29

^3DAttack

преди 12 години

до 27 какво общо има политиката със смърта на една стара жена.. :( Жената просто не е могла да понесе срама от това че синат и е ..... какво ли не правят родителите за децата си .. сигурен съм че жената е била добър и честен човек .. смърта и ще тежиу на съвеста на синат и .. :( и донякъде на сапругат и защото е е трябвало да я подкрепи в този труден момент а тя не е била толкова възрастна

28

Шистакович

преди 12 години

Аз като ви казвам ,че нямам шест апартамента,доказвам че тъщата има шест.

27

Факт!

преди 12 години

Престъпността е преборена окончателно!ЦвЦв лично унищожи всички престъпници!Но пък самоубийците, кой знае защо, се увеличават!

26

Анонимен

преди 12 години

Жалко за тази майка! Никой не е застрахован, че от децата му ще излязат свестни хора. А че не е скочил никой във водата, също жалко. Все е имало разхождащи се, които е умеят да плуват. Но да се говори е лесно, не се знае ние как бихме се държали в такъв момент.

25

Анонимен

преди 12 години

Един крадец бил осъден на смърт чрез обесване.Попитали го за последното му желание,той поискал да целуне майка си,като я целунал отхапал езикът и,попитали го защо,той отговорил,когато бях малък,ако ме беше учила,че да крадеш е много лошо нещо,сега нямаше да умра!

24

JO

преди 12 години

Еее , много бързо забравихме как момиче се удави в Созопол миналата година, докато полицаи я гледаха 20 минути как се бори за живота си. Господ да пази

23

Disaster

преди 12 години

"Макар на мостика да е имало хора, никой не е скочил след нея, за да я спаси." - Що за хора има!??!?! Седяли и сеир гледали!? Браво, евалата, как ще влезне някой във водата, сакън да не се измокри...!? Ужас, може и мнението да ми е прекалено крайно, но постъпката на "свидетелите" е отвратителна...тъжно, адски тъжно.

22

Анонимен

преди 12 години

много тъжно човек да не вижда никакъв друг изход освен да си сложи край на живота,така ще е занапред народа ни се овълчи и гледа само как да печели от нещастието на околните,дааа борбата е безмилостно жестока за жалост...

21

!

преди 12 години

Абе- ние в тази държава не е криминално проявени или недушевноболни самоубийци имаме ли?! То както се самоубива и се убива този криминален контингент, вече да се е елеминирал сам за радост на Цецко! Горката жена- тя си знаела какво и беше!

20

Родната полиция

преди 12 години

Отново нашата полиция блести ! Как само се е досетила , че става въпрос за самоубийство. Хурейшу пасти да яде, ей !

19

Митьо Очите

преди 12 години

Вече може да ми викате Митьо-нежния или Митьо-женския,заслужих тези титли в пандиза,обслужвайки банда роми.

18

с.

преди 12 години

Познавам големи *** с невероятно свестни родители!Рано или късно идва момент когато родителя е безсилен да въздейства кой знае колко на детето си!Има си хора,които са си родени за побойници,престъпници и ***!След като жената си е посегнала явно е била със съвест и я е тормозело чувство на вина или нещо друго!*** и престъпниците обикновено са себични егоисти без особени скрупули и не си посягат на животеца!Никой не е застрахован от драми и нещастия!Не плюйте женицата!

17

Анонимен

преди 12 години

Ало възмотения не всички могат да плуват толкова добре, че да могат да извадят потъващ човек от тия ледени води

16

възмутен

преди 12 години

Ето, това сме българите! Гледаме безучастно! Ние станахме оскотял народ! Да се погледнем, бе, хора, ние не бяхме такива, бяхме сочени за пример за гостоприемство и добронамереност, а сега пред очите ни се самоубиват хора, а ние даже може и да му ръкопляскаме! Жалка картинка сме българската нация! Мазохисти!И всички онези, които говорят, че синът е престъпник, те знаят ли децата им с какво се занимават навън? Писна ми от хора, които обсъждат другите, сякаш те са идеални!

15

ми

преди 12 години

Природна даденост ли е това-убийства .лъжа.измама и най-лошо става за тези които не са с електпониката непрекъснато в ръце!Ще заговори ли съвест болна и недоволна у някого за да не сме като овце?Магията на магиците-резултати са все такива....Ограмотете ни -нищо против ще си върнем изгубеното и отнетото от измамника поне!

14

с.до Вагнер

преди 12 години

Себастиан Бах!

13

Анонимен

преди 12 години

Бог да я прости жената.Но защо се крие самоличността на другата жертва от вчера,хвърлила се под влака?Защо е този двоен аршин?И в смъртта ли ще делим хората?

12

Анонимен

преди 12 години

И какво като е майка на престъпник. От къде знаете, че жената го е направила престъпник ?От къде знаете какво точно се е случило, че да я съдите ?

11

Роман Майевски

преди 12 години

Много се извинявам, но тази жена защо не се самоуби когато синът и с години продаваше наркотици ??? Тогава всичко е било наред ??? Синчето е бил успешен бизнесмен ??? Сега е пандизан и това е "несправедливост" ???

10

Анонимен

преди 12 години

Глупости.От къде знаеш, че сина и има нещо общо ?