41

Анонимен

преди 12 години

Започва кампанията "е - гласувам" на изборите, присъединете се и поканете приятели!facebook/events/108994662570101/Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш.― Николай ХайтовАсоциация на потребителите на телекомуникационни и Интернет услуги - АПТИУ, няма до този момент кауза, зад която сме застанали и да не сме извели в полза на българските потребители.

40

Анонимен

преди 12 години

Дамм Сега няма да се учудя ако намерят някой от отцепниците обесил се или прострелян случайно - Не забравяйте че Костов създаде организираната престъпност в БГ , назначи Алексей и Филчев , това говори ли Ви нещо ? а мозъка на Октопода още се издирва - Гребеца от наглите твърди че бил уважаван политик известен на обществото -с чисто досие и без криминално минало - От тая секта ДСБ се излиза с краката напред -помнете ми думите щом някой от отцепниците се спомине се сетете за писаното тук

39

Павел

преди 12 години

Корабът не плУва, корабът плАва, ама кой ти ги знае тези работи

38

никола

преди 12 години

Колкото и да искам за съжаление няма по добър политик от И.Костов,тази сутрин аргументирано обясни на всички българи защо АЕЦ Белене не изгоден проект за България, друг е въпросът че който иска да мисли да слуша, и да разбира за какво става въпрос,а колкото до това че е разпродал заводи и предприятия на безценица и е СЪСИПАЛ БГ.ИКОНОМИКАТА,ДА МИ КАЖЕТЕ, ЗАЩО ПРИ 100 ПРОЦЕНТА ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ЛУКАНОВ,А ПО КЪСНО ВИДЕНОВ ДОВЕДОХА ДЪРЖАВАТА ДО ФАЛИТ,ОТГОВОРА Е МНОГО ЛЕСЕН,НЕКАДЪРНОСТ И НЕЗНАНИЕ.

37

Ъц

преди 12 години

Ами, щом "кораба" уж не потъва, какви са тези спасителни лодки с които го напуска екипажът му????? ))))))))))))))))))))

36

Спонги

преди 12 години

Дори ГЕРБ признават, че в ДСБ са само умни и можещи. Отцепници ще има винаги и това е част от рехавата ни демокрация. Пожелавам успех на ДСБ - една от двете десни партии в България.

35

Анонимен

преди 12 години

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП... Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!

34

God

преди 12 години

Корабът "ДСБ" плува с пълна скорост напред към скалите наречени "Избори 2013 г."

33

УФСЪ

преди 12 години

какъв кораб? та не останаха ли хора за един сал?

32

Костов х 2

преди 12 години

Абе много приказвате против Костов , но след Боико ще ви трябват не един ,а два Костовци !!!

31

анонимен

преди 12 години

Още час и приключваме да приемеме при Кунева.След това, при ГЕРБ.Като другарката Елеонора Николова.

30

Анонимен

преди 12 години

Голяма гюрултия вдигат десетина предатели.ДСБ се цепила.Как пък не.Парламентарната група читава ли е.Читава е.И какъв Бойко ви е в главата,който цепил партията.Всички под строй отиват при Кунева.Мислят си,че там ги чака голяма лапачка.

29

Анонимен

преди 12 години

"Корабът на ДСБ бил стабилен "Това може да го твърди само ***, който на черното казва бяло!

28

иво

преди 12 години

Извинявай,ама това НФБ , какво по точно е?Прости ми , простотията, ама и тя е човешка.

27

rikohollica

преди 12 години

"Корабът на ДСБ бил стабилен въпреки отцепниците",...............................а,.подводницата стабилна ли е?

26

Анонимен

преди 12 години

Да бе, като пръч на лед е стабилен.

25

tuzarya

преди 12 години

Браво на Бойко Борисов!! Разфасова ги всички - и РЗС (Яне Янев му е първа ***) и АТАКА (Отцепниците от АТАКА заедно с Капка Сидерова ще правят нова партия за която обявиха, че ще работи с герб) сега са на ред "столетницата" от БСП ( Станишев и Първанов се карат, а когато двама се карат третия печели - в случая Б.Борисов) и ДСБ (тук е много лесно - има един компетентен, но ретрограден, крадлив и мразен от всички пенсионери и СДС-ари И.Костов). Направо Борисовим е..а мамата на всички партийки

24

Sharan

преди 12 години

Дано СДС се откачат от котвата бай Иван и да потърсят самостоятелно явяване на изборите. Жалко че бърборана Мартинчо няма никаква визия на председател на такава партия и пълни гащите при мисълта, че ако се отдели от черния и баба Нада ще загуби изборите. Поне е сигурно че с черния със сигурност ще ги загуби.

23

УУУААА

преди 12 години

КОРАБЪТ Е СТАБИЛЕН САМО БАЙРАКА ОСТАНА..

22

valeri

преди 12 години

Кораба потъва равномерно, вода ще има за всички.