10

Анонимен

преди 12 години

А дали хазайката ми си е декларирала дохода от наем? Дано!

9

до 9

преди 12 години

Топло. Много си близо. По-скоро е на някой ДС или отрочето, дори внучето.Хайде със здраве и не бъди наивен!

8

Анонимен

преди 12 години

Бас хващам за квото кажете, че тия 4 мииона са на някой важен гербер бонуса!!!

7

Бедняк

преди 12 години

А казват, че от заплата не се става милионер. Възможно е, ако заплатата ти не е 4 млн

6

Анонимен

преди 12 години

To не бяха ПИН,ПУК,ЕГН,РД,ЦДР,ДВ... и кво ли още не и защо?За да си измислят и данъчните сега ново-ПИК.Ами за какво ни е ЕГН-то,за *** ли,та да ходим до НАП и за нов код-ПИК?Дават ли си сметка колко кода и кодчета и паролки имаме в главите си,та ни товарят и с техните проблеми.Аман от таз скапана държава!КАФА бре,господа данъчни,омръзна ми от вас.

5

НАП - ТРАП - ЦАП

преди 12 години

Да си платиш данъците или тока? А - тока - зелено палчеБ - данъците - червено палчеМоля, гласувайте! Ще организираме томбола за всеки, който плати данъци върху МИЛИОНИТЕ и МИЛИАРДИТЕ заграбени от нашите родители с мизерните им пенсии. Печалбата засега я пазим в тайна!ПП Очаквайте новите, празнични увеличения на цените на парното, тока, водата, телефоните, данъците, въздуха, който дишате.

4

Анонимен

преди 12 години

Как така изчислиха колко декларации трябва да бъдат подадени. Според мен няма да бъдат подадени така планираните декларации, защото е криза и е масова беработица.

3

Анонимен

преди 12 години

300 милиона лева са само раздадените бонуси в администрацията, с които ГЕРБ спечелиха изборите през 2011 г.

2

Цвителина

преди 12 години

Двадесетимата най-богати българи до момента са декларирали общо 16 млн. лв. доходи по трудови правоотношения, двама от тях са от Смолянска област с общ годишен доход от близо 4 млн . лв.

1

Гошо Тъпото

преди 12 години

Тези 4-ри мл. е...моят доход,от продадените...тикви в Кривунделово.Скрил съм част от прихода от кауните и кратуните,защото ще стана...неприлично богат.