11

До 11

преди 12 години

Ти не си разбрал бе овчар, Еврейския автономен окръг на РФ е на 2000км. от Камчатка(Камчатски край на РФ) и между тях е охотско море.

10

brb

преди 12 години

Не сте рабрали бре .... Айзберг е името на белият кит. И най верочтно съдейки по фамилията е еврейски кит, след като е на бреговете на Камчатка е кит с еврейски произход от Еврейския автономен окръг на РФ. :)

9

До №9

преди 12 години

Изречение се започва с главна буква. След точка и кой да е знак се оставя интервал. А и вземи научи къде се поставя запетайка, та тогава ми говори за "правописни грешки и неграмотно писане", много срамежлив българино! Взе да писва от "капацитети" по правопис в интерент вече!!!

8

анонимен

преди 12 години

много лошо се пише в този интернет,пълно е с правописни грешки и неграмотно писане.срам за българина.пишете и давате лоши отзиви за тези животни.природата е пълна с различни видове и човек трябва да бъде толерантен към тях и те живеят на тази земя.те са много красиви и приятни,ако човек знае кака да се отнесе към тях нашата земя и нейната флора и животински свят нямат цена те са толкова прекрасни.

7

Анонимен

преди 12 години

*** много Зте *** журналята, Знимката на бялата коЗатка я има в нета вземете я качете, или ще ви паднат пръЗтите:)))) айЗберг... ЗерЗеми:)))

6

Улавия

преди 12 години

Оптимистът би ви казал че кита на снимката е наполовина бял.Песимистът - че е наполовина черен.А реалистът би ви казал - намерете поне една снимка дето ви отговаря на новината бе серсеми :D

5

мбуахаха

преди 12 години

Освен това топлата вода там я откриват на всеки 5 години като избират Путин/Медведев за президент

4

Анонимен

преди 12 години

На български - Айсберг. На руски - Айсберг. На Днес.бг - "Айзберг". Такъв правопис може да има човек с която и да е професия, но журналист.... много сте зле днес.бг обратно в първи клас!

3

Анонимен

преди 12 години

Така е съветският албинос е най-белият албинос! Освен това, моля ви се всички чудеса стават в Русия.Там са открити топлата вада, колелото, радиото и т.н. а техните космонавти тайно са кацнали на месечината още през петдесете на миналия век.

2

.

преди 12 години

АйЗберг?

1

Анонимен

преди 12 години

Ииии тва голям Албинос на снимката тц..тц..тц...