79

dedenze

преди 12 години

Ако на гол тумбак и невежество, въведем всички евродирективи, ясно ще разберем, че ЕС повече взема, отколкото показно дава !? Ефорията от членството в ЕС спада с всеки изминал ден.

78

Истиското заглавие

преди 12 години

Българският *** трън в окото на Брюксел или Брюкселски трън в окото на българина...

77

Къде си ???

преди 12 години

Дон Тиквоне, къде си бе Кръстник ? Тука некакви че ни глобяват, *** те тебе не те познават, я си вземи ножичките и клъц-клъц открии го пак тоя завод !!!

76

Анонимен

преди 12 години

свиквайте, държавата ни е предопределена да е сметището на ЕС, с ровещите из него роми, останалите ще си измрем успешно

75

Анонимен

преди 12 години

АААА не е така! Станишев е виновен за тази глоба!!!! Бойко скоро ще благодари на екскмета за завода за ***-тези дни ще стане и това!

74

ЕС

преди 12 години

БОКЛУКаТ Е .......Бг НАРОД ,КАТО МАТЕРИАЛ ,*** НИ Е ГОЛЯМА така бих го тАлкувал !

73

Анонимен

преди 12 години

Добре де ! Аз съм от Варна и тука построиха завод за ***. Само че доколкото знам не го ползват-не работи. Пак всичкия *** отива на сметището в с.Въглен . Нещо бая голяма далавера ми се струва всичко това ! Ако някой знае нещо по въпроса , нека да ме светне защо е така. Аз лично нямам обяснение за тоя абсурд ...

72

киркор

преди 12 години

Следва сигнал до Прокуратурата, че виновна за санкцията е Тройната коалиция и лично Станишев! Докато Премиерът беше кмет всеки ден показваха балите. След това балите нещо протекоха и близо две - три години вече не сме ги виждали ...

71

възмутен

преди 12 години

Ало-о-о, управляващите, кво правим сега? Може би почваме вечните оправдания с писма? Грам работа по поети ангажименти на държавата не сте свършили. Само блеете по медиите и толкова! Оправданията ви вече се изтъркаха и не вършат работа! Ало, предишният кмет на София, на който премиерът благодари, да вади сега по 15 000 евро на ден от джоба си да плаща глобите! Тези глоби, пък и останалите , които ни заплашват, са от некадърност и бездействие!

70

БАЧКАТОР

преди 12 години

Само аз ли си мисля че ни приеха в ЕС за да смучат от България глоби и два милиарда евро членски внос?

69

Анонимен

преди 12 години

България е в кофти ситуация - вместо за преработка си има истински Завод за *** управляван в пъти по-добре от един кратунь.

68

aik2000+pika

преди 12 години

Петя Колева Иванова Преслава Аз имам чувство към био медицината въобще.Никога не съм лъган в тази област защото познавам болести по инпулси на тялото .Ти си влюбена жена и имаш заседнал камък в бъбреците който е от лявата част .Аз съм експерт в тази технология и искам да те лекувам с хомеопатия по технологията на Англия.Не искам да ти слагат никакво облъчване защото си затриваш и Яйчника т.е. шийката му и се хваща най-лошия РАК при жените който води въобще до безплодие.aik2000***abv.bgPIKA@

67

до 107

преди 12 години

И какво ни интеересува САЩ да се спасяват.

66

Един

преди 12 години

(2)Колко от вас си пишат домашните? Знаете ли, че в САЩ започват искове срещу ХИЛЯДИ и-нет потребители за торенти. НЕ по отделно, а колективни искове срещу ХИЛЯДИ хора, защото са дръпнали торент на нов филм! Това е за всяване на страх сред масите! Само така малкото могат да контролират многото, събудете се, забравете верски, политически и етнически конфликти, защото господарите не са тук от вчера, а от хиляди години и стават все по-нахални за контрол!!!

65

Eдин до Бобсън 105

преди 12 години

Приятелю, защото всеки ден когато отидеш на работа, имаш шефове да те командват.Защото и тях някой ги контролира от много много високо, голяма пирамида. И те искат това. Да мизерстваме, искат го и го правят! И въпреки, че управлението ни няма вина, то играе голяма роля за тва което става! Зловещо нали? Управлението ни няма вина наистина! То играе играта без да знае, че има такава. ЗАЩО? ЗАЩОТО от горе казват така! Господарите са тук, отвоерете си очите. както махнаха билетите ще махнат и парите

64

Бобсън

преди 12 години

Тоя ЕС за мизерните заплати в България що никога нищо не казва???

63

Анонимен

преди 12 години

Че то на ТИКВИТЕ от крадене ,остава ли им време????????

62

Вагнер

преди 12 години

*** в Бг е червен.За това се дразнят от ЕС..

61

до 101

преди 12 години

Леко да не се задавиш с злоба! Най крадливите? В сравнение с кой? Турци, ***? Най големите ***? В сравнение с кой? Злобен си и така ще бъде!

60

Чужденец

преди 12 години

Българите, както винаги, "много ги разбират нещата" и пак си остават най- бедните, най- нещастните, най- нископлатените, най- крадливите, най- лицемерните... абе най- големите ***. Така е било и така ще бъде!