14

полвинчата работа

преди 12 години

За залавяне на бездомно куче плащали 5 лева, а ЗА ВРЪЩАНЕТО МУ ОБРАТНО НА УЛИЦАТА - 3 лв. Ето как с парите на данъкоплатците общината ГАРАНТИРА ненамаляване на броя на уличните кучета.Просто далаверата е винаги да има опасни и непредсказуеми безпризорни животни, които да поизпохапват хората по улиците. Оказва се, че животът на един гражданин е официално остойностен от общинарите само на 3 лева. Мерсим им от такива "мерки" !

13

бг

преди 12 години

Аз като данъкоплатец не искам да виждам бездомни кучета на глутници по улици и квартали,а също и домашни без каишки! Предложение към всички,които защитават бездомните кучета да се съберат и да направят със собствени средства,да построят дом за бездомните *** и с техни си средства да се грижат за тях!Питам всички кучезащитници: Защо така свирепо не защитавате човешките права и хората?

12

аз

преди 12 години

пак намериха бизнес за ***.Да но те хващат кастрираните кучета извън гетатаи укриват техните.

11

КАРНОБАТ

преди 12 години

увеличете ловците да не пратя убийците

10

Анонимен

преди 12 години

Много *** народ които си заслужава мизерията .

9

Анонимен

преди 12 години

всеки, който пусне куче на улицата, се глобява с 1000 лева. това трябва да важи и за кучкарите.

8

Анонимен

преди 12 години

Днес си харесах улично куче,исках да го хвана и да си го взема да го гледам,но не можах да го хвана,избяга.Беше много хубава немска овчарка.

7

ku4eto

преди 12 години

///Увеличават броя на ловците на.////..................диви ***

6

БАЧКАТОР

преди 12 години

Най-евтино би било да ги приспят с някоя инжекция. На запад щом го правят при нас защо да не може?

5

Умно село

преди 12 години

Дайте да съберем пари и да обявим награда по 20 лв на кучешка глава и до месец София ще е чиста. *** ще се справят с проблема. После ще дадем по 20 лв за глава на *** и бандитчетата ще оправят проблема за 1 месец. После ще дадем на ушевите по 50 лв за гръмнат бандит и така ще решим и тоя проблем. Какво обаче правим с ушевите?

4

терминатор

преди 12 години

За целта ще се "усвоят" още парички, а ефекта ще е нулев. Изглежда че сами ще трябва да си изтрепем *** по кварталите. Само това е решението

3

Анонимен

преди 12 години

АБЕ ОБЩИНАРИ ПРОСТИ - не разбрахте ли, че НЕ ИСКАМЕ НИКАКВИ *** ПО УЛИЦИТЕ.Кво ме грее, че тая година ще пръснете не 50 ами 70, милиона да РАЗВЪЖДАТЕ *** по градинките. ПИСНА МИ ОТ ИЗМАМНИЦИ ДЕТО МЕ МИСЛЯТ ЗА ***!!!

2

Dido

преди 12 години

И тези пропиляват парите на данъкоплатците. Докога безобразия. Кучкарите сами да си ловят , обезпаразитяват и кастрират псетата . Кажете, че не са в състояние да го направят и хората сами ще се справят. Данъкоплатците се интересуват колко пари прахосахте от началото на годината за такива дейности и не можехте ли с тях да направите кухни за изхранване на бездомните ХОРА.

1

коко

преди 12 години

Всяко обработено куче трябва да не се връща на улицата,а да се оставя да обитава апартамент на ***,който защитава ***.