3

FCB

преди 12 години

Омръзна ми вече Байерн да губят спечелени финали срещу средняшки английски клубчета - от трета глуха!Крайно време е да си наложат волята и да смачкат посредственото недоразумение във футбола Челси !

2

до с.

преди 12 години

Пич, Байерн - пренавити? Не вярвам с желязната си психика да се пренавият чак толкова. Единственият сигурен начин Челси да ги спре, е ако решат да играят дефанзивно както с Барселона, с 10 човека в наказателното и да разчитат отново да са късметлии и положенията на Байерн да не влизат както снощи. Обаче разликата между Байерн и Барса е, че първите не се страхуват да обстрелват отдалече автобуса в наказателното не е сигурно дали ще им помогне. Аз лично се надявам на атакуващ футбол, като снощи.

1

с.

преди 12 години

При всички положения ще бъде здрав и мъжки финал без сученето на испанците!Най-вероятен победител е Челси обаче!Байерн ще са пренавити да спечелят у дома и ще са нервни!Челси нямат какво да губят!Никой не ги слагаше в сметките!Ще са абсолютно освободени психически и ще се раздадат на терена докрай!Независимо от наказаните футболисти имат с кого да излязат!