7

до 9

преди 12 години

Цесекарите се радваме на победи над велики отбори, като Ливерпул, Байерн или просто силни мачове в Европа. На сините смехурковци победа над ЦСКА е европейски успех. Сините не ви зачитаме, така че няма какво да се каже повече по темата. Всъщност да те попитам дали ти говорят нещо Бате, Тампере, тук Жилина? Имаше и едни от Словения дето като няма сняг ритат топка. Олимпия л ибяха, що ли? Или си мъничък и не се сещаш. Няма какво да ти напомням за ОФИ, за Антверпен, Люцерн и Хонвед.

6

Анонимен

преди 12 години

Не знам какво предимство имат, но в момента на Гейарена са се събрали пълни безхаберници и ще ядат бой до 101 и обратно.

5

ЛЕВСКИ-ЦСКА 50:41

преди 12 години

ЛЕВСКИ има огромно и практически незаличимо предимство срещу прекия си съперник ЦСКА. В мачовете помежду им за първенство и различни видове купи ЛЕВСКИ има 13 победи повече. Само за първенство ЛЕВСКИ и ЦСКА са играли един срещу друг досега 127 пъти в А" група. Балансът до този момент - 50 победи за сините, 41 - за червените и 36 ремита. Головата разлика е 187:174 в полза на ЛЕВСКИ!

4

до 5

преди 12 години

Няма голямо значение, дали ще загубим един мач от сините. Има значение духа на отбора. Ако играят с хъс дори да паднат ще съм доволен. Важна е традицията и любовта към отбора.

3

Анонимен

преди 12 години

Това е добра идея, на Стойчо Младенов. Играчите да се чустват цесекари, не само професионалисти. Предпочитам играча да играе със сърце за отбора.

2

до №3

преди 12 години

За съжаление феновете си живеят със спомени от преди 15-20 години (важи и двата отбора), а на днешните футболисти им и през ........

1

Фен

преди 12 години

съм на ЦСКА, но онзи ден Дучето сега и тези клубни легенди вече прекаляват! Нека мине мача и след това да коментират! Левски може да ни победи и ще станем за срам!