27

Someone

преди 12 години

Daje nqmashe da se obajdam na MVR , podhvashtam nqkolko bratushki v zasada i oniq shte mu se stujni jivoteca !!!

26

изнасилвача

преди 12 години

и крадец на кучета е пуснат и помилван от др.Марин по времето на Прванов срещу скромно възнаграждение:)))))))))

25

urs

преди 12 години

ела А. Р. /42 г./ ела да ми отвлечеш кучето и ще получиш голяма пластика ако успея някак да го откъсна от теб!!!!

24

Анонимен

преди 12 години

@24 по принцип споделям виждането ти, проблемът обаче е в това че може и да те набедят. Легне си някоя с теб, каже ти , че харесва по-хард изпълнения и утре хоп-изкара те , че си я изнасилил и те съди за финансово обезщетение. Инак аз съм много ЗА това да се прилагат наказания на принципа "око за око", особено в случаите в които става дума за рецидивисти. Изнасилил-бам ,кастрация! Предумишлено убийство-разфасоване на части за трансплантации и кръводаряване.

23

Анонимен

преди 12 години

*** банди в Пловдив крадат породисти домашни любимци и после започват изнудват собствениците да им върнат кучетата срещу откуп ,полицията ги е залавяла многократно ,пуснат им преписка и ги пускат по живо ,по здраво

22

Анонимен

преди 12 години

За изнасилване - КАСТРАЦИЯ. За всичко друго може да се докаже, че е станало неволно, но неволно да насилиш някой ...

21

Ана от Нимия

преди 12 години

Поредното доказателство как се отнася правосъдието с рецидивистите - РЕГИСТРИРА ги. "Наказание" явно е непозната дума за съдебната ни система.

20

Анонимен

преди 12 години

Страшното е, че след генералната репетиция с кучето, ако на тоя пак му се размине, почти е сигурно , че ще повтори схемата и с хора. Веднъж тръгнал по тоя път въпрос на време е да стигне далеч, ако не му се попречи.

19

ева

преди 12 години

Значи евтаназия за кучета може, а евтаназия за рецидивисти не може?Това да не знаеш, кой ти е съсед и с кого се разминаваш по улицата. Защо тези хора не са с действащи присъди? Макар, че те на такива и затвора не им е лошо - топла храна три пъти на ден, няма сметки за плащане...

18

Анонимен

преди 12 години

Така значи! Този юначен `убавец е "задържан за кражби и изнасилване", но е осъден само за измама!!! Хвала на нашата правораздавателна система в цялост! После защо престъпността расте ли расте .............. Защото е безнаказана!

17

17

преди 12 години

Друг въпрос - човек като си загуби кучето в полицията ли отива ?

16

До №17

преди 12 години

Може да е имало верижка с медальон на кучето с телефон за конкакт.

15

Анонимен

преди 12 години

А крадецът откъде знаел телефона на стопанката? А ся някой да ми отговори :)

14

до kucheliub

преди 12 години

Аз също обичам животните, но кучетата поне трябва да са с намордник, пък тогава да си ги пускат да тичат. Не може всеки да предполага, дали кучето е добро, или не е. Това обаче е друга тема. В случая става въпрос за кражба и изнудване. А *** имал и изнасилвания.... Тоя какво прави вън от затвора?

13

Анонимен

преди 12 години

Регистриран за изнасилвания (и кражби), ама осъден за измама????????????

12

kucheliub

преди 12 години

наистина за да изчезне значи стопанката го е пускала. Сега, напоследък темата с кучетата е доста болна и за това за нямащите куче ще направя едно пояснение. Наистина кучетата трябда да са на каишка за да не наранят някого, но има такива като моето и явно като това хъски, които са възпитавани да бъдат само и единствено добри приатели и нямат грам агресия в тях. В такъв случай не виждам пробем кучето да се пусне да потича, все пак има нужда да тича, животно е.

11

moi

преди 12 години

"..от кражби до изнасилвания.."Рецидивисти се разхождат на свобода. Защо? Евтаназия за такива няма ли?

10

Анонимен

преди 12 години

"регистриран различни криминални престъпления - от кражби до изнасилвания, и вече осъждан за измама."поредния рецидивист на свобода... българската Темида, не сляпа, ми незнам каква е... *** и правосъдието. един път тръгне ли се по този път, само най-силните излизат. абсолютно същото както при наркоманите.

9

до кучелюбците

преди 12 години

Тя обяснила, че докато разхождала домашния си любимец, той изчезнал.=============================Ако беше на каишка нямаше да изчезне. В живота си никога не измамих човек но знам че всяка грешка се заплаща. Ако кучето е било мъжко и наоколо е имало разгонена женска много лесно ще изчезне

8

kaka

преди 12 години

а аз свекърватазаедно с пияния и любовники развратната и дъщеря и импотентният и син