога не е бил певец

72

uzunski

преди 12 години

Трябваше да отиде в Америка за да се убеди че е пълен *** ! България е златна среда в която виреят подобни *** , и наи-добре да не излиза от хралупата си за да не позори страната !

71

Анонимен

преди 12 години

Азисчо ве...то не е като да пееш в селската кръчма... Кой да ти обърне внимание на балканската простотия кат там си имат собствена тяхна... Не се ли видиш ква си отврат, че си отишъл да се показваш пред хора ? Световна звезда - ха ха ха ха ха ха ха . Уплаши всичките музикални къщи ве

70

анонимен

преди 12 години

една поука от мен за долната снимка на този побъркеш отрежете товса подобие на *** и си го вземете да го смучете непрекъснато и така няма да ви боли гърба . за Господата от БГДНЕС докога ще пущате тези извратености като коментари и снимки

69

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** му пожелавам да го пребият някъде , брутално и зверски до неузнаваемост.

68

Анонимен

преди 12 години

Мили авторе, нашите Хипнотик, отстъпнат по едно, което прави Бонд шоубизнес, просто са по грозни. Съжалявам за което, бих искал да е обратното!

67

ИЗРОД

преди 12 години

Тоя *** го чака зловонието на АДА !

66

do 65

преди 12 години

to vqrno otnas stava prax ariel a ot teb i x.......i ne stava ve g.....iiiiiii

65

ppancho

преди 12 години

Така е правилно.Хора,които работщт ,не четат жълти вестници реагират на този...хм човек с най -нормалната реакция -отвращение...Съьо така много млади хора от бг облечени по последен писък на модата от МОЛ-а за един зает с делата си човек приличат на ку*ви,***,педера*ти и обикновени психопати.Така е ний сне номер 1 на село,но действителността едруга.преди време уважаван руски вестник изрази учудването си от съществуването на субект:черен ,изрусен пед*л -звезда.Смешно било ,според тях и е!

64

oniq

преди 12 години

ei koi palqcho e napisal taq stattiq .... azis shtql da stane svetovna zvezda... mechtatel ..

63

Анонимен

преди 12 години

хахах снимката...кърти!!!

62

Анонимен

преди 12 години

Българи(от всички етноси,които ненавиждат пошлоста,простотията и долните страсти),забелязахте ли че яйцата поевтиняха,а ни убеждаваха,че това е невъзможно!Изводът е да кажем НЕ на всички псевдо певци като тоя.Тука няма значение сексуалните му предпочитания.В.Найденов и К. Водиничаров и те са гейове,но не ни го натрапват постояно и са се доказали като таланти.Този кога се доказаслед като започна да си показва ***.За да платиш, да го гледаш,трябва да имаш мозък колкото аспирин и толкова гънки

61

petrotscheli

преди 12 години

*** v INDIA , KAKVO PRAVI TOIA ziganin V USA.