17

Анонимен

преди 12 години

Когато за прочетох за ГМО в храните ,бях в потрес!Три дни не бях на себе си,защото не можах да приема факта,че някой умишлено ни трови и то системно!!Обаче това е истината-произвеждайте и яжте екологично чисти плодове,зеленчуци ,мляко и месо.Така поне ще се предпазите поне в известна степен.

16

xj

преди 12 години

"...не съществуват генетично модифицирани организми, които да не носят риск за околната среда..." !!!Затова се хранете само с Био-храни и ползвайте био-продукти, иначе НЯМА да имат поколение децата ви или ще е с малформации и обременености !

15

???!!!

преди 12 години

Този материал защо е в рубрика "Бизнес"? Освен неточно, цинично звучи.

14

Анонимен

преди 12 години

Това защо ни го пишат!!!!??????????? Ние съгласили ли сме се официално да ядем ГМО, със или без етикет /който нищо не значи/

13

анонимен

преди 12 години

Това е поредната демагогия. Никога няма да разберем какво ядем, откъде идва, само се пакетира или препакетира някъде, даже и тук. Важното е да го вземат почти без пари, а тук цените да са в пъти отгоре.Един анализ в лаборатория е много скъп, никой няма интерес, никой не ни пази.Успокоението е, че и тези, които ни тровят - няма да се спасят, това е невежество и алчност, няма изолирани неща, всичко е взаимносвързано.

12

Анонимен

преди 12 години

Сетихте се ве!!! Ами ГМО-то дето го излапахме до сега кой ще ни компенсира след време като доведе до болести?!?! Мама ви...

11

ЕА

преди 12 години

Дико, ГМО води до стерилност, а не до свръхплодовитост!

10

3

преди 12 години

Boli me k.r da ne jiveia kolko dinozavrite se pak tova e budeshteto himiata nali ne si predstaviate sveta sle 1000 godini kak nekoi pase kravi i dere agne si4ko she na hap4eta

9

дико

преди 12 години

През 2009г американка роди 8 близнака сега мексиканка бременна с 9 близнака Е и на какво мислите се дължи това И то все в оня край на света и съседни държави.

8

Анонимен

преди 12 години

Искаш ли ГМО - гласуваш за ГЕРБ.Гласуваш за ГЕРБ - получаваш ГМО.

7

ядец

преди 12 години

Значи до сега си папкаме хранителни продукти с ГМО без да знаем То за това народа взе да дебелее Погледнете там от където дойде ГМО и най много го консумират САЩ как дебелеят Първо там пчелите взеха да изчезват( синдрома на празния кошер) А това станели хората трябва да ставаме като пчели за да има опрашване на растенията Иначе загиваме.Затова купиш пиле а вкуса му на джапанка Свинското също сложиш го на скарата а няма наоколо познатия аромат на свинско печено.

6

Анонимен

преди 12 години

Лошото е, че генното инженерство в голямата си част се финансира от търговци печалбари и когато някой каже "Аз не харесвам вечни домати с вкус на риба и царевица, от която плъховете се разболяват", те го контрират че е против науката, прогреса и генната терапия. ГМО на практика обслужват търговеца и никога човека, затова и техните инвеститори ни плашат с демагогии. Да си припомним - нормалното вече толкова рядко се среща, че го наричат "био".

5

Анонимен

преди 12 години

МНОГО ВАЖНО И В ЗАВЕДЕНИЯАТА ,КЪДЕТО СЕ ПРЕДЛАГА ХРАНА,СГОТВЕНА ОТ ТЯХ , ДА ОТРАЗЯВАТ ТОВАВЧЕРА ЯДАХ ЦАРЕВИЦА,ОТ КОЯТО СЕ ЧУВСТВАХ СТРАННОИ СМЯТАМ ,ЧЕ Е ГМО

4

Все червени

преди 12 години

Още един удар по Бсп.Гмо в България се отглежда от ония с бентлитата,а всички знаем кои са те.

3

Анонимен

преди 12 години

Тази снимка горе от Монсанто ли я разпространяват?

2

Анонимен

преди 12 години

В България ГМО е ЗАБРАНЕНО така или иначе. Който желае да е сигурен на 100% че в храната му няма ГМО - да я произвежда и отглежда сам.

1

Вагнер

преди 12 години

Сетиха се!