10

уточнение за днес.бг

преди 12 години

13: "Та iPhone не е дори в първата тройка на най-търсени и продавани смартфони" в Китай

9

Анонимен

преди 12 години

@4"имало случаи някой да си продаде бъбрека, за да си вземе iPhone "Нищо подобно ! 10 000 китайци на година си продават бъбреците и си купуват разни неща с тях за които ти не си чул и световните агенции не пишат!Един от тях обаче си купил и iPhone с парите и това стана светована новина по всички емисии в най гледаното време!Познай как стават тия работи!13: "Та iPhone не е дори в първата тройка на най-търсени и продавани смартфони"

8

Анонимен

преди 12 години

Днес бг пак се излагат с платените си публикации (или са просто безплатни айзомбита)"И всичко заради стремежа да имаш iPhone"Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха............Та iPhone не е дори в първата тройка на най-търсени и продавани смартфони бе, а много по-назад. Пуснте която и да е търсачка и ще се убедите!

7

оя

преди 12 години

Тия се побъркаха по тия ай фони,все едно баба им навремето само с ай фон се движеше

6

SE

преди 12 години

И аз съм със СониЕриксон - P910i - вече не помня от колко години, но досега не ми е направил нито един проблем, а това е тел-а който ползвам всеки ден. Не мисля да го сменям с каквото и да е. Вече надали ще има изобщо някога телефони с такова качество. Много поздрави на всички i-сектанти :-p

5

hunt

преди 12 години

Аз пък имам Сони Ериксон на седем години и Самсунг на пет, и смятам да ги държа докато дишат. Едно на ръка, че iPhone като цяло ми се виждат доста кичозни и определено надценени, и второ на ръка - тази мания да се сменят телефони през ден е адски вредна за природата (и джоба, разбира се). Ако всички правеха като мен, фирмите за производство на телекомуникационни джаджи много щяха да се замислят, преди да продават пластмаси с малко електроника на цената на човешки бъбрек :))

4

До 7 и 8

преди 12 години

Пич,я кажи защо щъркела стои на един крак????

3

PESUN

преди 12 години

*** и до Китай стигнаха. Няма оправия. ще превземат света. Чудя се защо хитлер ги е избивал като можеше да ги ползва за армия. Или пък се е страхувал да не дадат танковете и подводниците за скраб.

2

Анонимен

преди 12 години

Там са ненормални. Като излезе новия iPhone взеха да стават въргали пред магазините и даже имало случаи някой да си продаде бъбрека, за да си вземе iPhone

1

do1

преди 12 години

И са втората най-могъща икономика в света :)))