61

futurehealth

преди 5 години

Истинска трагедия!

60

Анонимен

преди 12 години

А нашите политици колко угоднически предоставиха Българските полигони на братята ни американски да си стрелят на воля с кой знае какво по земите ни. Чувал съм оплакване от земеделци в района на полигона в Змеево Стара Загора че нищо не вирее както трябва там след стрелбите им. Но българската земя е голяма какво толкова нека помогнем на американските "братя"

59

^3АDttack

преди 12 години

78 не си прав виновни са бунтовниците които използваха тези жени и деца като жив щит Помня много добре битката Мирните жители имаха възможност да се изтеглят но не го направиха ЗАЩО! няма как да няма и мирни жертви и няма как да не се използват оръжия с каквото и да се бият все ще има жертви очевидно че бомби които не убиват няма каквато и бомба да използват все ще убива по жесток начин. Помня и как бунтовницте слагаха бомби под телата си бунтовниците си го получиха .. и да поемат отговорност

58

Анонимен

преди 12 години

Войната е голямо зло, но кой е виновен? Тоя дето напада, той! Страдалецът номер 76, да си сипе малко бял фосфор в кафето , все пак война е..

57

Анонимен

преди 12 години

страдалецо, много си глупав!

56

Страдалец

преди 12 години

Тази статия я е писал,някой,който не е ходил войник,сигурен съм,че не е бил в страна където се води война.Преписал отнякъде и ние трябва да съжаляваме за невинните жертви.Ами да всеки ги съжалява,но в една война това е неизбежно.

55

dadi

преди 12 години

Не знаех че почти 100 = 2000

54

Анонимен

преди 12 години

Снарядите с обеднен уран не могат да нанесат и една милионна част от вредите, които нанася един взрив на АЕЦ.

53

Анонимен

преди 12 години

KAKVO HULTE AMERIKANCITE?? TE I IDEQ NQMAT KAKVO STAVA PO SVETA,.V AMERIKA SE RABOTI ZDRAVO I NE IM OSTAVA VREME ZA DA PRO4ETAT I VESTNIK.HULETE AMERIKANSKOTO PRAVITELSTVO!!TO E VINOVNO ZA6TOTO VSI4KO TRUGVA OT NEGO. TOVA NA J.W.BUSH.INA4E AMERIKANSKASTA ARMIA E STEGNATA, ORGANIZIRANMA I DISCIPLINIRANA. I E PLATENA 100%.KAKVOTO I SE ZAPOVQDA TOVA PRAVI.A I E IZVESTNO,4E FIRMUTE MA BUSH, K.RAIS, I *** 4EINI SA SPE4ELILI MNOGO PARI OT VUZSTANOVITELNITE RABOTI V IRAQ.VOINATA ZA TEZI HORA E BIZNES!

52

Анонимен

преди 12 години

Анонимен от 57 - Поздравления за коментара. Истината рано или късно се появява.

51

Анонимен

преди 12 години

pak si izberete boiko smotan narod koito ne misli za dezata si ,pri nas bez fosforen snarjad porajenjata pri naschti deza sa po gollemi glad mizerija i unijenie tova e ,koito ne vjarva da se razhodi iz bg osobeno malkite gradove i sela

50

Kitty

преди 12 години

ДА ИМ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО НА ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ДЕЦА! НЕКА АМЕРИКАНЦИТЕ ОСТАНАТ БЕЗ ДЕЦА! ПРОКЛИНАМ ГИ ВСИЧКИ ДО ЕДИН ДА ЗЯГУБЯТ ДЕТЕ!ВСЕКИ УБИЛ ИЛИ ОСАКАТИЛ ДЕТЕ АМЕРИКАНЕЦ ДА ОСТАНЕ БЕЗ СОБСТВЕНО! ДА ИЗМРАТ ОТ СОБСТВЕНИТЕИ СИ ОТРОВИ, ИЗЧАДИЯ АДОВИ!

49

74067

преди 12 години

Децата от Виетнам , Афганистан, Сърбия, Либия и къде ли не, много обичат алчните американци.Само Тиквата ближе краката на Уорлик, както ближеше и краката на Тато...

48

Българин

преди 12 години

Средностатистическият американец е съвсем обикновен човек, но САЩ са държава терорист, която трябва да бъде унищожена !!!Неведнъж се убеждавам, че по "комунистическо" време правилно са ни учели !!!

47

dragunov7.62

преди 12 години

Но никой не пита за децата в Сърбия които бяха бомбардирани от натовските сили и с благословията на България , с касетъчни бомби с обогатен уран и там подобни *** които засегнаха и България . Никой не пита ! а защо ли.

46

Анонимен

преди 12 години

А сега какво правят САЩ? Пръскат денонощно милни граждани с кемтрейлс по цял свят!!! България не прави изключение от 2006 година! Не се раждат деца с малформации, но РАКОВИТЕ БОЛЕСТИ СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ В ПЪТИ,А ВЪЗРАСТА НА СМЪРТНОСТТА Е ПАДНАЛА РЯЗКО ПОД 50 ГОДИНИ! А какво прави българина против това? Нищо, съгласява се и изобщо не му пука! Забива яко чалга и пие ментаци, яде ГМО и диша кемтрейлс .... А пенсионната възраст му се увеличаваааа и той пак дреме ли дреме!! Еми да дреме като дреме!!

45

Анонимен

преди 12 години

До 60.А мен ме хваща срам какви материалисти сме и как не искаме деца само защато съседа има повече от мен!За това и статистиката е ужасяваща *** около 8 милиона,мюсулмани1.5 милиона и българи около 350 хил. в близките 20 год.

44

Азъ

преди 12 години

Та със 100 долара издържа 5 членно семейство...и болно дете.И не се предава.За вас не знам, но мен ме е хваща срам като чета за това дете.

43

лила

преди 12 години

а бомбандировките в Сърбия ,пак ще си мълчим,а онази с косата коси ли коси

42

дядо

преди 12 години

който има джепане той казва какво е демокрацияне го ли разбрахтедемокрация е това което прави този с многото джепанеа другите ако га слушат и те правят демакрацияако не го слушат са антидемократи и терористии естествино се наказват за товада живеят в нещета като всеки опит за развитие и просперитет се блокира от продажна управляваща клика вярна и зависеща от този с джепанетовсички немогат да са наядении на тъпите българи ще им обясняваш че имат ниска производителност на труда