49

умерен

преди 12 години

московския слугинаж няма думата по българските дела..........

48

Анонимен

преди 12 години

vbox7/play:e76f9396ac България по-бедна от страните от третия свят. Гледайте клипа.

47

Анонимен

преди 12 години

Кой го избра тоя да му гледаме мутрата всеки ден,говорейки безмислици.

46

Анонимен

преди 12 години

По същество умствената недостатъчност на членската маса на БСП представлява оръжие за масово поразяване. Причислява се към биологичните оръжия, защото е силно заразно и с продължителен ефект. При по-напреднал стадий на заразата изходът е летален. Пускането на 5 социалиста в населено място се равнява на 100 плъха заразени с чума.

45

Патриот

преди 12 години

Нали ГЕРБарите похарчиха няколко милиона евро държавна пара за доклад от HSBC? Чаках ме го въпросния доклад една година, а сега го скриха! ДАЙТЕ ДОКЛАДА МАМКА ВИ МОШЕНИЧЕСКА!

44

svirchovina

преди 12 години

Ей, това Първанов бил голям предател бе! Харчи от държавните пари да ловува по архарите - можете ли да си представите - баси!

43

ss

преди 12 години

всяка вечер го казвам-натопорчил съм го ,идвайте да духате.Едва ли ви бърка дали е на ББ или на някой друг.Гербажии,псевдоантикомунисти-всички сте глупави драскачи и най вече духачи

42

Анонимен

преди 12 години

в БСП открай време ги тегли към гората и партизанлъка. Самата партия е основана на полянка сред буки и дъбове под Бузлуджа. Не че някой щеше да попречи на Дядо Благоев и съратниците му да се учредят и в някое столично заведение. Тогава социалистите са били на мода, както днес еколозите, и премиерът Стамболов само дето не им е пратил поздравително писмо.Днес партията не че е чак в нелегалност, но е в кьошето на парламента, а електоратът й се топи като тазгодишния коледен сняг И не само по биологически причини. Затова пак на мода излиза конспирацията и стрелбата от засада. Ако може и с чужди ръце

41

анонимен

преди 12 години

Цирк и хаос-Та това е самият Станишев!

40

Анонимен

преди 12 години

"винаги е виждал бъдещето си в БСП--ами ти за нищо друго не ставаш бе Съселов, затва неистово си се фанал и нещеш да пускаш!

39

konsiel_gomes

преди 12 години

"Станишев обяви, че е събрал 90 номинации за председател, докато Георги Първанов имал само 43." Гоце - ти си пътник! Върви си на село и засади някое леха със зеленчуци - ако знаеш как се прави :)

38

Анонимен

преди 12 години

Борисов плаща милиони левове от държавния бюджет за частни охранители от Ипон и СИК, които работят и като полицаи или агенти на МВР.

37

twin_peaks

преди 12 години

Първанов защо ходи на лов с нашите пари, а? Няма ли прокуратура, която да го даде на българския съд - да не е Господ?

36

Анонимен

преди 12 години

СЕРГЕЙ ОЧЕВИДНО Е ИЗПАДНАЛ В ПАНИКА,ЗАЩОТО ВСЕ ПО-ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ ДРЪНКА БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ.ВЯРНО ЧЕ Е НАГЪЛ И НАХАЛЕН МАКСИМАЛНО НО ВЕЧЕ Е И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.МИСЛЯ ЧЕ Е ДУШЕВНО БОЛЕН...А БЕ ...ЛУД.И ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА МИСЛЯТ КАТО МЕН.ПРОСТО Е ОЧЕВИДНО.

35

дядо Боцко

преди 12 години

Хвърчащ договор ( без подписи ) - хвърчащи листи !

34

хо хо хо

преди 12 години

голям гърч на комунистите, дори усмивката на съсела нагърчена. Който сам си го вкара и Бобо не може да му го.......

33

vini

преди 12 години

Спрете го този човек бе хора .Всички видяхме кой прави цирка в парламента.Тези хора наистина са толкова нагли и нямат капка срама.

32

ГЕРБ

преди 12 години

ДОКАТО ТОЯ *** СЕ ПОКАЗВА ИЗ МЕДИИТЕ БСП ЩЕ ПОТЪВА ВСЕ ПО- НАДЪЛБОКО В НИЩОТО.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ПРОДЪЛЖАВА ВСЕ ТАКА ДА РАБОТИ ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА БСП КОЕТО Е ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

31

levskarcheto77

преди 12 години

Първанов, засрами се - рейтингът ти показва колко си зле - не можеш ли да разбереш, че трябва да спреш с активната политика!

30

gft

преди 12 години

@rumenкъде точно в сайта на нек, я има тази информация?, че ми стана интересно и искам да изчета целия материал.