8

Handel

преди 12 години

Тия пак ни мислят за ***. Сложили са снимка на някакъв товарен кораб след като нета е пълен със снимки на крузини кораби.Момент, поправка - може просто те да са *** и да не могат да направят разлика между товарен и пътнически кораб.

7

Анонимен

преди 12 години

ИЗВРАТЕНОСТТА НЯМА ГРАНИЦИ . ПАРИТЕ КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ!!!- - - За това ли Българите не правят нищо?

6

Моряк

преди 12 години

Да дойдат при нас!Ужаса е гарантиран. Пари ... не искаме,защото така или иначе нито ще успеете да спите,нито да ядете нещо :)))Избирате между: Бискайски залив, Алеутски острови, Индийски океан (само лятото) и много други ...

5

Анонимен

преди 12 години

Очаквах нещо повече, с което наистина да "уплашат хората" пък то филми ще се гледат. Честито на тези които ще дават луди пари за да гледат филми на кораб.

4

Анонимен

преди 12 години

с нищо вече не могат да ме изненадат алкохолизираните реднеци.

3

гост

преди 12 години

Поредната превъртелщина! Толкова са се изчерпали и изкукали, че плащат мазохистки преживявания. Лошото е, че и ние гледаме и копираме най-лошото от тях.

2

Анонимен

преди 12 години

Аха -ще ги карат с кораб напред назад и ще гледат филми.Накрая ще си направят по една татуировка.И тва за 800-1000 долара на човек.Супер що не.По техния стандарт тва е все едно тук да има нещо подобно за 50-100 лева.

1

Муки

преди 12 години

Няма ли да им излезе по-евтино да си дръпнат поредицата от Замунда? Аз ако съм фен на някой филм, не се качвам на кораби :-)